İlk kez aşık oldum. Onda da aldatıldım. Bana dünya üzerinde başka erkek yokmuş gibi gelirdi o kadar aşıktım. Artık o da yok. Ona karşı da içim buz gibi. Yeni birine karşı bir şey hissedebilecek miyim bilmiyorum. Böyle bir şey yaşayan oldu mu? Ne kadar sürdü?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılZaman geçip yaran kapanınca şu anda hissettiğinin aksine sana tek kalan olanları hatırlatan bir yara izi olacak ve bir süre sonra bu acıyı hissetmeyeceksin.
Ama o izi gördükçe olanlar tekrarlanmasın diye, birine bağlandığını hissettikçe frene basıp ona istesen de güvenemeyip devamlı ilişkiyi baltalayacaksın.
Böyle insanı hissizleştiren bir travma, diğer ilişkilerini ve hayat kaliteni de etkiler. Bu olay çok soğumadan bir profesyonele gidip destek almanı tavsiye ederim.
Dünyada böyle kötü ve adi insanlar olduğu ve onlardan birine denk gelip masumluğundan olduğun için üzgünüm. Umarım eski saf ve temiz tarafını yine bulabilirsin.01 Yorumla- +1 yıl
Nasıl bir profesyonele gidebiliriz?
En İyi Cevaplar
+1 yılBen aldatıldığım halde gidip barışalım diye o kişiden özür diledim o derece seviyordum onu ama gerçekten kimse için gururunu ayaklar altına almaya değmezmiş.
Bende aynı durumdayım kendi ailem hariç şu an karşı cins ile adam akıllı konuşmayı unuttum10 Yorumla
Daha yaran taze de ondan böyle düşünüyorsun tatlım hem dünya üzerinde ilk defa aldatılan sen değilsin ki aşko adam evli çocuklu ama gene de aldatıyor dünya herşeye rağmen dönüyor asla ümidi kesme o kanı bozuk Muş yapmış ama sen canını sıkma her şey yoluna girer hayatına yeni birisini alırsın onu da aynı seversin o da seni sever şimdi sen ağır bir depresyondasin sana her şey geçecek demek ampute birine maraton koşabilirmisin demeye benzer ama şunu unuttma her şey senin elinde hayatına yeni birini al ve mutlu ol çünkü kimse için üzülmeye değmiyor bu hayat
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı.
+1 yılHer erkek aynı değil.. Kimisi geçmişinde çok ilişki yaşayıp evlenme kararı alır kimisi de çapkındır sürekli aldatır.. Ama bizim gibi erkekler zor bulunur işte ama onu da istemez kadınlar. Kadınlar yakışıklı erkek sevdasından dolayı aldatılmayı göze alan varlıklar.. ne yazık ki gözlemlediğim bu.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
48Cevap
+1 yılBen de tam olarak aldatılıyor muyum bilmiyorum ama ilgisiz, saçma sapan bi birlikteliğin içindeyim ve bahsettiğin gözümün başkasını görmemesi durumu gereği lüzumsuz bir sadakat kasıyorum ve bu durumdan rahatsız ola ola devam ediyorum adam iki gündür yazmıyor mesela başkası şimdiye ayrılmıştı hep aynı şeyleri yaşaya yaşaya resmen idare ediyorum sanıp sindirilmişim yoruldum ama vazgeçemiyorum da.. biz gerçekten çok kıymetliyiz ve böyle erkekler zerre haketmiyor derhal terapi merapi ne yapıyorsak bi kendimize gelmemiz soğuk duş etkisi oluşturmamız gerekiyor. Girl power canım 💪🏼
20 YorumlaGeçer geçer zamanla bunu sadece tek yaşayan sen değilsin ama onun hepsi geçiyor Bir de sana daha önceki tecrübelerimden aktarmak istiyorum bağlanmayacaksın Can yücel'in şiirinde dediği gibi dinlemeni tavsiye ederim Can Yücel bağlanmayacaksın hiçbir canlıya bağlanma onlar da senin gibi aciz bağlanma kokusunu aşarsa bütün problemi çözmüş olursun bundan sonrası için güzel bir tecrübe kazanmışsın tebrik ederim hey sen kazandın dostum kaybetmedim belli alışkanlıklar var o da zamanla geçer unutursun ama bu edindiğin tecrübeyi unutma
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana kısaca erkek ve kadın hipergamisinden bahsetmek istiyorum, kitabın ortasından konuşacağım...
