Erkekler icin kizin kariyer sahibi olmasi ne kadar onemli?
Cevabın nedir?
kariyer bir bayan için çok önemlidir, ki genelleme yapmak istemem fakat bu durum erkeklerde pek dile getirmek istemedikleri bir konu olmakla birlikte içten içe kadınının başarısıyla egolarını tatmin ettikleri zamanlar da sıkça karşılaşılan durumlardandır. ayrıca eğer kadın başarılıysa zaten iş ahlakı ile yaşıyordur, iş ahlakı olup da onca başarıya imza atmış bir kadının kişisel ahlakının bozuk olması çok nadir görülür.
o yüzden kadınlar hepinizin odak noktası iyi bir iş iyi bir kariyer olsun. sonucunda her şeye sahip olabiliyorsunuz. :)11 Yorumla
En İyi Cevaplar
Zeki erkekler için bir çekicilik unsuru olabilir. Aynı zamanda insanın zihniyeti, zekası, ilgi alanları da bu tür erkekler için önemlidir.
Mağara adamı zihniyetindeki erkekler ise birincil olarak başka türlü kriterler arar. Neler olduğunu söylememe gerek yok sanırım.30 Yorumla
- Eğitim & Kariyer konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılKadının kariyeri, erkeğinkinin önüne geçmiyorsa evet. bir çok açıdan da çok mantıklıdır aslında... Aşağıda arkadaşlar çok güzel sunmuş sebepleri, tekrar yazmaya lüzum görmüyorum. Şunu ekleyebilirim ama kadın parayı kocadan bekleyince, bir süre sonra o ilişki farklı bir şeye dönüşüyor. Hani sürekli sizi işi düşünce arayan bir arkadaş vardır... Telefonda adını görünce açasınız gelmez ya :D :D Kadın-erkek ilişkisi ona dönebiliyor işte. O yüzden çalışan kadın iyidir, çift arasındaki saygıyı ve sevgiyi de korur.
00 Yorumla
+1 yılKariyer dedigin olay sektörlere göre degişiklik gösterir. Devlet memuru olup kariyerini çok ilerilere taşıyan biriside olabilir kadın. Oyuncuda olabilir dram komedi erotik v. s her reklamda dizide oynayan birisinin kariyeride bir çok insana ters gelir. Evlenmeden önce ve evlendikten sonra Yapılacak iş var yapılmayacak iş var. Giriş çıkış saatleri insanlarla ilişkisi giyimi kuşamı calışma şekli ortamı herşey işte. Sen kadınsın daha iyi bilirsin ama zor olanı bize bırakmışsın sorunun cevabından bahsediyorum ;)
62 Yorumla
Soran+1 yılDediklerine katiliyorum :)
- +1 yıl
Evet begeni sayısına bakarsak bir çok kişi katılıyor söylediklerime ama hepsi teori yani asıl olan pratikte gerçekleştirmek.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
64
Cevap
161Cevap
Benim için kilit nokta değildir. Başarılı bir insan olmasını isterim. Ama başarı sadece mesleki alandan ibaret değildir. Var olan herhangi bir olguyu geliştirmek , eksiğini gidermek , üstüne kendinden bir şeyler koymak gibi şeyler başarının en başarılısıdır bence. Hayatında karşılaştığı olguları geliştirecek , kendine ait olguları oluşturmak için pozitif etkenleri bir araya toplayabilen , önüne hazır konulmuş şeylerde ezbercilik yaparak kariyer oluşturmaktansa , kendi benliğinin arzuladığı bir konuda fikir , çözüm , soru , sonuç , araç oluşturarak herhangi bir diplomaya veya herhangi bir kağıt parçasına sığmayacak kadar değerli bir kariyer yapabilen veya yapma potansiyeline sahip olan bir kadın her zaman için çekicidir benim perspektifimde.
40 Yorumla
+1 yılKariyer yüksek olupta insanlıktan nasibini almamışsa; yürürken, konuşurken böbürlenip karşısındakinin fikirlerine kıymet vermiyorsa; her fırsatta kariyerini öne çıkarıyorsa; değil çekici bulmak, nefret dahi ederim..
Gerekirse boğarım, olmadı yanımdan kovarım..
#Vesselam30 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 824 cevap paylaştı. Tabi ki çekici. Bir insan -hele de Türkiye'de bir kadın- kariyer yapabilmişse, bir şeyler başarabildiyse bu en başta onun zekasını gösterir ki bu zaten fazlasıyla çekici.
Ayrıca kendi ayakları üstünde durabiliyor olması, bazı zorluklar yaşamış ve üstünden gelmiş olması. Kısaca evet yani, çekici.40 YorumlaKariyer sahibi kız güçlüdür, ayakları üzerinde durmasını daha iyi bilir ama bunu yaparken ben kariyer sahibiyim deyip ego yaparsa benden uzak dursun...
31 Yorumla
Soran+1 yılCok dogru :)
Bu erkeğin karakterine göre değişir. Eğer erkek sosyal hayatta pasif biri ise kariyer sahibi bir kızla olmak onun için piyango gibidir. Çünkü kariyer sahibi biri onu tercih etmiştir. Eğer erkek sosyal ve havalı tipse belki onun hoşuna gitmez. Çünkü kendi popülerliliğini kaybetmekten korkar. Kişiden kişiye değişir bu iş. İnsanları çok iyi analiz etmek lazım...
21 Yorumla- +1 yıl
saçma sen sadece menfaat bazında bakmışın olaya!! ama gerçek ap ayrı. Evliyse veya evliliğe giden bir ilişki varsa Erkeğin tek meselesi evlendiğinde aile kurumunun yıkılmamasını düşünmektir. Erkeğin maaşı iyiyse çalıştırmak istemez ancak kadın çok çalışmak istersede çalışamazsın diye yatağada bağlamaz. Çalış o zaman der. Erkek Asgari ücretle çalışıyorsa kadının mecbur çalışması gerekiyor bu devirde malesef ki asgari ücretle geçinilmiyo!! Bide çocuk olduğunu düşün zor zor!! Sen hala ergen bakış açısındasın. Aile kurmak kolay yürütmek olay!!
bu yorumunda Aile kurumunun kurulmuş durumda olduğu veya kurulma ihtimalini hiçe saymışsın!! Popülerlik, piyango vs bunlar komik hiç akıldan geçmiyecek şeyler!! düşüncelerini değiştirmelisin...
- Eğitim & Kariyer konusunda 619 cevap paylaştı.
+1 yılKariyerli olması, karşısındaki erkeğin dengi olması fikren uyuşması açısından önemlidir. Para kazanmanın da nasıl olduğunu bilen kadın daha dengeli bir ilişki yürütebilir.
62 Yorumla- +1 yıl
@duzgunkiz Bence de.
+1 yılKariyer, meslek ya da kazandığı maaş hiç umurumda değil. Bu kadında değil yalnızca hemcinsim arkadaşlarım için de söylüyorum bunu. Mühim olan kişinin ne kadar kendini geliştirebildiği; bilim, sanat, felsefe vb. alanlarda ne kadar bilgi sahibi olduğu. Kişi bu yönleriyle yani entelektüelliği ile beni daha çok etkiliyor.
00 YorumlaKariyer sahibi dediğin, bi' firmanın insan kaynaklarında çalışan saçma sapan kadınlardan bahsetmiyoruz tabi. Ya da satın almada telefonla bıdı bıdı yapanlardan...
Gerçekten; mühendislik, bilim ya da tıp alanındaki kariyerden bahsediyoruz. Yoksa sekretere karıya sorsan o da kariyer sahibi.00 YorumlaŞu an ki Zaman için önemli olmalı. Evleneceğinizi düşün eve bir defa 2 maaş girer. İsteyen istediğini almak için köşede parasıda kalır. Öğrenci evi misali.
10 Yorumla
+1 yılGüzel yemek yapıyosa ve evde becerikliyse aynı zamandasa kariyeri varsa çok tatlı olur bence @Scre4m @BeyazzPudraSekeri siz ne düşünüyorsunuz
22 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Eğitim & Kariyer konusunda 869 cevap paylaştı. Hırsları olur.. Evleriyle ve eşleriyle tam olarak ilgilenemezler.. katı olurlar.. Pek de hoş bir koku değil bu açıkçası..
10 Yorumla- 20 Yorumla
+1 yılTabiki de öyle. Artık eski devir kapandı. Eşim evde otursun demiyor kimse. Çalışsın destek olsun her şeyi beraber yapalım diyor . Bu yüzden de daha çekici geliyor.
25 Yorumla- +1 yıl
hayır bence ekonomi çok kötü durumda olduğu için bu mecburi oldu artık! tek maaş yetmiyor...
