Aşk İlişkileri Günümüzde sevgililerini en çok kadınlar mı erkekler mi terk ediyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor hangi taraf sizce? erkekler kadınlar Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Günümüzde sevgililerini en çok kadınlar mı erkekler mi terk ediyor? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Elenìel Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. Erkekler terk etmez çünkü hiçbir erkek elindeki kızı bırakmaz 2-3 daha fazla kızla konuşur ama elindekini bırakmaz yedekte tutar. 0 0 Yorumla
Tuna5261 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Ben buna eşit derim iki tarafta çıkarı olmadığında yol alıyor 0 6 Yorumla Soran +1 yıl erkek için çıkar seks mi Yorumla Tuna5261 +1 yıl Yüzde 99 evet akılları maalesef başka yerde Yorumla Soran +1 yıl %70 falan bence Yorumla Tuna5261 +1 yıl Olabilir ama bana göre 90 üstü artık gördüklerimden dolayı Yorumla Tuna5261 +1 yıl Evlenen erkekler bayanlar bile çok rahat alabiliyor ise bu oran yüksektir Yorumla Tuna5261 +1 yıl Aldatabiliyor Yorumla
Kadir1987 Takip Et Xper 1 Yaş: 38 +1 yıl Çünkü kadınlar doyumsuz ve şükretmeyi bilmiyorlar şuanki yeni nesil , eski dedeler nineler nasıl senelerce evli kalıyorlarmış acaba. 0 0 Yorumla
baymemolinin Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl İlişki yaşanmiyorki herkes anlik eğlencesine bakip gidiyor çok soguttular 0 1 Yorumla Soran +1 yıl tek gecelik değil yahu dediğim Yorumla
Sa4udade Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı. Gunumuzde ınsanlar cok doyumsuz 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı. Erkekler kullanip atıyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl kullanamazsa Yorumla respectemir +1 yıl Baskasini bulunca atıyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Erkekler terk etmez çünkü hiçbir erkek elindeki kızı bırakmaz 2-3 daha fazla kızla konuşur ama elindekini bırakmaz yedekte tutar.
Ben buna eşit derim iki tarafta çıkarı olmadığında yol alıyor
erkek için çıkar seks mi
Yüzde 99 evet akılları maalesef başka yerde
%70 falan bence
Olabilir ama bana göre 90 üstü artık gördüklerimden dolayı
Evlenen erkekler bayanlar bile çok rahat alabiliyor ise bu oran yüksektir
Aldatabiliyor
Çünkü kadınlar doyumsuz ve şükretmeyi bilmiyorlar şuanki yeni nesil , eski dedeler nineler nasıl senelerce evli kalıyorlarmış acaba.
İlişki yaşanmiyorki herkes anlik eğlencesine bakip gidiyor çok soguttular
tek gecelik değil yahu dediğim
Gunumuzde ınsanlar cok doyumsuz
Erkekler kullanip atıyor
kullanamazsa
Baskasini bulunca atıyor
kadınlar