İlişki sonrası erkekte Oneities durumu oluşur yani tek eşe saplantılı olma durumu.
Nasıl geçer? Erkek odağını başka bir kadına çevirme başarısını gösterirse oneitis durumundan kurtulur ve bu depresif sürecin üstesinden gelmiş olacaktır.
-Kadıın hipergamisinde Oneities olma durumu mümkün değildir çünkü kadının yapısı ve çevredeki erkek faktörleri buna engeldir.
Kadındaki durum nedir peki?
Kadın eski ilişkisini unutmak için erkek hipergamisindeki gibi yeni birine odağını çevirmesi yetmeyecektir çünkü oneitis olmak sadece erkek hipergamisinde vardır.
Kadın bu durumu ancak biten ilişkideki erkekten daha iyi özelliklere sahip bir bireyle birlikte olarak atlatabilir. Gerçek anlamıyla atlatmak için iki cins için de geçerli olan durumlar bunlardır.
Ben demiyorum bilim diyor bu arada...018 Yorumla
Soran+1 yılBu dediğin de çok öznel ki. Neye göre daha iyi bir erkek mesela? Ben ilişki içindeyken gözüm hiçbir erkeği görmüyordu kör gibi olmuştum. Şu an dışardan baktığımda olumlu hiçbir özelliği yokmuş ağzının iyi laf yapması dışında. Sdakat yok, dürüstlük yok, tip eh, para yok, iş yok. Hani daha iyisini bulamam diye düşünmüyorum inan. Ama yeni birine karşı bir hevesim kalmadı.
Cevap sahibi+1 yılPeki senin ona sadık olmanı gerektiren durum neydi?
Soran+1 yılBen beni çok sevdiğini sanıyordum. Çok uğraştı ilişkimiz olsun diye. Çok iyi hissediyordum onunlayken. Ağzı gerçekten iyi laf yapıyordu. Baya inanmıştım. Bir de mesela zor bir hayatı olmuş. Gelip bana bir derdimi anlattığında ona kendimi çok yakın hissederdim. Derin bi bağımız var gibi. O yüzden de tamamıyla sadıktım. O bağa saf gibi inandığım için
Cevap sahibi+1 yılPeki sana desem ki ağzı daha iyi laf yapan ve daha yakışıklı ve hatta parası olan biri var? Bu yukarıda bahsettiğim daha iyi özelliklere sahip biri sanırım :)
Soran+1 yılValla şu an zerre hevesim yok. Çünkü bi kere bunun yalan olduğunu gördüm. O değersizlik hissini yaşadım. böyle biri var desen yine aynı şeyi yaşayacağımı düşünürüm. Bu yüzden de istemem
Cevap sahibi+1 yılİşte uzun lafın kısası sende istek uyandıracak birini tanıman gerekiyor dünyada böyle insanlar var sanırım :d
Soran+1 yılŞu an dediğim gibi böyle bi hevesim yok. Umarım bi gün olur
Cevap sahibi+1 yılBir zahmet şu sürecin içinde olmasın, biraz yalnız kal kendinle vakit geçir arkadaş edinip farklı şeylerle ilgilenmeye bakabilirsin herhangi bir hobi bulabilirsin kendine. Aldatılmayı gururuna yedirmeyerek başka biriyle olmak istersen hem sen sonra üzülürsün hem de karşındaki yeni kişi. Bu karakterde birine benzemiyor gibisin gördüğüm kadarıyla.