Bir erkek kadınını zora koymak istemez. Hanımı çoluk çocuğu için her zorluğa katlanır onları rahat ettirmek ister. Çalışıyo bu yüzden daha çekici geliyo demek yanlış olur bence. Evlilik ciddi iş erkeğin asgari ücret aldığı ve eve tek maaş girdiği bir durumda nasıl yeticek o para? Birde çocuk olma durumu var!! Bu yüzden çalışsın deniyor. Sen ön yargıyla bakıyorsun. Emin ol erkeğin maaşı iyiyse bayanı çalıştırmak istemez!!
- +1 yıl
@Mertovic1905 benim karşıma çıkan insanlar farklıydı o zaman. Maaşları çok iyi olduğu için kendisi gibi birisini isterler. Kariyerli olmasını ister. Asıl maaşı az olan erkekler bunu gurur yapıp ben gerekirse çift mesai yapıp sana bakarım diyorlar
- +1 yıl
gurur yapma meselesi tabiki varda mecbur kırılıyor bu gurur zamanla öyle kolay değil ek iş vs ağır şartlarda çalışanlar var!! Kahrola kahrola çalış deniyordur. Maaşı iyi olan erkek iyi maaşlı kadın isteyebilir ancak o bence çok uyanık menfaatci tiplerin düşünceği şey!! Delikanlı düzgün adam gerçekten seviyorsa kadınına çoluğuna çocuğuna binbir türlü fedakarlıkla bakar. Emin ol bundan!! Memur veya işadamı olsam çalış demem hanımıma kesinlikle kendi tercihi başımın etini yer zorlarsa çalış derim. Yeteneği varsa kuaförlük gibi kredi çeker veya birikimim varsa dükkanda açarım. Sonuçta evlenince bir bütün oluyor insan. Senin dediğin tarz erkekler işte bir bütün olamıyor hiç bir zaman!! ben onları kendi cinsimden görmüyorum!! Erkeğin iç güdüsel sahiplenme, şevkat ve kendini feda etme duyguları yok o erkek görünümlü oğlanlarda!!
Zaten durumun iyi ne gerek var yani sevdiğine eziyet etmenin?
kadınlar zaten naif varlıklar... - +1 yıl
@Mertovic1905 bunu o erkek diye tabir edilen diğer aciz insanlara söylemen daha dogru olur 😊
- +1 yıl
Ne alak ben sana soru sormadım ki? en alttaki soru yorumlarımı betimlemek adınaydı haksızmıyım? demek istedim. Zaten durumun iyi derken o anlamda söyledim. Pöfff
Hiç önemli değil kariyeriyle çocuk bakacak değil ya yemek yapmasını öğrensin çocuk bakmasını öğrensin temizlik yapmasını bilsin al ışte kariyer
10 Yorumla
+1 yılBenim gelecekteki eşim için mümkünse önemli olmasın. Çocuğum için uzun süreler ara verebilirim çünkü.
13 Yorumla- +1 yıl
Evet, çocuk eğitimi çok önemli.
- +1 yıl
@ilkvetekkonum kesinlikle katılıyorum. Çocuğuma aynı zamanda eğitim de verebilecek bir bakıcı veya kreş bulana kadar ben ilgilenmek isterim.
- +1 yıl
İlk 5 yıl bence önemli. Zaruri olmadıkça kreş veya bakıcı bu donemde tercih edilmemeli.
+1 yılİlerde mezun olup iş bulduğum zaman kariyerimde de ilerlediğim zaman dünyanın en mutlu insanı olucam sanırım. Benim sevgilim ve ilerde evleneceğim kişi beni böyle kabul etmeye hazırlansın 😛😛😂
20 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 809 cevap paylaştı.
+1 yılErkeklere çekici gelmek için kariyer yapan kız olmasın lütfen! Kendi başının çaresine bakmak için kadın kariyer yapmalı erkek onu çekici bulsun diye değil!
10 Yorumla - Eğitim & Kariyer konusunda 699 cevap paylaştı.
+1 yılŞu kariyer denen şeyin başka insanlar için değil kendiniz için olduğunu öğrenin bir zahmet.
Dünden beri görüyorum bu soruyu burda. Ne meraklısınız insanların üzerindeki etiketlere05 Yorumla
Soran+1 yılSadece bir soru ve insanlar fikir ve dusuncelerini paylasiyor fazla tepkili olmani gerektiricek bir durum yok.
