Aramızda 9 yaş var. Başlarda istemedim gerçi hâla da istemiyorum yaş farkından dolayı neyse işte. Beni takip etmiş bugün aynı servise bindik. Servisten inince geldi yanıma biraz konuştuk."benim gönlüm sende, bana bi şans ver"gibi şeyler söyledi. Kibarca reddediyorum ama anlamıyor. ne yapıyım sizce? iş yerinde herkes onu istemiyorum diye biliyor. şimdi bu teklifini kabul etsem insanların gözünde ne konuma düşerim bilemiyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam tersi insanlar gözünde Wow sonunda bir şans verdi diye çok kıymetli duruma gelirsin. Çocuk belli ki seni çok seviyor. Belki böyle önce istememen seni daha kıymetli hale getirdi. Tam şu an belki de şans verme zamanı. Birbirinize gerçekten değer vermek önemli. Yaş boy farkı memlekete farkı gibi konulara takılma bence. Gayet ideal bu dönem için. Önemli olan gerçekten ciddi mi niyeti sana değer veriyor mu mı gerçekten. Olay ne biliyor musun? Değerli yaklaşım. Adam seni gerçekten seviyor, sende ona gerçerkten değer vererek bir iletişim ve tanıma dili seç.
mevzu şans vermekte değil verdiği değere aynı şekilde cevap vermek! Acıyıo görüşsen bu değersizliktir mesela ama egodan ne bu diyip verdiği değeri hiçe saysan bu da değersiz.
ama bu değere doğru dille karşılık verirsen her şey doğal ve güzel olur zaten sonuçtan bağımsız
umarım güzel olur her şey senin için.😊☺️
015 Yorumla
Soran+1 yılYa belki sevgi değil de takıntı yaptı beni
Cevap sahibi+1 yılBelki de sevgi gerçek sevgi sen sevilmekten korkuyorsun.
Gerçek sevgi iyi yürekler mahsustur diye bir söz var.
Eğer iyi yürekli biriyse sevgi olabilir… ozman sen kesinlikle şimdi şans ver…
Çok kıymetli olur… herkesin nezdinde …
Soran+1 yılOnu bilmeem de benim iyi yürekli olduğum kesin
Cevap sahibi+1 yılÇok mütevaziyiz smsmsnj benim iyi yürekli olduğum da kesin.
Olay ne biliyor musun. Kibarca red ettiğinde yüreğiyle seven insan vazgeçerse sevmemiş olur. Sevgi bunladar kolay vazgeçilse sevgi değildir.
Ama sen başkasını seviyorsan bunu açıkça söyle sevdiğim var de. Beni rahatsız etme buna saygı duy de bak nasıl vazgeçer seven insan.
Bilemiyorum sadece beyin fırtınası yapıyoruz katkı sağlamak için.
Belki de senin hoşuna gidiyor sevilmek. Sevdiğin yoksa değerli bir şekilde bir iletişim kur ama acıyarak asla ilerleme baktık olmuyor şeffaf ol zaten o da mal değilse tanışma esnasında anlayışla karşılar.
Hayvansa zaten ciddiye alma ozman beklemiyordur zaten sana laf olsun diye yazılıyordur.
Sevdiğin varsa aklında kalbinde biri git kalbim dolu de sevdiğim var de… net ol değer vermişse ona değerli yaklaş açıklamanı yap konu kapanır
Soran+1 yılSevdiğim yok zaten dedim istemiyorum diye ama kendisi ayran gönüllü değilmiş öyle diyor
Cevap sahibi+1 yılSevdiğim yok ama istemiyorum biraz şey sinyali ikna edersen olabilir demek.
Bak sormuşsun iş yerinde herkes onu istemiyorum diye biliyor. şimdi bu teklifini kabul etsem insanların gözünde ne konuma düşerim bilemiyorum.
Bu şunu gösteriyor bence tanımak istiyorsun!
Tanı çünkü ciddi ilişkiler böyle de başlar… sevgilin küçükten başlayıp adamla damla büyüyüp her daim devam etmesi hatta artarak devam etmesi daha sağlıklı bile olabilir
Soran+1 yılYa acaba bi şans versem mi diye düşündüm bi an ama olacağı yok ya. Bi duygum yok ki
Cevap sahibi+1 yılBak tek tek gidelim iyi biri mi bu yoksa, kötü zarar verecek biri mi? İyi yürekli mi değil mi?
Cevap sahibi+1 yılDuygum yok o kadar şey bşr olay ki.. duyguna bakma karşıya bak…
Duyguya bakarsa dövmeli bas boy saçma bir tip seni etkiler karşıyı görmeden etkilenirsin sonu hüsran…
Ama duyguya bakmadan karşıya sen aynı değerde karşılık ver …
Bak tamam görüşelim de değerli buluyorum de ve konuş olmayınca duygum yok de sen onunkini et ya da o seni duyguya ulaştırsın çözün iki iyi insan bu durumu.
Sen biraz ergolusjn bence … böyle devam etsin egonu okşasın ama sen red et gibi oluyor. Biraz taktik yapıp gözünün önünde kıskandırsa taktikle seni etkilerdi ama bunlara gerek yok
Soran+1 yılYoo egolu falan değilim illa kabul etmek mi zorundayım. Beni kıskandıramaz çünkü ben sadece sevdiğimi kıskanırım. keşke birini bulsa da bende rahatlasam
Cevap sahibi+1 yılKabul etmek zorunda değilsin ama konuyu yanlış ele alıyorsun, egonla hareket ediyorsunve farkında bile değilsin 😕. Keşke birini bulsa da rahtlasam çok doğru bir ifade değil. Bak şu an kabul edersen tanışmaya sevgili olmaya değil, sadece dinlemeyi kararını vermek için bir adım gelmesine izin verirsen ki iyi bir insansa iyi yürekli bir insansa tam zamanı.
Eğer gerçekten istemiyorsan hiç aklında o ihtimal vermediysen ki bence verdin.
O zaman da konuş sevdiğin olduğunu söyle veya güzel bir açıklama yap niye biliyor musun diyeceksin ki niye açıklama yapmak zorundayım. Karşı tarafa değer verdiğini göstererek yani karşı tarafı düşünerek hareket etmen onun değerine karşılık bile olsa değerli bir hareket olur. O değere değerli bir şekilde davranış sergile kabul de etsen red de etsen fark etmez.
Soran+1 yılAma sevdiğim yok ki neden yalan söyleyeyim ki? zaten güzel açıklama yaparak reddediyorum kırıcı bi insan değilim.
Cevap sahibi+1 yılHayır kırmadığını iyi bir insan olduğunu anladım. Herşeyi umarım güzel olur. Ben tanıyamam karşıntarafı da. Ölçü olarak sadece şunu söylüyorum. İletişim dalında önemli olan şey karşıntaraftan bu denli değer vererek geliyorsa o değeri farkında olup ama bu değere yakışır şekilde bu işin olmicağına emin olduğunu ki burada nedenini de açıkça söyle. Acı ma acırsan da bu en değersiz durum olur erkek için. Sürüncemede de bırakma.
Neyse bence bunkonuyu kapat
Sen şu an en iyisi bir şey yapma, bu işler nasip.
Soran+1 yılAynen teşekkür ederim fikirlerinid için
Cevap sahibi+1 yılBen teşekkür ederim çok mutlu ol tamam mı 🌱
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha çok küçüksün aşko ama aşk yaşamak renkli ilişki için sana uygun değil bu adam. Yaşayacağını yaşamış bitirmiş o , bu açıdan uygun değil . Yoksa ki, normal sade olgun ilişkim olsun diyorsan bir şans ver. Bu erkeğin 24 en fazla sana olsaydı istediğin heyecanı , sevgiyi sana vere bilirdi. İlk ilişkin olacaksa hiç bulaşma derim. İstediğin renkli ilişkiyi, heyecanı sana veremeyecek...
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet yaş farkı fazla
+1 yılŞimdi ilk olarak insanların gözünde düşeceğin konumu hadi ordan et. Ne yaparsan yap birileri çıkıp sık kafası gibi konuşacak. Ama yaş farkı çok büyük ileride anlaşmazlıklar çıkar. Onu geçtim istemiyorum diyorum laftan anlamıyo diyosun sıkıntılı gibi geldi. Net ve kendinden emin çok gerekirse biraz kaba konuş. Kendi kendine umudu keser.
01 Yorumla
Soran+1 yılUmudu kesecek birine benzemiyor bende kaba konuşamıyorum bakalım zaman ne gösterecek
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılBaşta hayır dedin sonra evet eee ne var bunda? Millet neden bir şey desin ki? Kendi hayatınla ilgili verdiğin kararı en özel kararı millete mi danışacaksın? Millet çok düzgün peygamber sanki
01 Yorumla
Soran+1 yılHımm haklısın aslında ya
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
43Cevap
u +1 yılVer gitsin, önemli olan yegane şey seni seviyor oluşu.
35 Yorumla
Soran+1 yılDuygum yok ki
- +1 yıl
Sizce şans vermeli miyim diye sorduğuna göre öyle bir ihtimal var, yani bir şeyler hissediyorsun
Soran+1 yılYani pişman olmak da istemiyorum
- +1 yıl
Yaşamadan bilemezsin. Hayat senin, kararlar senin. Kim ne düşünür diye takılırsan kendi hayatını yaşamış olmuyorsun. Bazen gözleri karartmak lazım isteyen istediğini düşünsün, kazanan sen olursun
Soran+1 yılHaklısınız teşekkürler
+1 yılÇok büyük bir fark değil bence
21 Yorumla
Soran+1 yılBana çok gibi
20 yaşındasın 29 yaşında birinden bahsediyorsun bak 30-39 hatta 26-35 bile tolere edilebilir ama sen ne kadar olgun olduğunu düşünsen de çok küçüksün istediğin kadar hayat dersi aldığını düşünebilirsin karşındaki erkeğin seni seviyor olma ihtimali sıfırdan bi tık az kandırılması çok kolay bir yaştasın ve bunu şu an ne kadar anlatırsam anlatayım sen ilişkiyi devam ettirirsen ileride dönüşü olmayan bir zamanda anlayıp kafanı duvarlara vurursun lütfen böyle bir hata yapma kendine değer ver ve sübyancı bireylerden uzak dur reşit olman büyüdüğünü göstermiyor 🩷
14 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın teşekkür ederim
Soran+1 yılTeşekkür ederim kendimi harcamayacağıma eminim 😍
+1 yıleğer sen istiyorsan o kişiye şans ver
o kişi istiyor diye şans verme
çünkü kararı ona göre verirsen üzülme ve pişman olma durumu yaşarsın
insanlar sevdikleri ile mutludur13 Yorumla
Soran+1 yılBen istemiyorum o yüzden şans vermeyecem
- +1 yıl
doğru bir karar
Soran+1 yılAynen öyle
+1 yılBence çok dikkat et çünkü genç kızlarla ilişki kuran erkekler genelde daha manipülatif oluyor ve sana zarar verme ihtimali de gücü de daha fazla oluyor. Özellikle daha önce sağlıklı uzun ilişkin olmadıysa veya adama tam olarak güvenemiyorsan koşarak uzaklaş. Kendi tecrübesini senin tecrübesizliğinden faydalanmak için kullanabilir ve farkına vardığında çok geç olabilir. Çok duyuyorum böyle şeyleri ve ben olsam hiç bulaşmam.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın bende uzak duruyorum
öncelikle insanların değerlendirmesi kriteri olmamalı
eğer senin içine sinen birisiyse şans vermelisin ama içine sinmiyorsa o iş yürümez ikinizde boşa zaman harcamayın13 Yorumla
Soran+1 yılBaştan istemediğimi belirttim zaten kendisi boş yere zaman harcıyor
Soran+1 yılİnşallah bakalım
- Aşk İlişkileri konusunda 762 cevap paylaştı.
+1 yıl10 yaşa kadar normal bakıyorum ama sen isteseydin zaten gözüne gelmezdi zorlama iş yapma sonu gelmiyor pişman olursun
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın
+1 yılŞans vermelisin, bir problem olacağını sanmıyorum. Hiç hoşlanmıyorsan ayrı tabii.