Soran+1 yılİyi de aylar oldu. İşsiz biri de değilim. O baştaki üzüntüm geçti. İçim de soğudu. Ama hevessizlik kaldı içimde
Cevap sahibi+1 yılYaş 25 i geçti mi?
Soran+1 yılGeçti
Cevap sahibi+1 yılBir sendrom vardı da ne sendromu olduğu aklıma gelmedi ya 25-30 yaş aralığında oluyordu
Cevap sahibi+1 yılUyuyor musun
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılKonuşmak ister misin
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama çok öyle bi enerjim yok
Cevap sahibi+1 yılBenimde yok
Cevap sahibi+1 yılMesajını bekliyorum
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Uhmm bu biraz sana da bağlı yani ne kadar yoğun bir his yaşadığın ile ilgili. Yıllar önce bende bir kızı sevmiştim. Kısa süre işte birlikteydik sonra ayrıldı ben o başkasıyla çıkarken bile hala onu sevmeye devam etme gafletinde bulundum. Demem o ki bunu sadece kadınlar yaşamıyor. Bu tamamen seven kişi ile ilgili diğeri hayatına devam ediyor sen limandan ayrılan geminin ufuk çizgisinde kaybolana dek izlemeye ya da beklemeye devam ediyorsun diyebilirim.
Ek olarak bitiyor sadece kendinş değersizleştirmeden, artık bittiğini geri dönüşü olmadığını hayatında bu ve benzeri şeyler ile karşılaşmaya devam edeceğini dolayısı ile buna bağışıklık kazanacağını bilinçaltına söyleyip kabullendirmek gerekiyor.10 Yorumla
+1 yılSenin ki aşk değil saplantı bunun psikolojik açıklamasını araştır görürsün kendine nasıl zararlı insanları çektiğini... Sana önerim önce kendini iyileştirmeye bak, çok kitap oku, kariyer yap, dikkatli olarak "arkadaş" edin... Çok insan tanı azına güven özellikle de sana sempatik gelen erkeklere iki kat şüpheyle yaklaş...
04 Yorumla
Soran+1 yılYok şu an ona karşı bir isteğim yok. Ben onun olduğunu sandığım insana aşıktım. Sadece çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. Ama yeni birine karşı bir şeyler hissedebilecek gibi değilim
- +1 yıl
Ne diyebilirim ki benim hiç sevgilim olmadı kaldı ki kızların böyle kandırılmaları benim kanıma dokunuyor... Yanlış anlama sana yazmıyorum ama kızların gözünü açmak için hep uyaracağım... Kendini aşka kapatma ama her erkeğede güvenme hoş bu olaydan sonra zor güvenirsin gibi geliyor
Soran+1 yılBu kadar saf olmam ve saf sevmem diyeyim
- +1 yıl
Ona şüphem yok
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Kendini boş bırakma o karaktersizliğini göstermiş, sana iyi bir tavsiye evlilik hayali kurmayan bir insan ile cinsellik yaşamayı asla isteme
Onu unutmak için ve bu düşünceden kurtulmak için Meditasyon yapmanı öneririm, dinin ne bilmiyorum ama Namaz kılmaya da başlayabilirsin huzurlu ve mutlu oluyorsun gerçekten, kendimde çok üzgündüm kırgındım ama kendimi artık toparladım10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yaşadıkların ve hissettiklerin doğal şeyler. Kişiye ve duygu durumuna bağlı olarak zaman içinde çekilen acılar ya da düşünceler sıradan hal almaya başlayacak ve nerdeyse hiç umrunda olmayacak. Ben evelenmeyi düşündüğün kişi tarafından hayatımın en çaresiz anında terk edildim etkisi 1 2 sene sürsede suna umrumda dahi değil.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aynısını yakın bir tarihte yaşadım. Hicbir erkek beni sevdiğine inandıramaz çoğu çıkarları uğruna birlikte, yalancı...
