Sizin yaşlarınızda tabii fiziksel çekicilik ve beğeni çok ön planda oluyor. Ama yıllar geçtikçe insan anlıyor ki bunların hepsi boş şeyler. Bazen bir sıcak söz, bazen sıcak bir sarılış, gülümseme insan ruhuna en iyi gelen terapi şeklidir..
02 Yorumla- +1 yıl
Yani sizi haklı buluyorum ama benim cok uzun sürmüş bir ilişkimde cok iyi dostluğumuz vardi kendisiyle her zorluğumda yanımdaydı ama bir sabah ben bu kisiyle artik olmak istemedim cunku tipim degildi. Dedimki Şu an sevgiliyiz sorun yok ama evlenince nasil olucak. Yani tatmin olma duygusu da önemli degil mi
En İyi Cevaplar
Ben de bir kız ile tanıştım birbirimize uyduk çok sık görüştük birlikteyiz ama kesinlikle benim kız arkadaş profiline uymuyor ama onun için herşeyi yaparım sanırım bu aşk :)
12 Yorumla
Soran+1 yılOh be
Aşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı. Bu nasıl mantıksız bi cümle ya? Cümleyi kurarken hiç düşünmedin mi ya da okumadın mı? Uymuyorsa ayrıl ve hoşlandığın kişi ile çık yani yalandan sahte ilişkilere ve samimiyetsizliğe gerek yok.
13 Yorumla
Soran+1 yılBu nasi bi popiş yanığı? Aşık oldugum adamla beraberim zaten.
Soran+1 yılAşk tam da bu aşko görücü usulünde kriter sayarsın aşkta kafan karısır ay bu nasil oldu ya diye şaşırırsın. Aşk böyle aklını alır adamın hadi uza
abla hem aşığım diyorsun hem zevkime uymuyor diyorsun benim zevkim sevdiğim adamdır eğer böyle düşünüyorsan aşık falan değilsindir bi gözden geçir bence
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı.
u +1 yılsoğursun evet
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır hayır hayır aşk böyle bir şey değil gençler. Sen sevgilini sadece seksi bulduğun için beğeniyorsun, hayranlık duyuyorsun ama bu asla aşk değil. Aşk bambaşka bir duygudur, orada fiziksel özellikler devrede değildir. Aşık olduğun kişiden sıkılmak mı? Sıkılmak mümkün bile değildir. Yanındayken bile özlersin onu. Beni özleme dese özlemeyi yasaklarsın kendine, git dese gelmeyi yasaklarsın, gel dese bütün yolları aşarsın, benden vazgeç dese hayal kurmayı yasaklarsın kendine ama içinden hiç atamazsın, ruhundadır o senin bütün hücrelerindedir. Sıkılır mıyım diye düşünüyorsan zaten aşk yoktur. Sadece hayranlık ve beğenme vardır. Ahhh aşk ne derin duygudur.
48 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@antalya58 Aşkı kelimelere anca bu kadar dökebildim, kelimelere dökülemeyecek kadar derin bir duygu aslında... Teşekkür ederim güzel yorumunuz için
- +1 yıl
aşk değil takıntı bu ne alakası var
Cevap sahibi+1 yıl@xSosyoPsikopat takıntı kendi hayatına bakamamak, o insanı kendi hayatının önünde tutmaktır, o da çok farklı bir şey ama aşk bambaşka bir şeydir. Çok derin çokkk, yaşamayan bilmez
Cevap sahibi+1 yıl@antalya58 Çok fazla olmasada evet okurum
Soran+1 yılBos yapmıs
Bence seksi ve yakışıklı buluyorsan tamamdır. Yok pek yakışıklı bulmuyorsan o zaman belki soğursun. Bilemedim. Ben sevince çevrem yakışıklı değil diye haykırsa bile benim için en yakışıklısı o oluyor. Aşık olunca çevremdeki yakışıklı erkekler çekici olmamaya başlıyor. Yani şimdi seni bilemedim.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeksi bulmadığın bir adama nasıl aşık oldun. Fiziksel çekim olmadan aşk mı olur. Adamın ya parası var ya da seni aldatma ihtimali yok denecek kadar az. Sen o adamın bir maddi sağlayıcılığını ya da sana verdiği güven duygusunu sevdin ama ona karşı arzu duymuyorsun mesele bu.
Senin hoşlandığın erkek profili de senden hoşlanmıyor kuvvetle muhtemelen. Onlara ulaşamayacağını ya da onları elinde tutamayacağını düşünüyorsun ki daha düşük profilli birini kuvvetle muhtemel maddi gerekçelerle ya da ben olmasam zaten kimse buna bakmaz diye tercih ettin.
Sen bu ilişkiyi derhâl bitirmen gerekiyor. Devam ettiğin sürece ona sadık kalamazsın ki belki de şu an bile sadık değilsin.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılPardon ya yanlış okumuşum. Hem seksi buluyorsun, hem aşık olduğunu söylüyorsun ama profilindeki erkeğe uymadığını söylüyorsun.
O zaman cevap basit. Hoşlandığın profildeki erkeklere ulaşma şansın yok çünkü.
Soran+1 yılSeksi buluyorum. Ilk cumleden sonra okumaya gerek gormedim yorumu. Bye
Cevap sahibi+1 yılİster seksi bul ister bulma bana ne de ileride soğur muyum diye düşünmen bile saçma yani. Gerçi önemli değil. Onur Tuna seni elinde çiçekle bekliyor zaten. Sana da bye.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu tür durumları yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum. Şu an o kişiyi koşulsuz seviyorsun belkide ve bu yüzden kriterlerin arka planda kalıyor. Sevdiğin ve mantığına uyduğu, uyumlu olduğunuz müddetçe devam etmelisin. Geleceği varınca düşünürsün.
11 Yorumla
Soran+1 yılKocam yapicam
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır sen ona aşık değilsin aşık olsan herşeyi kabulun olur ve bırak sıkılmayı ondan sıkılıp soğumaktan bile korkardın emin ol ben esmer ve sakallı seviyorum ama benim sevgilim kumral ve sakal bırakmıyor benim için asla dert değil şimdi kim daha aşık? Yeterki yanımda olsun ben başka bişey istemem hiç bi zamanda sıkılmam
58 Yorumla- +1 yıl
Esmer daha mı erkeksi geliyor sana? Çoğu kadın öyle düşünüyor. Esmerlerin ten rengi koyu kıl oranı yüksek. Kaba tabirle hayvanî bir suretleri oluyor. Erkeği erkeksi gösteren cinsel gücü karakter yapısı ve kadına olan tavridir
- +1 yıl
Benim konu içeriğim bu değil ve hayalen çok başka yerlere gitmişsin
- +1 yıl
Esmer erkek diyen çok kız var sen de onlardan birisin
- +1 yıl
Sen esmer değilsin diye beni eleştirmeye hakkın yok sende sarışın esmer kumral sevebilirsin benimde seni eleştirmeye hakkım yok bu bir zevk meselesi ama insanlar bunu hakaret olarak algılıyor
- +1 yıl
Kadınlar esmerler daha erkeksidir dedikleri için açıklama getirdim
- +1 yıl
Sen nasıl bir varliksin ya? Hem esmer seviyorum diye bunu açık açık söylüyorsun hem de "ama" benim sevgilim kumral diyebiliyorsun. Bu senin gerçekten aşık olduğunu değil görünüşüne baktığını gösterir. Aşk mücevher gibidir her beden taşıyamaz. Ne kadar doğru bir söz.
- +1 yıl
Ben sevdigimiz ozelliklerin sevdigimiz insana gore degistigine inaniyorum, sevdigim cocuk sut beyazi ten rengine sahip, uzun sacli, kestane renkli gozleri var ve cocuksu bir tip. Ben kucuklugumde nasil erkekleri sevdigimi hatirlamiyorum ama farkli olduguna eminim ama suanki kriterlerimin vucut bulmus hali.
- +1 yıl
Eray benim yazdığımı kçınla okumayasaydın çoktan ne dediğimi anlayabilirdin üzüldüm anlama kıtlığı yaşadığına
Seviyorsan hiç bişeyin önemi yok hem sevdiğin kisinin yakışıklı olmasının ne faydası var ki sana ne karının doyurur ne de başka bisey sen seni sevenle sana değer verenle yanında rahat ettiğin biriyle yoluna devam et boş ver gerisini zamanla alışırsınız birbirinize evlenince daha da çok sevceksiniz ve bağlancaksiniz birbirinize. Düşün sene aradığın profile uygun birini bulmuşsun ama adam sevimsiz ya da karaktersiz vs ya da soğuk biri bu sefer halini tavrını beğenmezsin belki de seni yatakta mutlu edemez. Insan her zaman beğendiğini değil sevdiğini arzuluyo daha cok
18 Yorumla- +1 yıl
oha benle aynı isimde biri +1 katılıyorum
- +1 yıl
evet :D
- +1 yıl
ben de :) nerelisin?
- +1 yıl
antalya
+1 yılsen eğer insansan bu sorduğun soruyu ona göstersene sana bi sktri çeksin mk siz herşeyi tipte arıyorsunuz ya bizde altımıza kim yatarsa onun düşüncesindeyiz bu fikrinizden ne zaman geçerseniz o zaman düzelir bu düzen kitabı kapağına göre yargılayan kadın her zaman her hayatta kaybedecektir
10 Yorumla
+1 yılAbla begenmiyosan bana ver ben turuncu ariyom bulamiyom
21 Yorumla
Soran+1 yılHahahaha çok beğeniyom ne yazık ki
Seksi dediğine göre beğeniyorsun. Genel olarak beğendiğin kriterleri bi kenara bırak düşünme onları.
21 Yorumla
Soran+1 yılÇok hosuma gidiyo
Seviyorsan ve gerçek sevgiyse amaa asla soğumazsın her pisliğinde görsen soğumazsın yani bu sevgidir işte. O artık senin hoşlandığın profile uymuştur bile.
20 YorumlaSenin aşk diye tabir ettiğin, sevmek dediğin şey dış görünüşten çok farklı bir şey. Sana sevgisini hissettirmesi senin ruhuna hitap etmesi lazım kalıcı şeyler çok daha önemli li dış görünüş gelip geçici ucuz şeylere takılma teşekkürler #
30 YorumlaHaluk bilginer’in dediği gibi;
Karşımızdakini olduğu gibi görmeyip onu tanrılaştırmak. Sonra da sanki böyle bir tanrı olabilirmiş de olmuyormuş diye ona kızmak.
04 Yorumla
Soran+1 yılAa bak onu da begeniyorum
Soran+1 yılHayır cokum
+1 yılİlla beğendiğin erkek profiline uyması mı lazım yani zaten aşığım diyorsun ama uymuyor diyosun kendinle çelişiyorsun
11 Yorumla
Soran+1 yılBeğendigim erkek profilini unuttum. Aşık oldum. Karsima kadir inanirin fotosu cikinca farkettim ve sasirdim
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten aşıksan böyle bir durumun söz konusu olacağını hiç düşünmüyorum
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSenin derdin başka. Sen her tipten erkekle olayım 2 3 sevgilim birden olsun istiyorsun
312 Yorumla
Soran+1 yılOha ya
- +1 yıl
Dediklerin bu kapıya çıkıyor. Aşığım diyorsun çok seksi buluyorum diyorsun ama esmer istiyorum diyorsun
- +1 yıl
Hem kendin yaziyorsun hem belanı bana suruyorsun
- +1 yıl
Çok haklısın modern şimdi benim yazdıklarımı oku bakalım kimin yorumu daha dürüst daha dengeli daha mantıklı daha sadıkça
- +1 yıl
Aşkı bilmeyenler aşkın adını bile kirlettiler güzel yakışıklı görünce oha çok güzel çok yakışıklı ben aşık oldum hayır sen ona aşık olmadın tipini beğendin sadece
- +1 yıl
Okudum yorumumu da yaptım
Soran+1 yıl@3_FourLeafClover_2 hic sevgilisi olmayanlar bi sussun
- +1 yıl
Ben konuşabilir miyim
- +1 yıl
şu an ki sevgilim 3. ağla ve hepsiyle de severek sevgili oldum sen tipe bakmaya devam et zaten onlar seni kullanıyordur hak etmiyorsun sen sevilmeyi tipe bakıyom diye adını çıkar sen anca seni * 😂
- +1 yıl
Hanımlar lütfen benim için kavga etmeyin 🤣🤣
- +1 yıl
Ahahaha modernscientist yaa 😂😂
- +1 yıl
Siz de haklısınız tabi. Buldunuz cazibe merkezini 🤭🤭
Gizli Üye(30-35)+1 yılYav he he. Alakasız, saçma ve çelişkili konu. Hem seksi demişsin hem de tipini beğenmiyormuş ayağına yatıyorsun. Amaç kadınların tipe bakmadığı konusunda beyin yıkayıp kızları aklmak. Yemezler yavrum yemezler….
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılZaten 110 cevap gelmesinden belli KS nin de beyin yıkamak için soruyu öne çıkardığının. Her şey danışıklı dövüş. Uyanıklar sizi
Soran+1 yılBegeniyorum
+1 yılO da türkan şorayın gençliğini tercih ederdi emin ol 😄
11 Yorumla
Soran+1 yılAh
Her şey dış görünüş değil tatlım bu hayatta büyük konuşmamak gerekir ne kadar yakışıklı olursa olsun hep farklı amaçla kullananda , aldatanda var. Kriterlerine uymamış olsun seni değerli hissettirende birde bu yönden düşün derim;)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbak bak havalara bak
yıllar sonra evleneceğin eşin görse kahrından ölür
tipi değilmiş ama hoşlanıyormuş,... seksiymiş bah bah laflara bak
25 Yorumla
Soran+1 yılYillar sonra degil bu yaz evlenmeyi dusunuyoruz
- +1 yıl
Bı sus be bı sus
Cevap sahibi+1 yılgeçmiş olsun o zaman
Cevap sahibi+1 yıl@marlaaa035 susmucam
- +1 yıl
Susma
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSoğuyup, soğumaman, adamın tipine göre değil, adamın davranışlarına göre değişiklik gösterecektir
00 Yorumla O zaman ayrıl
Adama bu yaptığın haksızlık
Olmuyor Muş tipim değilmiş
Erkek aynı lafı dese kıyamet kopar00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 528 cevap paylaştı.
+1 yılSen sanki Türkan Şorayın gençliği gibisindir de dediği şeye bak egolunun 😂😂😂😂
23 Yorumla- +1 yıl
Ne biliyorsun belki Türkan şorayın estetiksiz gençlik hali gibi 😂
- +1 yıl
@EskiBirYoda Türkan Şoray'ın estetiksiz hali olan bir kız, arzu duymadığı bir erkekle sevgili olmaz. Muhtemelen cinsel pazar değeri düşük bir kız ki paralı ama tipsiz erkek seviyor ya da erkekte karaktere bakıyor.
Soran+1 yıl@FikretinMücadelesi inssn sarrafı fikret
Kız bu kıyafetmi sevdigin adam olcak niye sıkılasın
01 Yorumla
Soran+1 yılBence dee
bu iki yönde de olabilir. ya tanıdıkça daha çok seversin ya da soğursun.
Ama önemli olan beğenmek mi sevmekmi bunu ayırt etmen lazım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılSanmıyorum sıkılacağını gün gittikçe daha çok bağlanacaksın.
02 Yorumla
Soran+1 yılOndan çocuk yapcam
- +1 yıl
aşk budur işte 😁
Gizli Üye(30-35)+1 yıliki şık var aslında
Bu düşünce bile aklına geliyorsa , ki ozaman zaten zaten sorum vardır. Ve ayrılık olur.ya da
sen ilerde benim zevkim öyle değilmiş ben farkında değilmişim dersin.
mutlulukar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıluymuyorsa neden sevgili oldun? Insanlara travma yaratmakdan baṣka bi amacınız yok
01 Yorumla
Soran+1 yılAşık oldum
+1 yılBulaşma yaa beğenmediğin birini sevmen zorlaşır ve her zaman bı acaba diye düşünürsün
01 Yorumla
Soran+1 yılBeğeniyorum
+1 yılKesinlikle sıkılırsın sen diye düşünüyorum çünkü daha şimdiden onu gözden çıkarmış gibi bir hal var, tereddüt içindesin.
10 Yorumla
+1 yılBeğenmediysen niye birliktesin diye sormazlar mı şimdi :)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde uymuyodu ama çok sevdim çok aşık oldum halada aklima gelip duruyor...
Elde ettikten sonra kįymet bilmeyiz zaten...
Ama ben olsam sıkılmazdm eski sevgilimden10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYar profilini değiş ya da erkeğini başka ne çare olanilir ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSıkılırsın. Tip olmadan karakter olsa ne olur olmasa ne olur, aldatabilirsin bence. Tabi sadece tip de önemli değil, yakışıklılık ile beraber karakter de olmalı.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. Sıkılırsan listeden yeni birini seçersin. Burası Türkiye, kadınlara erkek bol.
03 Yorumla- +1 yıl
Erkek bol da soru sahibi kainat güzeli galiba havalara baksana. Onun kriterinde erkek yok anlaşılan.
Erkek bol diyorsun da ben kadın değil travesti olsam Türkiye erkeklerinin yüzde 80'ine öpücük atmam. Bir yerde kızlar da haksız değil. Bu da madalyonun diğer yüzü. - +1 yıl
@aerolite Abazan erkek diye ayrı bir kategori yok. İnsel erkek diye bir kategori var. Yoksa senin playboy dediğin adamlar senden benden daha libidolu.
Abazan terimi, tip, statü ve sosyal iletişim gibi kriterlerin ağırlıklı ortalaması alındığında kadınların hipergami standartlarının altında kalan erkekleri cinsel pazardan uzak tutmak için kullandıkları bir ayıplama retoriğidir. Bu retoriğe maruz kalan erkek, kendini zihinsel, fiziksel ve maddi anlamda geliştirmekten kaçınır. Siyah hap bataklığına düşerek genetikten kaybettiğini düşünür ve kadınlardan uzaklaşır. Abazan lafını duymamak için de kendi cinsel doğasıyla savaşmaya başlar.
+1 yılSıkılma olabilir soğuma da olabilir. Ama ben ne sıkılır ne de soğurum. Nasip kısmet diyelim
00 YorumlaSoğursa mikrodalgaya koyar ısıtırsın be güzelim. Bundan kolay ne var 😆
00 Yorumla
+1 yılsen hoşlandığın profilde erkeği bulana kadar menopoza felan giriceksin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSoğursun tabiki, benimkisi öyle değil ❣️B~☆
00 Yorumla Evlendikten sonra gelen o pişmanlık hissi ben ne tamam 😮💨
00 Yorumla
+1 yılkesin sıkılırsın kesin ayrılırsın. sen onu Kadir inanır yerine koyuyorsun şimdilik
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Manavdan meyve mi seçiyorsunuz arkadaş ne hale getirdiniz ya aşkı
20 YorumlaSeks kismina geldikten sonra sana itici gelmeye baslar
11 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk bile yaptık
+1 yılBence soğursun erkolardan uzak durulması gerekiyor
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızım sen ne kullanıyorsun ya iki kafa yapmış sana. Bide erkeklere derler ne ka*** varmış alemde.
01 Yorumla
Soran+1 yılYar rak kullaniyorum tavsiye ederim gerginligini alir
Gizli Üye(30-35)+1 yılbana ilk sevgilisiyle evlenen kız tripleri yapma
01 Yorumla
Soran+1 yılİlk sevgilim ve evlenicem
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek profilin değişebilir. Soğumaktansa bu seçenek daha mantıklı.
01 Yorumla
Soran+1 yılBence de
+1 yılKişiliğini sevip aşık olduğundan sonra gözüne ondan yakışıklısı gelmez zaten en azından benim için hep öyle olmuştur ama sen böyle düşündüğüne göre aşık değilsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılDimi. ben kadir inanırın gencligine asığım
Gizli Üye(25-29)+1 yılTuruncu dikkat çeker zamanla yanindakiler cevren falan degisik b gözle bakınca sen de begenmemeye baslarsin
00 YorumlaSıkılmazsın bei seven bi çocuk vardı yanıma yakışmıyor diye sevgili olmadım sonra yakışıklı oldu beni kabul etmedi benim morel 0
12 Yorumla
Soran+1 yılShxjxnx allah seni
Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Sıkılmışsın zaten bitmiş bu soruyu sorduğuna göre
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsikilmayi birak gönlün kayar, gözün baskalarina gider: sonuc aldatirsin, birak boş ver... ayril
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnur Tuna çok nadide bir parça mavişim
Sevgilin renkli gözlüyse saçlarını siyaha boyat
01 Yorumla
Soran+1 yılDeğil shsjsnd
Gizli Üye(30-35)+1 yılAhh zamanında yaşadım. Ben soğumuştum. Ama sen belki devam edersin.
00 YorumlaÇok aşığım çok seksi buluyorum dedikten sonra fark etmemesi lazım. Ben hoşlanmam mesela ama öyle birine de bugüne kadar çok aşık olmadım seksi bulmadım. Bulmam.
00 Yorumla
+1 yılÇok aşığım çok seviyorum fakat ilerde soğurmuyum cok seksi buluyorum amma gel gör ki kadir inanır gibi de değil siz ne yiyip içiyonuz abi yaa
11 Yorumla
+1 yılSeninki aşk değil menfaat
Aşk deme sakın bir daha21 Yorumla
Soran+1 yılAşk
+1 yılŞimdi gerçekten seviyorsan zaten tipi önemli olmuyor ama öylesine çıktığın biri ise ilerde değil 3 gün sonra bile soğursun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende gülşen bubikoğlu veya türkan şoraya benziyorsan neden olmasın. Aynaya bakmalısın önce ;) Belkide benzemediğin için o kişileri bulamıyorsun
02 Yorumla- +1 yıl
Hay ağzını öpeyim
Soran+1 yılOf acıttı
Gizli Üye(18-24)+1 yılAyağını yorganına göre uzatan hesaplı ve ailesini düşünen biriyse ayrılma. Eğlence 3-5 yıldır sonrası zaten su gibi geçecek. Ben şahsen ciddi ve bana güven verecek birine ihanet etmem
01 Yorumla
Soran+1 yılHarika biri
- Devamını Gör (76)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler