Yakisikli, boylu poslu kariyeri iyi erkekler tesetturlu kızlarla mı oluyor genelde?

Tesetturlu kız nasibi diye bir sey var ya bilen bilir. Yanlarinda boylu, yakisikli, kariyerli, maasi iyi elamanlar oluyor. Bunlarla evleniyorlar. Cirkini bile boyle. Turk erkeklerinin tesetturlu kizlara zaafi var ya da algisi farkli.

Benim basim acik ama bir tek başım açık. Giyimim acik, kısa, dar değildir. Namazimi kılarim, ibadetlerimi yaparım. Erkeklerle bugune kadar munasebetim olmadi. Toplasaniz 10 kere falan konusmusumdur erkeklerle okul hayatim boyunca.

Sevgilim olmadi, helalimi bekleyen biriyim. Bir tek tesettur noktasinda nefsimi yenemiyorum. Biraz mukemmeliyetcilikte var bende.

Yapacaksam tam olmali, iyi idrak etmeliyim. Kumas parcasi gibi degil, farz oldugu bilinciyle, layikiyla kapanmak istedigimden suanlik yapamiyorum. Evlenirken mustakbel eşi ricasiyla dugun gunu kapanan kadinlarda görüyorum. Dua etmek bile nasiptir derler. Belki tesettur de boyle. Şu an bu duruma erisebilmis degilim. Kapanmam icin kapanmak istemiyorum.

Ama birini bulmak, iyi eli yuzu duzgun birini bulmak konusunda tesetturlu kizlar daha öndeler sanki. Ben basi acik olupta yaninda dalyan gibi erkek olan cok kiz gormuyorum. Tesetturlu kiz nasibi ya da sansi diye bir sey var ya da erkekler cok tercih ediyor basi kapali diye bilmiyorum artik. Ama her başi acikta dinsiz degil bunu anlamiyorlar sanirim.

Bu ahir zamanda imanin, ahlakin kimde oldugu belli olmaz. Acikta da olabilir. Turk erkekleri bunu idrak edebilmis degil diye dusunuyorum. Her tesetturlu kiz evlenilecek kiz, muhafazakar kiz olarak görülüyor. En iyi erkekleri de onlar kapiyor gibiler. Tabi kimsenin nasibinde gozumuz yok ama boyle bir durum var sanki.

Yakisikli, boylu poslu kariyeri iyi erkekler tesetturlu kızlarla mı oluyor genelde?