Ama hayatın içinde olacak şeyler bunlar çünkü bu dünyada iyi de var kötü de. Kötülere denk gelmek bizim suçumuz değil. Herseyi akışına bırak ve bence uzun bir süre kafanı dinle ilişki yapma00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşınıza gelen her şey kendi yapıp ettiklerinizin karşılığıdır aslında. Kadınlar hem İslam a göre yaşamayı reddediyorlar hem de sonra ben aldatıldım diye veryansın ediyorlar. Siz kadınlara sadece acıyorum, erkekleri de mahvediyorsunuz tabi o da ayrı mesele
00 Yorumla
+1 yılBu durum saman ister , elbette bir gün yine birine güveneceksin , bi kasanin içinde bi domates çürüdü diye bütün kasayi etmiyoruz değil mi. Herkes bir değil. Çok aciyiyor ama hiç kimseyi hayatinin temeline koymamalisin. Kendine değer vermeli kneini sevmeli insan. Seni hak etmiyordu deyip önüne devam etmeli daha seçimi davranabilirsin.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. aynisini yasadim ve birisi benden hoşlansa bile ben ayni duyguyu kuramıyorum o gozle bakamiyorum icime kapadim
kendimi hazir hissettigim bir gun olur umarim00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Mezarlıklar kendilerini vazgeçilmez zannedenlerle doludur kimse unutulmaz değildir elbet unutacaksın yeni biriyle birlikte olacaksın belki mutlu olursun belki oda seni üzer belki de sen onu üzersin
00 YorumlaYine de biri için tüm herkese küsmemelisin. Yaşadığın şey zor olabilir ama bunu aşmak ve yoluna devam etmek senin elinde
03 Yorumla
Soran+1 yılKüsmek değil. İçimden gelmiyo
Soran+1 yılÖyle
+1 yılZamana bırak zamanla düzelir, her şey yolunu bulur. O yüzden kendine yeni bir sayfa açıp devam et
10 Yorumla
+1 yılSevilecek insan sayısı hızla azalıyor haberiniz olsun
20 YorumlaBiraz zmnalir bu durum kendine zmn ayır içine kapanma güvenin sarsıldığı için böylesin zamanla geçer ztn
00 Yorumla
+1 yılNe kadar oldu ayrılalı? Henüz yeni ise acele etme kendine 1 sene ver... Toparlanmak kolay olmuyor 😉
02 Yorumla
Soran+1 yıl3 ay olacak
- +1 yıl
Daha çok yeni sürekli aklında soru işaretleri nedenler vardır. Acele etmemelisin acele edersen yanlış ilişkide yanlış kararlar da bulursun kendini.
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bu zamana ve karşına çıkan diğer insanlara bağlıdır. Bazen biri çıkar karşına hayat senin için o an sıfırdan başlar
00 Yorumla
+1 yılKişilik sorunu haline getirmeyin. Bu dünyadaki her insanoğlu aldatılma potansiyeli taşır
10 Yorumla
+1 yılSana güven veren birini bulunca ilişki kuruyorsun ama onun en ufak hatasında soğumaya başlıyorsun :(
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılBu işler zor işler. Yeniden birisine güvenmek geçmişi silmek gelecek düşünmek gerçekten zor.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiyor. Herkes aynı değildir, diye düşünerek hayatına devam et eksin.
00 Yorumla
+1 yılAynısını yaşadım artık erkekleri ciddiye almıyorum ve duygularıyla oynuyorum
00 Yorumla
+1 yılMantıklı konuşan kişiler karşına çıkasıya kadar böyle devam edersin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yılZor bi durum güven yıkıldımı.. senenlerini alabılır..
geçmiş olsun00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı. Belli bir zaman sonra bu senin ne kadar dolu olduğuna bağlı.
