Soru aşağıda aşk buluşma konuşma vs konular?

Şimdi arkadaşlar ben utangaç çekingen biriyim genelde arkadaş edinmekte sürdürmekte zorlanıyorum asosyalim evde durmaya alismisim küçüklükten beri benim yasitimdaki kişiler sevgilisiyle arkadaşıyla buluşuyor eğleniyor vs hediye alıyor falan ben daha kimseye hediye alıp göndermiş değilim bilmiyorum hiç yapmadım hiç buluşmadım da buluşmak istiyorum ya da sevdiğim insana hediye göndermek gönderebilmek vs ama bilmiyorum hiç yapmadım biraz da korku var özgüvenim de yok kardeşinden yardım iste derseniz kardesimle anlasamiyoruz her yerde o ama düşman gibiyiz kediyle köpek gibi kardeşimin de bana bir faydası yok zaten iyiliğimi düşündüğünü sanmıyorum bana beddua eder annem biseye kızsa beni kötüler kendini savunur vs... Neyse bu da var aynı odada kalıyoruz ben biriyle konuşmak istesem bile bundan dolayı konusamicam sevgilim olsa bunun yanında konuşmak istemiyorum aynı odada çünkü yani o herseyini benden saklar dost değil bende onun bilmesini istemiyorum tek başıma da bir şey beceremiyorum arkadaş derseniz de arkadaş ortamı da aynı malum çok arkadaşım yok onlarla da samimi değiliz annem desen araştırır baya bir herşeyi sorar zaten kızgın çabuk sinirleniyor onla da aram kötü ben napmalıyım sizce siz benim yerimde olsanız ne düşünürsünüz ya da ne yapmam gerek yazar mısınız? Siz benim sartlarimda sevgili yapar mıydınız yapsanız bu engelleri nasıl asarsiniz dusuncelerinizi fikirlerinizi bekliyorum
Soru aşağıda aşk buluşma konuşma vs konular?