Konumuz: İlk aşk son aşk tek aşk
İlk Aşkın son Aşk olması mümkün mü sizce?
Konumuz: İlk aşk son aşk tek aşk

İlk aşkın son aşk olması bu dönem fazla mı romantik?
İlk aşkın son aşk olması mümkün olabilir ama bu bildiğin ruh ikizini tekte bulmak gibi bir şey. Bence olasılığı düşük. İki tarafında niyetinin aynı olması lazım olabilmesi için.
Ruh eşini tekte bulmak
Güzel tabir ☺️
İlk aşkın son aşk olması mümkün olabilir, ancak bu her zaman böyle olmak zorunda değildir. İlk aşk genellikle insanın hayatında özel bir yer tutar çünkü bu duygu deneyimi ilk defa yaşandığı için çok yoğun ve etkileyicidir. İlk aşk aynı zamanda kişinin duygusal olarak olgunlaşmasına da katkıda bulunabilir.
Ancak, hayatın akışı içerisinde, insanlar farklı ilişkilerde deneyim kazanır ve farklı kişilerle bağ kurarlar. Bu nedenle ilk aşkın son aşk olması her zaman mümkün olmayabilir. Bazen insanlar farklı ilişkiler yaşar ve sonradan gerçek aşklarını bulurlar.
ilk aşkın son aşk olması mümkün olabilir, ancak herkesin deneyimleri farklı olduğu için bu durum her zaman geçerli olmayabilir. İnsanlar genellikle hayatları boyunca pek çok farklı ilişki deneyimi yaşarlar ve bu deneyimler onların duygusal gelişimine katkıda bulunur. Bu nedenle, ilk aşkın son aşk olması mümkün olsa da, her zaman böyle olması gerektiği anlamına gelmez.
Eğer ilk aşk son aşkın ise bu sağlıklı bir ilişki değildir. Olgunlaşmak için acıyı görmek gerekir ilk acıyı deneyimleyen daha sağlıklı adımlar atıp mantıklı düşünebilir. Ama şu da bir gerçek en saf sevgi de ilk aşkta oluyor
Kalp aşklarla yıpranıyorsa bu da sağlıklı bir ilişkiyi belki de imkansız kılıyor
Olabilir ki inandığım da bu. İnsan bir kere gerçekten sever. Öncesi de sonrası da olmaz.
Öyle olmalı… öyle mi peki
Evet
Cevap
3Cevap
Mümkün ama çok nadir denk gelir.. genelde %98 i ilk aşkı ile evlenmez ya da o şekilde hayat boyu yaşamaz..
zaten ilk son olması önemli değil önemli olan gerçek aşk olması
Şu dönemde belki şöyle olur, ilk aşk sonra başka aşklar sonra tekrar ilk aşka dönmek djdjfj
Noooooo🙄 öyle olmaz
Dhhshehe
Niye mantık olarak ilk ve son aşkı oluyor 😄
Evet ama bölünmese olmaz mı snzjjz
Olmasa ne mükemmel olur sjsjs
Bölünmese yani 😄
Demi herkes öyle yaşasa ya
Kanun falan çıka znznzn
O zaman insanlar çok daha seçici olur aşk yerine flört gibi daha başka şeyler çıkarırlar aşk kalmaz djdj
Ben coook kucuken birinden hoşlanmıştım sonrası yok bazen ilk ve son olabilir bazen olmaz 🙂
Evet nasıldı prki anlatsana masum aşklar en değerlisi belkide
Evet baya deyerli benim için iyi biriydi ve o başka ülkeye gittiğinde birdaha konuşmadık ama sanırsam su an 21 yaşında falan
Sen peki nasıl sevdin hiç bildi mi bunu
Evet bildi yani ikimizde biliyorduk ben 4 yaşımdan beri beni seviyordu 7 8 yaşında babam hep baka şehre giderdi oda bizim evde kalıyordu oyuzden çıkma teklifi etmişti bende kabul etmiştim bir kaç yıl sonra amerikaya gitti sonra da o rada babası vefat etmişti ama annesini hep görürdüm 🙂
Evlenseniz nasıl olur ama sksjsj
Evlenme teklifi etmişti ama ben daha düşünüyordum o gitti😅😅
Tamam sen de şey teklifin hala geçerli olursa evet derim diye mesaj atsan ya
Bomba olur şakalara gaza gelme
Zaten ne numarası var nede babam vemez
Birde cocuktuk ozaman yani gülüp geciyorum Işte😂😂
Annene de ben onunla evlensem mi de annengil ayarlasın.
Çünkü sen aileye bağlı bir birisin anladığım kadarıyla öyle demiştin onun için onlar izin olmadan zaten olmaz onu bence oradan başla
Onlarda zaten dile getirir yavaş yavaş insana bilinçaltı ve bir yer etsin 😂
İlk aşk son aşk görsün dünya snsnsnsj
Annem anesini sevmiyor 😅😅
Ve şu şuanda ben evlenmek istesem de babam izin vermez en az 23 24 yaşında gelmem şart
Bence kesin insan sadece gerçekten bir kere sevip bir kere aşık olur
Öyle olsa ne güzel olurda gerçekten sevmek mümkün mü bu dönemde
Bence de kesinlikle öyle ilk aşk tek aşk son aşk
Gerçek aşk böyle olur.
Bu kafada insanlar varmış demekki
Bence de
yani bir film sahnesine başkasını düşünmesi bir insanın bence çok acı😞
Hem karşıdakine az saygısızlık ama şöyle bir şey de var sevenler kavuşmuyor niyese ya
Veya gerçek sevgiyi insanlar görmüyor herkes aslında yapmacık hayatları seçiyor… peki gerçek aşkı tanıyamıyor tanıdığını sanıyor hevesle karıştırıyor ve herkes mutsuz hayatları yaşıyor oldu
Bu devirde mümkün değildir
Çok düşük bir ihtimal bu
Mümkün ama çok çok düşük bir ihtimal.
Mümkün, neden olmasın.
Olabilir neden olmasın
Belki.
Bulursak mümkün
Zor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?