21 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum daha tanışmadık doğru düzgün
+1 yılYaş sayıdan ibarettir sayıda olgunluk aramayın fikir düşüncelerinizi geliştirin
13 Yorumla
Soran+1 yılHerkesin kriteri farklı
- +1 yıl
Kriter farklı olgunluk farklı 9 yıl erken doğdu diye olgun olmuş olmuyor
Soran+1 yılHaklısın
çok büyğk bir fark degil bence
13 Yorumla
Soran+1 yılBana göre büyük bi fark
Soran+1 yılAynen
Bence adamın duyguları ile oynama. Deneme tahtası mı o
13 Yorumla
Soran+1 yılBen en başından söyledim istemediğimi kendisi bırakmıyor. kalbine söz geçiremiyormuş
Soran+1 yılOlabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇok büyük değil ama sen bilirsin herkesin kriteri farklı
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
- Aşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yıl- Yaşa değil karakterine, efendiliğine odaklan.
01 Yorumla
Soran+1 yılYaşa da önem veriyorum işte
İstiyor musun istemiyor musun bi karar ver öncelikle
01 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyorum açıkçası
+1 yılÖnemli olan anlaşmak, arada sevgi, aşk olduktan sonra yaş farkının çok önemi olduğunu düşünmüyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama ben istemiyorum ya
her şey bir yana ben takip etmesini ısrar etmesini falan begenmedim
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet psikolojim bozuldu artık arkama bakmadan yürüyemiyorum. çalışıyorum akşam eve geliyorum bi de
Nasıl bir dokuz yaş 20-29 ise olmaz ama 24- 33 ise düşünülur
03 Yorumla
Soran+1 yılŞu anda 19 yaşındayım şubatta 20 olacam o 29
Soran+1 yılAynen
+1 yılİş arkadaşından aşk insanı olmaz. İş arkadaşlığı sabah 8 de başlar ve akşam 5 de biter bana göre.
05 Yorumla
Soran+1 yılAynı bölümde değiliz. beni sadece namaza giderken, çıkıştayken ve lavaboya giderken görüyor ama ben bakmıyor o hep bakıyor😄
- +1 yıl
İçinde ona karşı en ufak bir hissiyat yoksa deneme boş ver.
Soran+1 yılYok ya napacam sadece ilgisi biraz hoşuma gitti
- +1 yıl
O zaman net ol ve tamamen umudu kestir ona.
Soran+1 yılZamanla geçer herhalde ama diyor ki kalbine söz anlatamıyorsun işte
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen ne kadar sevsem de 1 kere söylerim yani reddedildiysem daha o kapıya yanaşmam. 10 yaş büyük bir de
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle. hemen vazgeçemiyor demek ki o yüzden bu ısrar
Cevap sahibi+1 yılKnk sen ne düşünüyorsun peki fikrin değişiyor mu vazgeçmeyince, ben açıkçası reddedilince zorlamıyorum rahatsız edici olmamak için
Soran+1 yılYok ben genelde net bi insanım
+1 yılBence ver insana göre değişiyor önce tart dene aklına yatarsa şans ver çünkü kimi insan evlenip boşanıyo baksan aynı yaştalar ya da 2.3 yaş farkı oluyo demekki yaşında fazla önemi yok olgun olsun yeter bence
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ya herkes dengi dengine
