Güzel giden bir ilişkin var ve evlenme teklifi ediyorsun ancak "hayır" cevabı alıyorsun.. Bu durumda ilişkiyi sürdürmeye devam eder misin yoksa artık her şey için çok geç deyip ilişkiyi sonlandırır mısın?

Güzel giden bir ilişkin var ve evlenme teklifi ediyorsun ancak "hayır" cevabı alıyorsun.. Bu durumda ilişkiyi sürdürmeye devam eder misin yoksa artık her şey için çok geç deyip ilişkiyi sonlandırır mısın?
Ben kalkacağım hem maddi hem manevi zarara gireceğim... teklif edeceğim hayır diyecek sonraki gün hiçbir şey olmamış gibi devam öyle mi? vallahi içimdeki cani dışarı çıkar o değil benle o günden sonra dışarı bile çıkamaz.. mezarında çiçekler..
Sen hazır hissediyor isen o da hazır hissetmeli o zaman..
Ya zaten birlikte olunca insan bunlar konuşuluyor.. konuşulmalı veya konuşulmasa bile hissedilir hazır hissedip hissetmediği..
Bitirmem hemen, ama düşünür sorarım evlilik'den mi korkuyor acaba, alçak gönüllü olup neden hayır dediğini anlamaya çalışırım, ha yok ben sadece sevgili kalmak istiyorum evlenmek istemiyor'sa diyor'sa ilişkiyi bitiririm.
Cevap
7Cevap
Teklifi ben etmicem için devam ederdi...
Ben teklif etmem, sorun kalmadı.
Evet edebilir belki de zaman tanımak istemiştir kendine
Ben evlenme teklif ediyorsam bir zahmet kabul etsin ahaha😂
Bu konuda kendisinden emin olmadığım bir teklifi hasta yapmam
Evlenmeyeceksek nşye ilişki içinde olalım. Bunu reddeden biri ile nasıl bir ilişki içinde olacağım
Belki o an için hazır hissetmiyordur..
Zamana bırakana.. zaman belki de bırakmıyor onu sana... zaman aşımına uğratılmış gibi hissederim kendimi..
Evlilik teklifini kabul etmemek “ben seninle ne sebeple olursa olsun yan yana bir hayat süremem” demekle eşdeğerdir. Her şey bitmeli o an
Iste bu yuzden iliski yapmican aga sen ztn evlenmrk istemedigini biliyorsan bosuna iliskiye girme tek tabanca muqo
İkimizin de bu ilişkiden beklentisinin farklı olduğunu düşünür ve sonlandırırdım
@GOKHANoturumactı sana bişey teklif edecem 😂 hazır mısın😂
Hazırım ama diz çökme bak çok gülerim 😂 alnından ittirir geriye doğru düşürürüm bak 😂
😂😂 yine çok romantiksin😂
İliklerime kadar işlemiş romantiklik be yavrum 😂
Benim gözümde ilişki, evlilik boyutuna gelmiş; onun gözünde aynı seviyeye gelmemişse devam etmenin manası yok
Evlilik bana göre değil, karşımdaki de bunu bilir ona hareket eder.
ona göre*
Neden hayır önemli bnce
Etmem herhalde üzülürüm ben
Hevesim geçene kadar edede bilir etmeyede belirsiz
Bunlar önceden konuşulmalı hep.
Evlenmek istemedigimi zaten bilir.
Etmezse niye edeym
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?