00 YorumlaEvet yaşadım. Yaşamın tadı kalmamıştı. Değil yeniden biriyle olmak erkeklerden soğumuştum. Çözümü: Zamandır. Zaman. Zamanla geçecek aşacaksın acılarını dindirecek zaman.
31 Yorumla
+1 yılOndan önce de bir hayatın vardı tatlım ki ondan sonra da olacak. Herkes ilklerde zorlanır o yüzden dünyanın sonu olmadığını hatırlayıp önüne bakman gerekir. Yoksa takılı kalırsan acın derinleşir.
00 Yorumla
+1 yılBiriyle boşluk doldurmaya kalkarsan olmaz. Sen rutinine devam ediceksin o seni gelir bulur. Birde negatif düşündükçe yakanı bırakmıyor hiçbirsey enerjin dolu dolu olsun. Bu yüzden bırak sen o seni bulsun
00 Yorumla
+1 yılUmarim sevgini dogru insanla taclandirir mutlu olursun gercekten sevenlerin uzulmesini hic istemiyorum her zaman umutlu ol ve aska olan inancini kaybetme
07 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama bir daha bu kadar sevmem.
- +1 yıl
Seversin seni gercekten seven guzel biri cikar karsina bir onceki iliskinde tecrube kazanmis oldun tecrubesizlikten iyidir
Soran+1 yılBu kadar kör kütük sevmem. Çünkü bu sağlıklı bir durum değildi. Diyorum ya sanki dünyada başka bir erkek yokmuş gibi geliyordu bana. Kitlenmişim yani. Adamın işi yok gücü yok falan hiçbiri umrumda değildi. Korkunç
- +1 yıl
Masumca sevmek guzeldir ama bazen mantiginlada hareket etmelisin
- +1 yıl
Aslinda dikkat edecegin konu uzun bir iliski icin sana ne kadar deger verdigi onemli olan sana olan saygisi karakteri seni anlamasi kadinlarin en buyuk hatasi gorsellige onem vermeleri zamanla guzellik yakisiklilik geride kalir bir insanla yaslanabilmek icin karakteri saglam olmasi lazim
Soran+1 yılBen bana çok değer verdiğini sanıyordum sorun orada. Bana inanılmaz iyi hissettiriyordu. Gözümü boyamış tamamen. Bunu şu an anlıyorum. Yoksa fiziksel olarak bence aman aman bi yanı yoktu.
- +1 yıl
Hayal kirikligina ugrayabiliyoruz bazen ama ask savasmak mucadele etmek emek vermekten gecer karsina yanlis biri cikti diye umutsuzluga kapilma
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun zamanla geçer senin güven probemin var guvenirsen tekrar olur
00 Yorumla Acele etme ve geçmişi düşünme herkes aynı değil gün gelir karşına bir adama gibi adam çıkar herşeyi unutturur sana biraz sakin ve sabırlı ol ve düşünme
00 YorumlaArtık kızı erkeği yok bu işin 2 tarafta sağlam aldatıyor. Üzülme evli değilsin Allah'tan. Rabbim evlenince aldatılmaktan korusun bizleri
00 Yorumla
+1 yılboş ver eskisi gibi isteğin yoksa barışsan her zaman aklına gelecek ve herşeyden şüphe kapcan acaba acaba diye diye
00 YorumlaHaklısın ama bu yaptığın insan doğasına aykırı gelecekteki ilişkilerini daha iy secmene yarayacak bebeğim geçmiş olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbeni de ilk askim aldatmisti 2 sene sonra falan tekrar birine asik oldum ama 2 seneni bosa harcama sende, ondan baskalarida var emin ol zamani gelince cok pisman oluyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYaşadım eğer kafanı başka bir işe odaklamazsan hiçbir zaman kurtulamazsın ama odaklarsan 3 ayda kurtulursun ama bir daha saf duygularla kimseyi sevemiyceksin
00 YorumlaBaşkası olsa bile o geçmeyecek ne yazık ki zamana bırak her şeyi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Geçer kuzum geçer çok yakışıklıya bakma
15 Yorumla- +1 yıl
herkesin çirkin dediği evi arabası biri olmayan biri tarafından aldatıldım
Soran+1 yılBenimkinin de işi yoktu 🙂
- +1 yıl
Calismayan erkekten korkacaksiniz. Boş boş duran insan herseyi yapar
- +1 yıl
@leylaa9696 benimki 8-6:30 çalışırken aldattı ayrıca fakirdi
- +1 yıl
Aşkım çirkin dediğiniz erkek yakışıklı olmasın önemli olan evi arabası olan değil adam gibi olandır mesela gözü çok havalarda kendini bişey sanan ve yakışıklı birine kendinizi kaptırmayın ya tabi güzellik geçici ama yinede adam gibi olan birini sevin mesela işinde gücünde çok güzel ailesi olan saygılı dürüst birisi tâbi böyleleri zor bulunur ama illaki adam olan vardır🙃
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖlümden başka her şeyin çaresi vardır zamanla bunu da atlatırsın atlatamam dediğin her şeyi atlatıyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOnu görsen tekrar için erir
01 Yorumla
Soran+1 yılGörmüyorum neyse ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılherkes aldatıyor önemli olan zengini bulmak
33 Yorumla
Soran+1 yılBen bu konuda çok enayiyim. Seversem isterse 5 kuruş parası olmasın umursamsm
Cevap sahibi+1 yılsaçma. senin adamı seviyor olman değil mesele, evlenince çocuk yapınca tek derdin o çocuğun en iyi şartlarda olması olacak ve buradaki tek kriter sen zengin değilsen adamın zengin olması. zaten aldatma konusunda dediğim gibi her erkek yapıyor bunu
- +1 yıl
Öhm öhm öhm... Tikellere bakarak tümele pay çıkarmayın gençler, midesi kaldıran aldatır bu kadar basit
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmiş olsun aynı sorunu bende yaşıyorum kendime gelemedim :((
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,4b cevap paylaştı.
+1 yıl2-3 ay bulur güven sağlaman
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. 7 yıl oldu bende geçmedi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynısını yaşadım. Aylar geçmesine rağmen unutamadım :(
00 YorumlaYeni dünyaya hoş geldin
00 YorumlaBende de böyle uzun süredir.
00 Yorumla
+1 yılBenim 3-4 yılımı aldı :(
00 YorumlaTek bn dglmisim böyle olan
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDüzgün yok ki sevelim.
11 Yorumla
Soran+1 yılO da doğru
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnu görürsen eski anıların aklına gelirse?
03 Yorumla
Soran+1 yılO kadar da enayi değilim artık
Cevap sahibi+1 yıl1 sene sonra gel buraya yine konuşucaz bunları haha
Soran+1 yılYok yav. İçim soğudu bi kere
Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Çoğu kişiye olmuştur. Zamanla unutursun
00 Yorumla
+1 yılAkışına bırak Bi süre
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. zamana bırak düzelmen zaman alacaktır
00 Yorumla
+1 yılAynisini yasiyor olmanin hüznü...
12 Yorumla
Soran+1 yılSana da geçmiş olsun
- +1 yıl
Dertlesebiliriz istersen
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılbirkaç ay sürer
11 Yorumla
Soran+1 yılBirkaç ayı geçti aslında
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Zamanla geçer muhtemelen başka bir çaresi yok gibi
00 YorumlaRuhsuz bir sevişmeden sonra.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yeni birini bulanda dek böyle gider
00 Yorumla- Devamını Gör (28)
Devamını Gör(73)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Aldatıldıktan sonra karşı cinsle ilişki kurma isteğim sıfırlandı. Bu ne zaman geçer?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler