Sevgilimin ilgiye düşkün hallerinden bunaldım, nasıl rahatsız olduğumu söyleyebilirim?

Mesela başına her hangi bir olay geliyor ya aslında çok büyük bir şey değil, onu gülen emojilerle bana hemen anlatıyo. Ve ben ona "ayy canım neden öyle olmuş kıyamam sana" demesem ya da daha olgun, panik yapmadan mantıklı çıkış yolu arasam küsüyor benden. Şey diyor "nolurdu ki ağzından bir iki güzel şey çıkardı, buna çok ihtiyacım var". Ama arkadaşlar aşırı abartıyor ve bu kadar ilgi istemesi, dramatize etmesi beni boğuyor artık. Ve bunu nerdeyse her gün yapıyor. Kendimi bir çoçuk büyütmüş gibi hiss ediyorum. Ayrılmayı bile düşündüm ama ortada büyük bir neden yok diye haksızlık da etmek istemiyorum. Bana yardım edin lütfen artık sinirim bozuldu.

Güncellemeler
+1 yıl
Bir de ben ayrılsam o toparlanamaz arkadaşlar. Küçük kavgada dünyanın sonu gelmiş gibi tepkiler veriyo. Çok duygusal biri (yani bu ilişkide ) karakter olarak duygusal biri değil
Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar, bu sorumu okudum okudum acı bir tebessüm etdim. 1 yıldı ayrıyız. Demekki ilişkinin çıtırdamaları buraya da yansımış. Bilmek isteyene ben ayrıldım. Gerçekten de çoçukmuş. Haklısınız )
Sevgilimin ilgiye düşkün hallerinden bunaldım, nasıl rahatsız olduğumu söyleyebilirim?