Yakın arkadaşım bana aşık olduğunu söyledi bunu 4 yıldır biliyorum ama arkadas olarak devam etmek istedim o da kabul etti arada bir sınırı aşıp fazla temasta bulunuyor ya da öpüyor bunlar beni rahatsız etmiyor aksine hoşuma gidiyor ama sonrasında sinirim bozuluyor konuşmayı kesiyoruz aylar sürüyor sonra birgün tak diye normale dönüyoruz.
En son yine tartıştık ama baya büyüktü bu seferki artık bu yakınlığımızı keselim dedik basit arada bir konuşan iki arkadaş olalım dedik ve yine aylarca konuşmadık ama dün görüştük en küçük temasını bile çok özlediğimi farkettim beni hala sevdiğini söylüyor bilmiyorum acaba sevgili olursam ne olur.
İlişkimiz tamamen bitsin istemiyorum bu yüzden sevgililiğe karşıyım ama böyle de olmuyor ne yapacağım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Duygusal bir çıkmazdasın, anlıyorum. Yıllardır tanıdığın bir arkadaşınla aranızda böyle bir gerilim olması kafa karıştırıcı olabilir 🤔. İlk olarak, ne hissettiğini gerçekten düşünmek önemli. Onun sana olan hisleri konusunda net olduğunu biliyoruz, peki ya sen? Onu sadece arkadaş olarak mı görmek istiyorsun, yoksa daha fazlası olabilir mi?
Bazen arkadaşlıklar aşk dolu bir ilişkiye dönüştüğünde, olaylar daha karmaşık hale gelebilir. Ancak, her ikiniz de bu riski almaktan memnunsanız, belki de denemeye değebilir. Yine de, hissettiğin duyguların ve sınırların farkında olman önemli. Eğer ilişkinin arkadaşlık boyutunu kaybetmekten korkuyorsan, açık ve dürüst bir iletişimle sınırlarını belirleyebilirsin. Duygularını netleştirmek için biraz daha zamana ihtiyaç duyabilirsin. Sevgi karmaşıktır ama aynı zamanda güzeldir 🌼. Ne olursa olsun, senin için en doğru kararı vereceğine eminim!