Aşk İlişkileri 2-3 ay süren ilişkiler çok mu sizce? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor bu tarz ilişkiler toplam ilişkilerin %kaçı olabilir? Güncellemeler+1 yıl 2-3 ay uzun mu diye sormadım 2-3 ay sürüp biten ilişkiler çok mudur sizce? 2-3 ay süren ilişkiler çok mu sizce? Cevapla İlişki Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
helene1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Bence çok değil… 1 seneyi aşan ilişkiler uzun ilişki sayılyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl onu sormadım böyle olan ilişkiler çok mudur helene1 +1 yıl Yanlış anladim kusura bakma. Evet bu tarz iliskiler yaşayan çoktur %40i kapsyodur bence
emreg16 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Benm en kisa iliskim 6 yil surdugu icin bence cok kisa 😂 0 0 Yorumla
rebelless Takip Et Bilge Yaş: 25 +1 yıl Büyük kısmı 0 10 Yorumla Soran +1 yıl çevrenden yola çıkarak mı söyledin Yorumla rebelless +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl neden bitiyorlar genelde sence? Yorumla rebelless +1 yıl Seks Yorumla Soran +1 yıl seks yapıp mı ayrılıyorlar yoksa kız vermiyor diye mi? Yorumla rebelless +1 yıl Kız vermiyor Yorumla Soran +1 yıl vermemesine rağmen devam eden var mı Yorumla rebelless +1 yıl Var var Yorumla Soran +1 yıl kaç ay içinde ayrılıyor arkadaşların genelde Yorumla rebelless +1 yıl Bilmem. Yaş kaç Yorumla
Doktorbirrüye Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Çok az 0 2 Yorumla Soran +1 yıl süre olarak değil ya böyle ilişkiler çok mudru yani Yorumla Doktorbirrüye +1 yıl Çok ama ömrü yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence çok değil… 1 seneyi aşan ilişkiler uzun ilişki sayılyor
onu sormadım böyle olan ilişkiler çok mudur
Yanlış anladim kusura bakma. Evet bu tarz iliskiler yaşayan çoktur %40i kapsyodur bence
Benm en kisa iliskim 6 yil surdugu icin bence cok kisa 😂
Büyük kısmı
çevrenden yola çıkarak mı söyledin
Evet
neden bitiyorlar genelde sence?
Seks
seks yapıp mı ayrılıyorlar yoksa kız vermiyor diye mi?
Kız vermiyor
vermemesine rağmen devam eden var mı
Var var
kaç ay içinde ayrılıyor arkadaşların genelde
Bilmem. Yaş kaç
Çok az
süre olarak değil ya böyle ilişkiler çok mudru yani
Çok ama ömrü yok