sevgililerinizle en çok hangi konu hakkında konuşursunuz? Sevgiliyle sohbet konuları nelerdir?
Cevabın nedir?
- Aile & Toplum konusunda 788 cevap paylaştı.
+1 yılsevgili olunca konuşulacak konu sorun olmuyor.. öyle gelişip gidiyor...
kız: nbr nasılsın ?
esas oğlan: iii ya sen ?
kız : ben de iyi . dün nerdeydin ? ne yaptın ?
esas oğlan : hiç ne yapim öyle arkadaşlarla takıldık. ali nin sevgilisiyle arası bozuk onu konuştuk..
kız: bizim aramızdakiler bitti de ali lerin arası mı kaldı ?
esas oğlan : ama hayatım ne yapim çocuk çok üzgündü..
kız: o zaman ya arkadaşların ya ben . make your choice...
esas oğlan : tamam aşkım bir daha olmayacak. bir biskrem versem ?
kız : adam akıllı bir yerde yemek olmazsa, gerisini sen düşün... ?
...
...
böyle uzar gider... dikkat kendine.. dikkatli konuş :)00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bir sevgili bulamadım
Dert ortağım olacak
Zindan olan gönlüme
Güneş gibi doğacak
Ben nereye gidersem gelecek
Yanlız benim yüzüme gülecek
Benimle yaşayıp benle ölecek
Bir sevgili bulamadım
Aşkımın kadrini, kıymetini bilecek
İçimdeki volkanı hemen söndürecek
Dünyanın en mutlu insanı edecek
Bir sevgili bulamadım10 Yorumla
valla konuşmadığımız konu yok desem kesinlikle haklı olurum:)arada tirpler arada aşk konuşmaları arada günlük konuşmalar,arada eskilerden,arada ailelerden,arada sağlık sıhhatten,arada gelecekten arada cinsellikten her türlü mevzu var yani anlıcan:)
82 Yorumla
+1 yılBen dini konulardan, doğa, felsefe falan konuşmayı çok severim, ama karşımdaki kişinin tek derdi öpücük ise o halde ilişkimiz fazla uzun sürmez...
148 Yorumla- +1 yıl
hep yanlız kalmaktak korkmuşumdur ama insan bakımından demiyorum düşünce bakımından ve benim gibi düşünen böyle karşılı cinslerin olduğunu bilmek mutlu ediyor adamı .her nekadar tanımasamda yanlız olmamak güzel
- +1 yıl
Gerçekten öyle... Bana da böyle düşünenleri görmek umut veriyor... İnşallah herşey gönlümüze göre olur...
- +1 yıl
Evet... Sadece İslam dinine karşı sıcağım diğer dinlere de sadece saygı duyuyorum...
- +1 yıl
Gerçekten böyle düşündüğünüze sevindim genelde ben de gerici diye yaftalanırım ama alışmıştım:) Teşekkür ederim güzel sözleriniz için. İnşallah bizler gibi düşünenlerin sayısı artar... Aslında kimileri bizler gibi düşünüyor ama genelde saklıyorlar. Yalnız kalmaktan korktuklarından. Aslında düşündüklerinden daha kalabalıklar ama konuşmaktan korktukları için farkına varamıyorlar...
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
99
Cevap
87Cevap
Rutin şeylerden bahsedilmez. Unutma ki o senin hayatının ikinci kadını (birincisi annen) ve ona o an hissettikleri söylemelisin. Çünkü sen ona kalbini vermişsin ve sen ne hissedersen, o da seninle beraber aynı duyguyu hisseder, anne yüreği kadar olmasa da :)
30 Yorumla
+1 yılHep evlilik...Evlendiğimizde alacağımız sorumluluklar ve davranışlarımız tartismalarimiz nasıl olmalı onları konuşuruz.İkinci sırada yatak odası konuşulur.üçüncü konu olarak Herşeyi konuşabiliriz. 3. Şahıslar hariç felaket bir kıskançlık olduğu için genelde birimiz karşı cinsten bir başkasının adını ağzına alınca kan basıncımız yükselir beynimize sıçrar sonra gelsin tartışmalar ardından gönül alma falan...
30 Yorumlakonuyu genelde o acıyo ben devam ediyorum günlük hayattan sonra aileden sonra duygulardan yenı zamanda görüştüysek o gün hakkında ama şu anda sadece onu teselıı etmeye calısıyorum ben güldürecek bişeyler arıyorum cenazelerı var buna ragmen gizliden güldürüyorum komık seyler konusuyom gerci oda iyi lafbaz oldugu için konu konuyu acıyo
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 360 cevap paylaştı. iyide arkadaş ,adamlar zaten yeni tanımış telefon ediyorlar birbirlerine saatleerrrrrrce konuşuyorlar mesajlaşıyorlar,hayır anlamıyorum 2 yıllık da olsa yeni tanışmışda olsa ne konuşuyorlar bu kadar,konuda kalmaz yahu hadi bitti diyelim ne kaldı konu acaba ,işleri yok güçleri yok hayata toz pembe bakan hayallerinden bıkıpta global krizden bahsedecek diyiller ya '' hadi sevgilim konu bitti ne konuşalım hımm hımm buldum küresel ısınmadan bahsedelim'' komik ya aptal aşıklaaaar aptal aşıklaaaaar :D
32 Yorumla
+1 yılkarşı karşıya oturursunn..
GaRsOn bize 2 çay çekk ... biri açık .. dersin ..birbirine mal gibi tabiri caizse aşkla bakarlarr..
bu olsa gerek40 Yorumlane konuşacagın bellı zaten o arar şu kız kım senı tanıyo falan sen ararsın feysındekı lawuk kım kufurler falan arada tatlı dıl ama ben genelde sıkıştırırım kuzu gıbı yaparım lan okadar kızı lawuklardan kurtardım doru duzgun kız yaptım hepsı nışanlandı ben bekar kaldım :D
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılikimizin isinden konusuyoruz, evden konusuyoruz anneler babalarin yaptigi komik seyler falan, onun disinda tatli sözler oluyor bazen, onun sigarayi birakmasini söylüyorum iki de bir sonra yarim saat uzar o konusmalar, sonra sinirlenir beni gidiklamaya baslar bende susarim öyle iste :D
20 Yorumla
+1 yılfutboldan tut da aşka kadar,yemeklerden tut da cinselliğe kadar, filmden tut da kıyafete kadar...aklına gelebilcek her türlü konu...
40 Yorumlagenelde entellektüel sohbetler yaparız, sinema, mitoloji, siyaset. Yok lan yok halay çekiyoz evin içinde
40 YorumlaHer konuda konusuyoruz ama o çok bilmiş ve ukala bir kişilik oldugundan ne konussak hep haklı çıkıyo laf sölenmiyor küçükbeye :)
51 Yorumla
+1 yılYatağa yatınca tavanla neler konuşmuyorum ki. Evet yalnızım.
61 Yorumla- +1 yıl
Vallahi, yemin ediyorum, benim tavan çatladı ya. Tam da yatağımın üstündeki kısımdan. Şu an ona bakıyorum hatta. Usta getirip tamir ettiricem yakında. Hiç bu sebepten çatladığını düşünememiştim. Sende bu tip kötü durumlara düşmek istemiyorsan yalnızlığını paylaşacak başka nesneler seç.
- Aile & Toplum konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılhenüz sevgili değiliz ama yurt meselelerini. Sanki Dünyayı biz kurtarcaz ha
61 Yorumla Sabah konuştuğumuzda nişan ne zaman diye soruyor,
Öğlen aradığımda düğün ne zaman diye soruyor,
Akşam aradığımda beni sevmiyosun diyip suratıma kapatıyor. Sonrada gecenin körü kendisi arayıp 'niye beni hiç aramadın ' diye hesap soruyor.
Ve hergün aynı şekilde tekrar başlıyor.20 YorumlaBelli bi konu yoktur sanmam.Normal günlük hayattan olur,gelecekteki planlar,anılar,hayaller,umutlar,sevinçler,hüzünler...Herşeyi konuşabilmelisin aslında sevdiğinle..
30 YorumlaOrtaya karısık :) geyık yapmayı sevıyoruz ozellıkle de telefonda goren kankamla felan konusuyorum zanneder :) oyle sureklı cıddı cıddı konus nereye kadar :)
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 459 cevap paylaştı. sevgılı dedıgın her konuda konusabılmelı ya. her konuda konusuyoruz sıkıntı yok ne de olsa ılerde esım olcak ınsan
51 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hersey her konu hakkinda konusabilirdik. Ayrilmadan önce tabi :)
42 Yorumla
+1 yılseni baban bana veririmi
kız: evet aşkım neden vermesin
erkek: evlenince evim ve arabam olacak
kız: galiba evin araban demek istedinnn
erkek:hayır öyle demek istemedimm
kız: benden mal mı kaçırıyorsunn
erkek: ne alakası var lan zaten senle bişi konuşulmaz der çeker gider00 Yorumlaküresel ısınma kutup ayıları falan ondan sıkılırsak siyasetten konuşuruz nolacak bu hükümetin hali yaa :P:P ne konuşacaz geyik muhabbeti ortak ilgi alanları vs vs sohbet nereye giderse kafa nereye biz orayaaaaa
20 Yorumlahergün yudumluyorum onu her yudumumda onun ne kadar güzel oldugunu anlıyorum ona her yaklastıgımda kokusu gelıyor ve onunla sankı bulutların ustundeyım gıbı gercekten tek dostum o karsıma onu alırım ve baka hıc bıseye gerek yok ben anlatırım o dınler arada yudumlarım YENİ RAKI...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhangi konuyla başlarsak başlayalım erkekler dönüp dolaştırıp cinsel ilişkiy getiriyolar o yüzden hiçbişey konuşamıyoruz :D
73 Yorumla- +1 yıl
+5 :)
- +1 yıl
böle bi soruya cevap verme gereği duymadım ama şu yorumuna bişy sölemedn geçemicem.. bugüne kadar konuştğm hiç bi kızla cinsel konuları kesinlikle ben açmadm yeminle..hep açan taraf kız oldu.. o yüzden şu genelleme yapmayın bırakın arkadaşım :S bu sitedeki herkes bişeyi genellio ve kendi yaşadığını herkes öleymiş gibi davranıo..çekici bi sevgilin olsaydı konuyu sen açardn o değil..
aynı sektörde çalıştığımız için, onun kendi işi olduğu için, işine çok önem verdiği için ilk konumuz iş oluyor.
30 Yorumla
+1 yılkızların.. ilk seni seviyorum lafından itibaren.. ne zaman evleniyoruz.. diyip evlilik konusunu her defasında acmaları.. takdire sahan bi durum.. tebrik ediyorum kızlar..
10 Yorumlaherseyy :)
hava
su
ates
ask
sevgi
opucuk
ders
is
aile
arkadaslar
dedikoduuuu... :)22 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbiri bütün kızları eksilemiş bende bütün erkekleri eksiledim phaha:)
72 Yorumla- +1 yıl
asdasd
Aile kızı ise güncel konular konuşulur hayaller kurulur ileriye yönelik sen zaten bi soru sor kendiliğinden açılır kız , mesela bugün ne yaptın? de konu konuyu acar susmak bilmez kız ama çıktıgın kız kaşar ise hiç sıkıntı yapma paso cinsellik konus ak
00 YorumlaEvlilik en başta gelir , sonra gündemdeki olaylar , Aile içindeki olaylar , Dedikodular , Erkeğin yaşadığı sıkıntı , kızın yaşadığı sıkıntı , ayrılık , cinsellik Bu en başta fakat gizlidir :) .
00 Yorumlasevgilim olmadığı için kendi kendime konuşurum çok acı dimii:))
74 Yorumla- +1 yıl
aynen ben gibi :))
- +1 yıl
istersen sevgilin olur konuşurum snle
astroloji, tıp, politika, sosyoloji, patoloji, dermatoloji, felsefe, aritmetik, fizyoloji, coğrafya, biyoloji... vesaire
32 Yorumla- +1 yıl
yuh :D bu ne ya başka konu mu yoq :D :D :D :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer şey. Gün içinde yaptığımız en saçma şeyi bile birbirimize anlatırdık. Konu bulamayıncada saçmalardık film izlerdik onun hakkında yorum yapardık mesela gibi..
32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsence mantıklı olan ne o zaman söylede bilelim
her konuda konuşuyoruz sevgilim işten konuşmayı sever ben daha çok sosyal konuları siyaseti :)
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. böyle soruları görünce içim acıyor hee, insanların beyni mi çalışmıyor yoksa utanıyorlar mı anlamıyorum.bi insan nasıl konuşacak bir şey bulamaz ki o_O
00 Yorumla
+1 yılelbet bir gün kavuşacagızzz, bu aralar tek muabetimiz bu :))
42 Yorumla- +1 yıl
Saol canim:( isallahhh
eşimle hep tanıştığımız zamanı başımızdan geçen komik şeyleri felan konuşuyoruz.
40 Yorumla
+1 yılsevgililerimle ne konuşurum ... bi tane vardı benim sahi yaa :(((888 mesela müzik, film falan :)
20 Yorumla
+1 yılevden, işten, aşktan, aileden, günlük hayattan derken, cinselliğe kadar geliyo muhabbet...
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 463 cevap paylaştı.
+1 yılsüreye bağlı olmakla beraber... herşey konuşurum.. günülük olaylardan tut... sekse kadar geilir..
22 Yorumla- +1 yıl
var...
Günlük yasam hakkinda ama en sevdigim konu ; EVLILIK HAKKINDA KONUSMAK :-D
20 Yorumlaözledimmm delii qibii özledimm çokk özledim son 1 haftalık muhabbetimiz bunun üzerine :D
20 Yorumlagenellikle ailelerimizi ve gecelecekteki planlarımızı, şu sıralar egitim iş güç endişesi yüzünden karabulutlar üstümüzde..
20 YorumlaHemen hemen herşey.
Devlet meselelerinden fazlaca konuşuyoruz bu aralar.
Daha doğrusu o konusuyor .20 Yorumlabiz konuşamıyoruz . kulaga kötü geliyo ama geç karşılıklı oturalım konuşalım dediğimizde gözlerimizi birbirimizden ayıramıyoruz. genelde sohpet sevişmeye dönüşüyo...
22 YorumlaBen anlatırım o dinler harika konuşurum konularda tabiki benim fikirlerim etrafında ilerler eğer beni ağzı açık bir şekilde dinletecek birini bulursam evlenirim.Herkese teşekkür ederim
00 Yorumla
+1 yılSevgiliyle ne konuşacağım kaygısı olmamalı herşey konuşulur. Yeri ve zamanı geldiğinde her konuda konuşabiliyorsun. Gerçi şuan ayrıyız ama.
00 YorumlaOnun sevdiği şeyler hakkında sohbet açabilirsin. Sohbet yavaş yavaş keyifli bir hal almaya başlayacaktır. Konuşma sırasında aralara küçük küçük iltifatlar sıkıştır, gerekirse yerinde espri yap ve cool ol. =)
30 Yorumlaonla Saçmalayabilmek güzel şey , herşey konuşulabilmeli :))
30 YorumlaSinema kitaplar diziler karikatur
Tarih
Magazin siyaset
Seks
Hedefler planlar calismalar..
Kisaca hayatin her alaniyla ilgili kirintilar sohbetinizde yer bulamiyosa iliskinii tekrar gozden gecirmekte fayda var bence10 Yorumlaniye ona baktın
niye bunu giydin
niye seni seviyorum demiyorsun
niye beni beğenmiyorsun30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpeki ben sana bişey sorsam bi zahmet soran,
belden aşşaği sohbetler neyin nesi oluyo?
araya cinsel içerikli sözler girdimi nolur?
kısacası benim heyecanım söner herkesin öyle mi acaba?24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıltamam kmonuşalım ama fazla detaya kaçmadan :@
Cevap sahibi+1 yılöyle oluyor zaten:(
Gizli Üye(36-45)+1 yılhenüz sevgilim yok ama bir aday var genelde hoşlandığı ondan hoşlanan kızları anlatır ottan boktan mevzu açılır bana sende bul der :(
32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılgizemi sende olmasan... kendimi suçlu hissedecem sağol yok birsürü kız var çevresinde hoş çocuk da ama nedense birisini bulamıyor ilk görüşte aşkı arayarak bulacağını sanıyor onun adına üzülüyorum ben birisini bulurum ama neden onla olmasın diyorum onla da olacağı yok bu gidişle :(
+1 yılhavadan sudan baslarsın derlere girer gündemden çıkarsın .. kısaca her boku konusursun sevgilinle
10 Yorumlasevgilim uzakta ve çok sık arayamadığı için aradığı zamanlar geçirdiğimiz günleri anlatıyoruz birbirimize
30 Yorumla
+1 yılÇok çılgınım ahpab. Hiç tanımadığım kişilerle( direksyon sınavına girecek arkadaşlarla) birden 3 harf mevzu açıldı.
20 Yorumla
+1 yılIfademi alir genelde bulusmadiysak eger neler yaptin bugun nereye gittin kimleydin ne giydin :D
33 Yorumla- +1 yıl
evt bazi zamanlar sıkıyor ama gulu seven dikenine katlanir onemsedigi icin beni sahiplendigi icin soruyo diye dusunuyorum umursanmamaktansa sahiplenmeyi tercih ederim
+1 yılbak aynı soruyu ben soracaktım 2 saat önce.. sonra kendim buldum konuları. hadi birbirimizi iyice tanıyalım de. bir sen bir ben karşılıklı soru soralım birbirimize de.. emin ol güzel olacak.
10 Yorumla
+1 yılÜlkücüyüm, bdp'li sevgilim oldu, kavga edince o "pkk yandaşlarını" çağırıyordu , ben ocağı topluyordum .Ortalık savaş alanıyken biz köşede s1k1şı... :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence herşey olabilir :) ama ilişki yeni ise cinsel olmamalı :/
41 Yorumla
+1 yılönce formalite hal hatır sonra günün nasıl geçti akabinde o anlatırken ben cımbızla anlattıklarından numuneleri çekerim konu olarak açarım.genelde alışveriş ile başlarım çok hoşlarına gidiyor:)
00 Yorumlaeskılerden konusuruz ıs guc vs o ıs hayatını anlatırdı her dakka:D
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvalla konuşmadığımız konu yok desem yalan olur.. :) işten evliliktennn cinselliktennn :) geneldee bunlarr :D
20 Yorumla- Devamını Gör (126)
Devamını Gör(171)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem