Bu sorı durup dururken aklıma takıldı😆bir evlilik teklifini reddedince onu sevmiyor mu demek ya da o kişi evlenmek için doğru kişi değil mi demektir?

Bu sorı durup dururken aklıma takıldı😆bir evlilik teklifini reddedince onu sevmiyor mu demek ya da o kişi evlenmek için doğru kişi değil mi demektir?

Evet ya da sevmediği anlamına gelebilir. ya da uygun olmadığı yani hayalinde ki kişi olarak görmediği anlamında da geliyor olabilir. aslında bu kişiye göre değişir. belki de zamana ihtiyacı vardır ya da kendini evlilik için hazır hissetmiyor olabilir. yani bunu o kişiye sormak çok daha mantıklı olacaktır. çünkü biz bilemeyiz.
Evlenmek istemiyordur öyle bir düşüncesi yoktur belki. Sevmeyecek olan insan o dakikaya kadar niye dursun? Evlilik düşüncesi yoktur bu yüzden reddediyordur. Belki istisna olarak doğru bir eş adayı olarak görmediği için de olabilir. Lakin öyle düşünen bir insan da o dakikaya kadar sevgili olmamalı.
O zaman sırf sevgili yapmak için sevgili yapmiş oluyor
Şşś bunu tek sen düşünmüyorsun. 😁 Ben şunu anlamıyorum. Evlilik teklifi edecek kişi sevgilisini hiç yoklamıyor mu? Önce bir yokla, yeşil ışık yandıysa beklemediği anda teklif edersin zaten.
Hazır olmadıkları için kabul görmüyor bence.
Evet onu da anlamıyorum lan insan dibini görmediği kuyuya neden iner ben kendimi utandırmazdım 😅asla
Cevap
4Cevap
Aynı şeyi yaşadım kiz olmama rağmen evlenmek istediğimi söyledim o ise hiçbir zaman evlenmek istemediğini evlenmeden hep sevgili olarak yaşamak istediğini söyledi bende ayrildim bence çok seven insan evlenmek ister
Bence o insanın kendini evliliğe hazır hissetmemesiyle alakalı
Evlenmeyecekse niye sevgili oluyor
Her sevgili olan hemen evlenecek diye bir kural yok ki dediğim gibi zamanı gelince olan bir şey bu nasıl ilişkinin başında herkes ciddi ilişkiye hazır olmadığını söyleyip bazı şeyler ertelenebiliyorsa evlilikte öyle fazla sorumluluk isteyen bir şey bana göre hazır olmadığı içindir
Ya ben onu merak etmiyorum. Benim merak ettiğim bu olayın nerden çıktıgıydı. 😂 Evet o erkek kesimini sevindirecek şey. 🐧 bu ponçiklerden örnek alıyomussunuz beyler. Erkek penguen dişisini etkilemek ve onunla birlikte olmak için o koskoca buzulda en değerli tası bulup ( kendince en değerli 🤣) dişiye sunuyomuş dışı kabul ederse ne ala etmezse yoluna gidiyomus... bu kadar bilgilendirme yeter ☺
karşı taraf seviyordur ama evlenmek istediği m@l olunca reddetmesi hayırlısı olmuştur :)
Yanı evlilik teklifi eden adam mal o zaman kadının suçu ne
adam belki o bu kadındır demiştir ama sonradan görmüştür ki bu kız daha beteri çıkmış ondan evet mallık yapmıştır:()
evet tabikide ona uygun olmadiğini beli eder
Yani bunun bir çok nedeni olabilir
Bence görücü üsülü daha iyi 😁
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?