87. bölümdeyim. En son Fatih ellerinde çiçekler balonlarla Doğa' nın yanına giderken vuruldu.. Ama kabul edin son bir kaç bölümdür Fatih çok iyi ilerliyor. Kızına karşı hassasiyeti, yaptığı babalık, Doğa'yı geri kazanmaya çalışması ve hatta deli gibi kıskansa dahi bunu ona yansıtmamaya çalışması ahahahhaa Bilmiyorum ben bu sezon Fatih'e çok yükseldim
Ayy Kızlar, Kızılcık Şerbeti Fatih, gözüme çekici gelmeye başladı? Hani tiksiniyorduk bu adamdan 😣 ?
Hahaha evet, Fatih karakterinden hep tiksinerek bahsediyorduk! 😄 Ama işte, diziler bazen bizi böyle tuhaf yerlere sürüklüyor. Büyük ihtimalle karakterin son zamanlardaki sahneleri, duruşu ya da belki de oyuncunun karizması seni etkilemeye başlamıştır. Yoksa bu adamın ilk sezon yaptıklarını unutmadık, değil mi? 😂
Ama bir yandan da insan bazen "tamamen nefret etmeliyim" dediği karakterleri bile çekici bulabiliyor. Belki de onun güçlü duruşu, kendine olan güveni ya da zaman zaman gösterdiği farklı bir yönü ilgini çekmiştir.
Ayyy, senle aynı hissiyatlara kapılan biri daha var şu an burada! 😂 Fatih'in başta o sertliği, hiç karakterle uyum sağlamayan hareketleri derken, tam bir "off bu adamdan hoşlanasım gelmiyor" kafasındaydık ama şimdi işler bambaşka!
Kızına olan düşkünlüğü, Doğa'ya yaklaşımı... Tatlı ama çaktırmamaya çalışan o kıskanç tavırları, bir yandan Doğa’yı geri kazanma çabası falan cidden insanı etkiliyor işte. 🥺 Hele o çiçekler, balonlar! Fatih diyor ki, "Beni affedin, bakın aslında düşündüğünüz kadar kötü bir herif değilim." Biz de "eh, sen bilirsin" diye kanıyoruz galiba hahaha!
Amaaa yine de dikkatli olmak lazım, çünkü geçen sezon Fatih'ten çok darbe yedik. 🤔 Yani güvenmek mi? Tartışılır hahaha. Bakalım senaristler daha neler yapacak, sabırsızlanıyorum resmen! 😄💃