Sevgilim neden böyle yaptı bana benim hatam ne?

Biraz uzun ama çıkmazdayım lütfen okuyun Onla evlilik istiyorum ama tam karar veremediğimden gidip geliyordum her seferinde iyi niyetlee kabul ediyordu ufak bi sıkıntıdaa kaçıyosun kaçma dedi bu sefer bu son dedi bana 1 gün konuşmadık instamıı herkese açıp hikaye paylaştım ertesii gün wpden yazmış numarasini kaydediyim diye ve instadan eklemiş bende gerii instadan çıkardım hesabımı gizledim, buna kızdı madem bir şeyler olsun istiyosun adım atıyorum böyle yapıyosun neyden korkuyosun yazmış bendee korkmuyorum bir şeyde korksam herkese açmazdım dedim ee o zaman neden dedi, cevap vermedim aradı açana kadar arıcam dedi meşgule attım hep 8 10 kere aramış tam bi slksın ben adam yeniyorum telden demiş bende sinirlendim sensin slk beni bir daha arama dedim. Oda her seferinde beni yüzüstü bırakıyosun geliyosun kabul ediyorum aynısı yapsam ne hissedersin dedi. Bende evet karar veremiyorum sen konusunda haklısın dedim ama sen yoluna ben yoluma yazdım. En son oda çünkü rol yapıyosun seviyormuş gibi davranıyosun güven vermiyosun bu en önemlisi dedi senle hiçbir şey yaşamayacağım bencilsin bir kere nir daha iletişime geçemeyecksin benimle anlık zevklerinle mutluluklar ağzımdan çıkacak kötü kelimeyi bile haketmiyosun slk çok sana dedi ve her yerden engelledi beni ilk defa yaptı bunu sizce ahını aldım mı

Sevgilim neden böyle yaptı bana benim hatam ne?