Biri bana talip oldu gorucu olarak, birileri araciligiyla. Tıp fakultesi mezunu. Tipi falan da iyi. Yakisikli diyebilecegimiz bir tip. 180 den uzun oldugunu dusunuyorum. Kendine bakan da biri anladigim kadariyla. Ense tirasi olsun, kollardaki falan hafif kaslardan dolayi olsun, guzel temiz kokmasi falan olsun.
Gorustuk ettik 4 defa kadar gorustuk. Ilkinde heyecan vardi cok anlamadim bir seyleri ama digerlerinde sohbeti falan da iyi. Boyle vakit gecirdik biraz. Bir daha bulusalim, biraz daha taniyalim birbirimizi dedi son bulusmada. Ilk bulusmadan sonra mesaj atmisti tekrar bulusmak istiyorum ben, eger sende istersen diye. Vakit buldukca mesaj da atiyor bana. Ailesi de iyi gibi gordugum kadariyla.
Ben kendimi cirkin bulurum acikcasi. Guzellik goreceli elbette ama ahım sahim biri degilim. Bana cok guzel demezsiniz gorunce. Waov da demezsiniz. Klasik 165 boylarinda koyu renk sac, koyu renk goz, siradan bir turk kiziyim. Bugune kadar guzelsin diyeni de duymadim. Cirkini de duymadim ama bu yuze de soylenmez zaten o yuzden dememislerdir.
Kariyer deseniz. Hala okuyorum (yas 24) istedigim bolumu kazanamadim. Birkac yil ust uste sinava girdim. Once bir bolume girdim ama zerre benlik degildi, alan degistirdim orada birkac yil kaybettim. Simdi de hayalim tam olarak bu olmasa da kiyisindan kosesinden tutan bir alandayim.(ama oyle tıp, hukuk, diş vs gibi yuksek bolumlerde degilim)
Bu cocuk benimle niye gorusuyor, gorusmek istiyor anlayamiyorum. Bu kariyerde ve tipte birinin etrafinda illaki kizlar olur ve cok guzel kizlarda olur, olmustur da belki. Kendi gibi doktor biriyle de olabilirdi ki genelde bu tıpcilar bu sekilde tercih etmiyor mu zaten? Ya da en dusuk dis hekimi, eczaci, hemsire falan oluyor yanindaki kadinin kariyeri.
En cirkin tipsiz erkek bile sirf doktor diye kapiliyor ya kizlar tarafindan. Bu cocugun bos kalabildigine sasiriyorum. Belki sevgilileri olmustur daha sormadim ama bos birakmazlar yani. Tipi falan da iyi cunku.
Yani boyle birinin bana talip olmasi, benimle gorusmeye devam etmek istemesini cozemiyorum. Bir kusur aramaya basladim. Bu cocukta bir sey mi var, bazi sorunlari mi var, bir durum var da ondan mi, bana mi yamamaya calisiyorlar diye dusunmeye basladim kusura bakmayin ama. Belki yanlis bu dusuncem ama baska gelmiyor aklima bir sey. Aklima yatmiyor pek fazla cunku ama tabi nasipse olur bir sey de diyemem.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer