yani sevgilimle birbirimizi çok seviyoruz, ailelerin akrabaların bile çok desteklediği bi ilişkimiz var 9 aydır cikiyoruz ama ara ara bu problemi yaşıyorum, ortak özelliklerimiz çok fazla onu çok seviyorum onun sevdiğinden de eminim ama benim hevesimi kaçıran şey sanırım çok sinirli olması mesela kıyafete karısan biri değildir ama geçenlerde komik bi olay yaşadık ama başka bi şeye sinirlendi tüm olayın komikliği kaçtı yani hep bir şeylere sürekli sinirleniyor, ayrılmak aklımın ucundan geçmiyor onunda gecmez ama bu ilişki de böyle zarar veriyor napmalıyım
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
O zaman komiklik istemiyor ve ya dalga çektiğini düşünüyor
o tarz değil kafalarımız iyi uyuşuyor ama ufak şeylere sinirleniyor şapkam ucmustu o gün alırken belim açıldı ben gülüyorum o sinirleniyor yani bunun gibi çok ufak şeyler ama benim hevesim kaçıyor
O zaman senin için zor seni sürekli ezer
ezmelik bi durum yok karşılığını veriyorum ama neden karşılık vermek zorunda kalayım ki gülüp geçmek varken, ben onun beni ezmesine izin vermediğim icinde tartışma çıkıyor sürekli
Ben bu şekilde zor diyorum niye de sen bilirsin
Ben eşimle 17 senedn beri evliyim ve halen heyacanim en ust seviyede
onu göreceğim için hala heycanlanıyorum ama bu siniri yüzünden hevesim kaçıyor olay tamamen bu cunku ben biraz cocuksuyum ve hemen kırılabiliyorum
Dikkat edicek seni üzmeyecek kırmayacak asla ama sende oni uzmeyeceksin
Aşk böyle eskidikçe heyecan azalıyor
birbirimizi seviyoruz ama göz göre göre böyle olması gerçekten çok kötü
Heyecanı canlı tutmak gerekiyor... yoksa kötüye gider
bakalm düzeltmeye calisicaz artik konusarak ederek
Yani rutinin dışına çıkmak gerekiyor en basiti her zaman buluştuğunuz yerden vazgeçin başka yerler keşfedin
İlk aşk mı?
evet yani rutinin dışından cikmak iyi geliyor müze falan da geziyoruz değişik yerler arıyoruz ama onu da hep ben yapıyorum hep benim bulmamı istiyor ondan da sıkıldım bi tık, ikimizinde ilk ciddi ilişkisi
Arada özlemekte ilşkiyi canlandırır.. mesala eşim 10 gündür yok evde... çok özledim ilk günlerdeki gibi heyecanlanıyorum onu düşündükçe... arada mola verin 2-3 gün bahane uydur görüşme
haftada bir görüşüyoruz zaten işler yüzünden de 2 hafta ara vermiştik yeni :/
E ama sende işi yokuşa sürüyon:))
Ten uyumunuz nasıl peki
gayet iyi ten uyumu, kafa yapısı her şey uyuşuyor saadece bu siniri yüzünden hevesim kaçıyor eskiden böyle değildi cunku, bende de biraz fazla düşünme var cümlenin sonuna aşkım demediğinde kalkıp ayrılcak diye soğuk yapıcak diye düşünebiliyorum
İşin zor... biraz seni kaybetme korkusu tattır bakalım ne olacak
aynen dediğin gibisi iyi olacak
Evlilikte işiniz dahada zor olur böyle giderse
evlilik için daha üniversitem var böyle giderse zaten ayrılıcaz gibi duruyor:/ ben dediğin gibi yapıcam akısına bırakıcam artık
İyi bakalım... her şey gönlünce olsun...(bu arada üniversite insan hayatının dönüm noktası çok şey değiştirir)
kabak tadı vermiş galiba. bence ayrıl
En doğrusu
ilginç