- +1 yıl
Tepkili falan değilim cidden düşüncendeki çarpıklığı belirtiyorum. Şurda sürekli gördüğüm şeylerden biri 'sakin ol, tepkilisin' falan, gayet sakinim ben sadece net biçimde soruyorum birşeyi.
Soran+1 yılDusuncemdeki carpiklik neymis cok rahatsiz oluyorsan gormezden gelebilirsin
- +1 yıl
Yav bir insanin kariyeri degil, kik oldugudur onemli olan. Kariyere falan bakacaksniz bu sizin sekilci oldugunuzu gosterir.
Soran+1 yılBayim bakin burda kariyer sahibi olmayan birine bakmiyorum diye bir cumle kurmadim arti yalnizca merak edilen ufak bir sorudan ne gibi bir anlam cikardiniz pes dogrusu
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBenim için farketmiyor
Kariyer sahibi olması iyi bişi ama bende aynı kese30 Yorumla Kariyerle alakası yok, bakışları ve gülüşleri çekicidir kadının.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞimdi erkekler çalışan kadın istiyor. Düzenli bir işi olsun falan. Hatta arkadaşım bu yüzden terk edildi. Terk eden adam öğretmen bir kız buldu. Kendi de ogretmendi adamın.
22 Yorumla- +1 yıl
doğru bak bu iyi bir örnek böylesi çok sonuçta öğretmenin geliri kendisi için fena değil ama aile kurduğu zaman sıkıntılı olabilir ama eşindede aynı gelir olursa hem erkek hem kadın isteklerinden pek taviz vermeden yaşarlar
Cevap sahibi+1 yılAynen @holographicdizzy çocukta açık açık öyle demiş. Niye sıkıntı çekeyim demiş. Ama başta da arkadaşımın durumunu biliyordu. Hiç başlamamalıydı.
+1 yılwalla benim kariyer fazla önemli değil :D sonuçta ben bakıcam :D
10 Yorumla
+1 yılaptal görünen kızlar daha iyi yaa böyle üşengeç falan! böyle çok çalışkan zeki oldumu falan einsteingillerden falan :) kötü oluyo bilmem anlatta bildimmi
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 834 cevap paylaştı. kariyer kişinin başarısını gösterir bence
bu bence çok hoş bir durum
bana çekici gelirmi orasıda bayandan etkilenmeme bağlı.20 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 395 cevap paylaştı. Eğer diğer nitelikleri kötüyse kariyer önemli..
Eğer diğer nitelikleri iyiyse kariyer önemsiz..
(diğer nitelikler derken dış güzelliği kastetmiyorum)00 Yorumlasıkıntı çıkartmaz neredeydin kimleydin sorusunu sormaz kendi çevresi kendi kariyeri kendi parası vardır hayat ona güzeldir
00 Yorumla
+1 yılyil 2016, kariyer sahibi erkekler icin oldukca onemli
10 Yorumla
+1 yılAşırı önemli olduğunu düşünmüyorum. Kişilik öncelik her insan için.
11 Yorumla- +1 yıl
Üniversite mezunu olmak insanı bir kaç level yukarı taşıdığı kesin. Ben en az üniversite mezunu olmalı diye düşünüyorum
Pek önemli degil bence önemli olan kalbinin kariyeri :)
10 Yorumla
+1 yılKariyer, sistemin insanların önüne sunduğu bir safsatadır. İnsanları, sosyal statüye göre değerlendirmede büyük rol oynar. Bir avukatla, bir simitçinin aynı itibarı görmemesi işte bu yüzdendir.
10 Yorumla
+1 yılYani çokta çekici olduğu söylenemez ama günümüzde çiftlerin çalışması gerekiyor :) İki kişi birden çalıştığı zaman 2 tarafta birbirini daha iyi anlayabileceklerini ve daha iyi geçinebileceklerini düşünüyorum ^^
00 YorumlaEvet kız dediğinin mesleği olacak
Boş ev kızı alacak devir değil devir20 YorumlaBir kız enstrüman calıyorsa bir erkeğin gözünde on numaradır mesela benim gözümde saz çalan kız mükemmeldir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılartık önemli işsiz erkeklerin bile öğretmen doçent kızların peşinde koşup onlarla evlenmeye çalıştığını görüyorum evlenenler bile var kendisi çalışmadığı halde eşi çalışan erkekler var
10 YorumlaOnu bilmiyorum ama kariyer sahibi erkeklerin karizması çok başka bende
10 YorumlaValla bana çok da çekici gelmiyor. Etrafımda çok kariyerli kişiler oldu geçmişte de onlarla bir ilişki kurulmuyor. Devamlı kariyer iş güç düşünüyorlar. Soyutlar asosyaller egolular benciller ben yapamıyorum ve çekici bulmuyorum kendilerini.
00 Yorumla
+1 yılçekici ve tehlilkeli kadın kendi parasını kazandığında erkeğin sadece yatakda iyi olma hükmü kalıyor ve böylece erkek kadını elinde tutmak için ya da kadına üstünlük sağlamak için elindeki her şey azalıyor
00 YorumlaKesinlikle öyle, kariyer sahibi, hedefi olan kadını seçerim her zaman.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılçekici falan değil dostum yaşam standartları artık tek maaşı karşılayamıyor. mecbur cift maaş lazım.
00 Yorumla
+1 yılTabikide
Kültürlü aklı başında erkekler
Kendi ayakları üzerinde durabilen kadınları severler :)11 Yorumla
+1 yılkariyer sahibi olmaktan öte kendi işinde uzman bir bayan gerçekten çekici..
00 YorumlaKesinlikle milyon kere ewet. Karsi taraf icinde ayni
00 Yorumla
+1 yılbu devirde tek maasla gecinmek zor özellikle öğretmen kızların piyasa geniş
00 Yorumla
+1 yılasla daha çekici değil. ev geçindirmeyi bilsin daha önemli.
00 YorumlaÜlkemizde kariyer sahibi kızların %80 i yaşanılan pompalar sonucu kariyer yapıyor :) O yüzden çokta sıcak bakmıyorum plaza çalışanları iyi bilirler bu mevzuyu :) Pompa ile doğru orantılı yükselme genel bak genel illaki pompasız yükselenler vardır
00 Yorumlakariyerden ziyade ben insanlık sahibi olmasını tercih ederim üç kuruş para kazanıyor kadını başımda diktatör ilan edemem
00 Yorumla
+1 yılAdamina gore degisir. Ilk zamanlar hosuna gider ama kadin dedigin erkegine erkek oldugunu hissettirmeli , bunun icin de iskolik olmamali.
00 YorumlaÖnemsiz diyorum. İşkolik kadınla yapamam zaten kendimde işkolik biriyim :D
12 Yorumla
Soran+1 yılIskolik degilse :)
Eğitim & Kariyer konusunda 358 cevap paylaştı. Cekici oldugunu dusunuyorum zira kariyer sahibi erkekler de cok cekici
10 Yorumla
+1 yılKarakterdir önemli olan. Kariyeri olsa ne olur olmada ne olur.
00 YorumlaBenım için degıl benım için tebessüm eden hatun kıymet biçilemez
00 YorumlaBen uzak duruyorum nedense guvenemıyorum uzun sureli
00 YorumlaEğlenmesini bilsin benim için yeterli kariyer sahibi olmak çekici kılmıyor bence.
00 YorumlaAynen daha ıyı sonucda hayatda sana ayak uydra bılecek ınsanlar lazm yerı geldımı yüküne yuk olmak degılde yüküne sadık ve yardmcı olmak gerektırr 😊
00 Yorumla
+1 yılBunun farkına varan birini görmek güzel.
Önemli çünkü ben nasıl bir seviyedeysem karşımdakinden de beklerim.00 Yorumlaevet benim içinde öyle kariyerli kız isterdim evde bekleyen yadda lüzmsüz işlerde calışıpda prensn bekleyen kezbanlardan nefret ediyorum
00 Yorumla
+1 yılbenim için tercih sebebidir ama tek başına bişey ifade etmez kaldı ki gönül sevdi mi hiçbirşeye bakmaz..
00 YorumlaYes Yes Yes... en başta kendilerine bakıyolar , Daha bakımlı ve konuşmalarına dikkat ediyolar... ;) ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKariyer degilde calidan kadin istiyorlar sdam aof mezunu asgari ucretli evlendikten sonra calidan kadin istiyor
Oyle gariban esnaf anca evkizi ister10 Yorumla
+1 yılbenim için iş anlamında kendini geliştirenden çok manevi ve ruhunu geliştirmesi daha önemli..
00 Yorumla- Devamını Gör (165)
Devamını Gör(210)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem