Aşk İlişkileri 2-3-4 ay süren ilişkileriniz mi daha fazla, 6 ayı aşan ilişkileriniz mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor 2-3-4 ay süren ilişkileriniz mi daha fazla 6 ayı aşan ilişkileriniz mi? 2-3-4 ay süren 6 ayı aşan Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl güncellllllllll Güncellemeler+1 yıl gncelllllllll 2-3-4 ay süren ilişkileriniz mi daha fazla, 6 ayı aşan ilişkileriniz mi? Cevapla İlişki Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
eyeyeyge48 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Genelde 3 ay oluyor hep ama 1.5 sene süren de oldu ama ayrıldık bazen aklıma geliyor ama yapacak bir şey yok olması gereken bu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl kaç tane 3 ay süren oldu ki Yorumla eyeyeyge48 +1 yıl 4 tane oldu Yorumla
perlamare Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. 2-3 ay süreni ilişkiden saymıyoruz 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl oldu mu olmadı mı onu soruyor anket ve sayısını Yorumla perlamare +1 yıl Olanları ilişkiden saymadığım için 6 aydan fazla olanlar çok 😂 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. 4 yıl sürdü 1 11 Yorumla Soran +1 yıl tek ilişkin mi oldu Yorumla gacar4886 +1 yıl En uzun süren dedim Yorumla Soran +1 yıl yok 3-4 ay sürenler daha mı çok yoksa 6 ayı geçenler mi onu sordum ya Yorumla gacar4886 +1 yıl Artık çok kısa sürüyor çoğu ilişki hatta tek gecelik diyebiliriz Yorumla Soran +1 yıl tek gecelik sevgili değil sonuçta Yorumla gacar4886 +1 yıl Öyle sananlar cok Yorumla Soran +1 yıl kandırıyorum diyorsun kadınları :) Yorumla gacar4886 +1 yıl Yoo ben öyle biri değilim Yorumla gacar4886 +1 yıl Evet seni dinliyorum Yorumla Soran +1 yıl öyle sananlar kim peki Yorumla gacar4886 +1 yıl Turistik yerde yaşayınca öyle sanıyorlar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Genelde 3 ay oluyor hep ama 1.5 sene süren de oldu ama ayrıldık bazen aklıma geliyor ama yapacak bir şey yok olması gereken bu
kaç tane 3 ay süren oldu ki
4 tane oldu
2-3 ay süreni ilişkiden saymıyoruz 😂
oldu mu olmadı mı onu soruyor anket ve sayısını
Olanları ilişkiden saymadığım için 6 aydan fazla olanlar çok 😂
4 yıl sürdü
tek ilişkin mi oldu
En uzun süren dedim
yok 3-4 ay sürenler daha mı çok yoksa 6 ayı geçenler mi onu sordum ya
Artık çok kısa sürüyor çoğu ilişki hatta tek gecelik diyebiliriz
tek gecelik sevgili değil sonuçta
Öyle sananlar cok