+1 yılİnsanların ne düşündüğünü dusunmemelisin bu hayat senin mutlu olacağını düşünmen yeterli olacaktır. Ama yaş farkı büyük beklentileriniz farklı olabilir hayal ettiğin sonucu goremeyebilirsin hangi yaşlardasiniz bu da önemli
05 Yorumla
Soran+1 yılBen şubatta 20 olacam o 29
- +1 yıl
Olacağını dusunmusuyorum sen yaşın itibariyle daha yeni yeni tanıyorsun kendini ve hayata da farklı bakıyorsun o da senden farklı bakıyor yaşı itibariyle ve o kendini tanıyor yani sen 29 o 39 olsaydı bence daha uygundu sen hayatın başındasın o ise bi çok şey görmüş
Soran+1 yılBen yaşıma göre biraz daha olgunum o yüzden hoşlanmış olabilir zaten tanışıp evlenmek istiyordu ama benim aklımda henüz evlilik yok. o yüzden onu da oyalamak istemem
- +1 yıl
Bak mesela senin kafanda evlilik yok ama onun olacaktır evlilik yaşının geldiğini düşünür. Ve senden bir çok beklenti içine girer bence kendini tam anlamıyla tanımadan zaten evlenmemelisin bu yaşta
Soran+1 yılTabi canım onun yaşı gelmiş o yüzden bu ısrar. kuşak farklılığı var
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstemediğin halde zorla kabul ettirmeye çalışıyorsa olmaz kin büyütmüştür içinde.. senden istediğini alınca terk eder
027 Yorumla
Soran+1 yılEmin misiniz sevdiği için vazgeçemiyor olabilir
Cevap sahibi+1 yılDikkat et
Soran+1 yılEdiyorum zaten teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılÇok et
Cevap sahibi+1 yılEt dedim canım et çekti
Cevap sahibi+1 yılYarın kanatçıya gidim
Soran+1 yılAhahah et mi severiz hocam afiyet olsun 😄
Cevap sahibi+1 yılEvet et dedim canım çekti döner söylesem olmaz yağmur yağıyor
Soran+1 yılYarın ye
Cevap sahibi+1 yılBeraber yiyelim
Soran+1 yılYarın kardeşimle yiyecem
Cevap sahibi+1 yılÖbürgün benle?
Soran+1 yılÇalışıyom 😀
Cevap sahibi+1 yılNe zaman boştasın
Cevap sahibi+1 yılBuluşalım bi
Soran+1 yılUyu en iyisi
Cevap sahibi+1 yılUyuyim
Soran+1 yıltamam iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılGünaydın
Soran+1 yılİyi akşamlar 😀
Cevap sahibi+1 yılİnstagramınız var mı?
Soran+1 yılVar
Cevap sahibi+1 yılAlam sjdjdkd
Soran+1 yılYoo 😀
Cevap sahibi+1 yılVerme tm
Soran+1 yıltamam krall
Cevap sahibi+1 yılKonuşmuyorum seninle
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstemiyorsan son kez uyar aileme soylucem sert yap uzatirsa ailene söyle yakalayip dovsunler
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCinsel hastalığı karakteri bozuk olabilir parasız ve sigara alkol varsa sağlığı kötüdür çok etken var kanma kimseye
Soran+1 yılAileme daha önce söyledim bugün gene peşimden gelmiş bu sefer söylemedim. Parasız değil çalışıyor sigarası var ve sigara içen birini istemem kolay kolay da kanmıyorum şükür
Cevap sahibi+1 yılUyar onu son kez ailene söyle başıma kötü bir şey gelmesinden korkuyorum diye bir şey yapsınlar baban olsam onun varya ayaklarını...
Soran+1 yılYa iş yerinde bana dediler rahatsız ediyorsa söyle uyaralım diye ben istemediğimi söyledim bu 2. kez peşimden gelişi. kimseye söyleme konuştuğumuzu işimden olmak istemiyorum diyo
Cevap sahibi+1 yılKızım sende hata uyarmiyon mu hoşuna mi gidiyor
Soran+1 yılUyarıyorum anlamıyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılKanka ne işinden çalışıyorsun söyle bizde gidelim aşık olsunlar bize ansjksjskskskk
09 Yorumla
Soran+1 yılPaketleme bi fabrikada. olmasınlar aşık falan herkes duyuyor bayanlar az 😄
Cevap sahibi+1 yılDuysunlar ne olacak sanki kendileri doğru insan
Soran+1 yılÇoğu evli, boşanmış falan da var ama. çok korumacılar. ustabaşı diyor ki"yemeğe ve namaza tek gitmiycen ablalarınla gidecen görmeyecem bak "😄 tamam diyorum bende mecbur. çalışırken yanıma yaklaşamıyor bakıyor sadece
Cevap sahibi+1 yılBöyle diyenlerin kızları gidip sevgilileri ile evleniyor sonunda bazısı yani çocuktamı orada çalışıyor
Soran+1 yılEvet ama farklı bölümlerdeyiz
Cevap sahibi+1 yılYaşlar kaç
Soran+1 yıl7 şubatta 20 yaşına girecem o 29 yaşinda
Cevap sahibi+1 yılEvet biraz yaş farki varmış ama önemli olan karakteri merhameti
Soran+1 yılAynen hayırlısı olsun
+1 yılBen yaptım pişman oldum ama yinede sen bilirsin istemediğinle olmayacaksın ben yaptım eziyet gibiydi ama kurtuldum şükür
03 Yorumla
Soran+1 yılPişman olmamak için bu işlere hiç bulaşmayacam
- +1 yıl
Kesinlikle bulaşma çok berbat bi durum
Soran+1 yılHaklısın teşekkürler
Belliki karsidaki citir seviyor sen oyle cok olgun olmasini istemiyorsan boş ver ama sayiya takilma sana ne iyi geliyorsa oyle yap evlenmeyecen ya
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim gönül eğlendirmek gibi bi amacım yok
+1 yılBen de sevdiğim adamla aramızda 9 yaş fark var ama ben yaşı problem etmiyorum arada sevgi varsa problem yok bana göre
02 Yorumla
Soran+1 yılİyi ne güzel mutluluklar dilerim
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😊
Yaş farkı bence sorun olmaz neden yaşi dert ettiniz ki daha olgun ne istediğini bilir. Ve ne istediğini ona sorabilirsin.
011 Yorumla
Soran+1 yılBana biraz fazla geliyor
- +1 yıl
Benim ciddi şekilde konuştuğum oldu 10 yaş vardi kızla aramda. Erkek açısından bakarsam guzel bir iliski oluyir ama kuşak çatışmasını hissedebiliyordum. Ama kadınlar açısından kendi yasitlari çocuksu ve ciddi bir şey düşünmüyorlar. o bakımdan olgun olması bence kadın için iyi bilemiyorm ya sen bilirisn 😂
Soran+1 yılYa tabi öyle de 5 yaş farktan sonrası bi tık fazla geliyor
Soran+1 yılYa bende çok kibarım sessiz sakinim bana sessiz melek diyo zaten🤦♀️
Soran+1 yılNiyee
Soran+1 yıl😀 iyi tamam
Soran+1 yıl🙂
Yaş bence sadece sayıdır başka bir anlamı yoktur kişiliği senin için uygunsa bence denemelisin
11 Yorumla
Soran+1 yıltamam teşekkürler
Karakteri, sana ve diğer insanlara karşı tavrı iyiyse şans verilebilir...
01 Yorumla
Soran+1 yılTanımıyorum ki aynı bölümde değiliz
Eğer o şahsın yanında mutlu iseniz adam gayet saygılı ise neden olmasın
05 Yorumla
Soran+1 yılSaygılı birine benziyor ama tam bilmiyorum
Soran+1 yılAynen
Soran+1 yılAmin inşallah
+1 yılEşimle aramda 8 yaş fark var
02 Yorumla
Soran+1 yılMutlu musunuz
- +1 yıl
Yani her çift gibi bizim de sorunlarımız anlaşamadıklarımız var
Ama yaş sorun olmadı genel olarak
Şans ver bence yaş farkınız gayet güzel
03 Yorumla
Soran+1 yılBana göre fazla
Soran+1 yılTeşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle vermelisin
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ya gerek yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılTakıntılı insanlardan uzak durun. Bir daha kurtulamazsınız.
01 Yorumla
Soran+1 yılUzak duruyorum zaten de peşime takılıyor
+1 yılAşk laftan anlamaz şans ver gitsin.
07 Yorumla
Soran+1 yılCanım istemiyor 😄
- +1 yıl
Fazla naz aşık usandırır derler kov gitsin kız😅
Soran+1 yılKovuyorum anlamıyor😄
- +1 yıl
Kovma yazık 😁
Soran+1 yılKibarca Kovuyorum gitmiyor zaten değişik bir çocuk
- +1 yıl
Var mı insanı pasla bana shshsjs
Soran+1 yılOlur olur
Onu seviyorsan şans ver.
