33 yaşındayım, hem kariyer hem aşkta şansım gülmedi. Geç kalmış gibi hissetmem normal mi?

Arkadaşlar ben eli yüzü düzgün güzelde bir bayanım ama güzellik yetmiyor insanın bahtı güzel olsun okudum ayaklarımin üstünde durayım dedim atanamadım özel sektörde çalışıyordum ama şu an bıraktım başlamayi düşünüyorum tabi, hep istedim bir aile kurayım çocuklarım olsun, severim cocukları, eşimlede severek aşkla evlenmek istedim görücü usulü içime sinmiyor, ama karşılaştığım tanıştıgım insanlar hep beni hayal kırıklığına uğrattı ihanete uğradım, anlaşmadık ya da farklı konularda olması kısmet şimdi belli yaştan sonra da evlilik işleri zor, güvenmiyorum kimseye çevremde darlıyor evlen diye neden evlenmiyorsun! Görücü usulü denedim olmuyor sevemiyorum ısınamıyorum. Ne yapmalıyım bilmiyorum sevmediğim biriyle evlenmek için evlenilmez. Çok mutsuzum kafama takıyorum. Yaşımı duyan evlenip ayrıldın mı diyor halbuki hiç evlilik yapmadım ama yaşıtlarım çoğu evli olunca böyle sanılıyor bu bile uzuyor beni. Toplumun değerlerine göre yaşıyoruz ve takmayayım desende sözler imalar üzüyor. Benim umudum kalmadı artık. Herşeyden bıktım hayattan zevk almıyorum içime kapandım. Çok mutsuzum.

33 yaşındayım, hem kariyer hem aşkta şansım gülmedi. Geç kalmış gibi hissetmem normal mi?