01 Yorumla
Soran+1 yılSevgi yok henüz
+1 yılsekste mutlaka dene önce
01 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalama
- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes bir şansı hak eder
01 Yorumla
Soran+1 yılYoo
Hak ettiğine inanıyorsan ver
05 Yorumla
Soran+1 yılKararsızım
Soran+1 yılSilmek daha iyi. dertsiz başım
Soran+1 yılAynen
- Aşk İlişkileri konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılİşe gidiyorum bu işler bana ters de
01 Yorumla
Soran+1 yılOna benzer bir şey dedim anlamıyor işte
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılne duruma düşersin? :) ergenmisin sen :)
01 Yorumla
Soran+1 yılHee🙄
+1 yılya boş ver ne yapacan
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen😄
Gizli Üye(18-24)+1 yılVer bence çünkü seviyorsa gerçekten olur benimde sevgilim ile aramda 10 yaş var
01 Yorumla
Soran+1 yılİyiymiş
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılVerme şans mans sal gitsin çok yaş
01 Yorumla
Soran+1 yılYanii evet
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sorun olmaz anlaşabilmeniz önemli
014 Yorumla
Soran+1 yılBen herkesle anlaşırım
Soran+1 yılTabi efendimm😀
Soran+1 yıltamam öyle olsun😄
Soran+1 yıl😊
Soran+1 yılSize dee
Soran+1 yılOlur inşallah
Soran+1 yılHayırlısı inşallah
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır çok fazla pedofoli gibi
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum artık
Gizli Üye(18-24)+1 yılHoşlanmıyorsan hiç başlama
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Cevap sahibi+1 yıl☺️🌷🤍
Gizli Üye(18-24)+1 yılYakışıklıysa dene knk
03 Yorumla
Soran+1 yılSevgim olmadığı için yakışıklı gelmiyor
Cevap sahibi+1 yılYani yakışıklı biri mi normalde
Soran+1 yılBana yakışıklı gelmiyor ama iç güzellik de önemli
Gizli Üye(25-29)+1 yılYas farki cok problem degilse senin icin bir dene
03 Yorumla
Soran+1 yılYaş farkı çok gibi ya
Cevap sahibi+1 yılBenim fikrimce evet yas farki cok ama senin icin problem degilse sans ver. Ama unutma derdi uçkuru olabilir o yas farkindan dolayi söylüyorumz
Soran+1 yılBilmiyorum tabi tanımıyorum sonuçta
+1 yılboş ver.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yaptım
Vermelisin bence
06 Yorumla
Soran+1 yılKalsın ya
Soran+1 yılBana fazla
Soran+1 yıl🙂
+1 yılŞaans ver
03 Yorumla
Soran+1 yılYok istemiyorum
- +1 yıl
Sen bilin
Soran+1 yılEvet
+1 yıl9 yaş normal
03 Yorumla
Soran+1 yılBence değil
- +1 yıl
Benim babam da annem den 9 yaş büyük bir kere bile şiddet, kötü söz ya da başka bir sorun olmadı. Ben 38 yaşındayım sen düşün. Sevgi varsa diğer şeyler fuzuli tabii ki makul ölçülerde. 20 yaş fark olsun da demem.
Soran+1 yılAnladım teşekkürler
+1 yılBenim 11 var
01 Yorumla
Soran+1 yılMaşallah
Aşk İlişkileri konusunda 510 cevap paylaştı. baya ya
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Küçük mü
01 Yorumla
Soran+1 yılYoo büyük benden
Yuhhh öyle yaş varki mi olur
08 Yorumla
Soran+1 yılOluyor işte
Soran+1 yılboş ver
Soran+1 yılYoo
Soran+1 yılEvet
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılDene bence
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ya
Yani sevmiyosan deneme sonra pişman olma
06 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yıl19
- Devamını Gör (17)
Devamını Gör(62)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Beni seven kişiyle aramızda 9 yaş fark var, sizce bir şans vermeli miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler