Bak gerçekten böyle biri olabilir olamaz diyemem ama sana gerçek yüzünü gösterdiğinden emin olana kadar dikkatli olmalısın Ben de 18'lik kızlardan hoşlanıyorum Çünkü çok güzel ve derin bakıyorlar Onlara karşı asla yanlış düşüncelerim olamaz Yani bizim gibi tertemiz duyguları olan insanlar var
Bak o zaman darılmaca yok... Bunu kınamak ya da kırmak amacıyla yazmıyorum gerçekten samimi duygularla yazıyorum. Bana göre 35-40 yaşı geçen bir adam kendi yaşıtlarıyla olmuyorsa ne kültürel ne sosyal ne başka herhangi bir şeyde kendini fazla geliştirmemiş kendi yaş grubuna hitap edecek düzeye erişmemiş biridir benim gözümde. Neden biliyor musun çünkü yetişkin bir kadın hayatı çözmüş olur, belli noktalarda kendini geliştirmiş olur, daha akıllıca kararlar alır. Bende büyük değilim yaş olarak, bana da biri ilgi gösterse belki bende etkilenirim çünkü heveslerim var tecrübesizim duygularımız hakim bize hepimiz benziyoruz bu yaşlarda birbirimize. Hayat telaşemiz yok bir kere. Yetişkinlerle aramızdaki fark bu ve bunun benzerleri. Onların bakış açısıyla bizim bakış açımız çok farklı. Ciddi düşünür mü bilemem bir şey diyemem. Hadi 23-24 yaş ve üzeri olsan normal derim ama 37 yaşında biri için 18 yaşında bir genç çok küçük... 19 yaş fark var şu an fazla gelmiyor olabilir ama 10 yıl sonra düşüncelerin aynı kalmayabilir ve bu yaşların geri gelmeyecek...
Şimdi bak arkadaşım sen 15 yaşından bu tarafa tanıyorsun adam o dönem 34 yaşında kendisinden yaklaşık 19 yaş küçük biri ile yola çıkmaya hazırlanmış bir varlık bu sübyancılık oluyor Aynı zamanda bu bir rahatsızlık oluyor Anladın mı hastalık adam olan düzgün olan niyet Halis olan adam daha çocuk yaşta olan birine karşı içinde bu hisleri uyandırmaz barındırmaz bile gelelim diğer konuya Sen bu adamla nasıl bir gelecek planlayabilirsin annen nasıl böyle bir düşünce içerisine girebilir onu da anlamış değilim annen ya kafayı yemiş ya da bir an önce Senden kurtulmak istiyor ya da zihinsel olarak bitmiş ki sağlıklı düşünemiyor
Sen Detay verecek misin Bu adam kim nedir öğretmenin mi nedir anlamadım arkadaş ya adam gibi soracaksan sor ya Ortaya bir cümle atıyorsunuz Ondan sonra mantıklı yorum bekliyorsunuz ya bu yeni yetmelerin Hiçbiri de doğru iletişim nedir bilmiyor arkadaş ya müneccim miyiz biz arkadaş neyiz biz ya adam gibi neyin ne olduğunu yazarsın düzgünce yorum alırsın
Neredeyse 20 yaş farkı var hani 10 olsa neyse bilemedim yanj
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bence devam et o yasdakikerle hayat yaşanır özellikle cnsellik de çok iyi oluyorlar ayrılma sakın ne isterse yap ve evlen bebek gibi bakar sana yaşatır seni daha ne istiyorsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
doğrudan nikah düğün konuşabiliyorsa ciddi olabilir ama kendini elletme.
bunları yapmıyorsa sadece kullanabildiği sürece kullanacak seni
önemli olan kendini kandırma yeter
Düşünemez diyemeyiz
Belki adam gerçekten seviyor
Genel olarak amacının cinsellik olduğunu anladığında hemen uzaklaş
Niyeti asla cinsellik olduğunu düşünmüyorum. O çok iyi biri. Çok masum ve saf
Bak gerçekten böyle biri olabilir olamaz diyemem ama sana gerçek yüzünü gösterdiğinden emin olana kadar dikkatli olmalısın
Ben de 18'lik kızlardan hoşlanıyorum
Çünkü çok güzel ve derin bakıyorlar
Onlara karşı asla yanlış düşüncelerim olamaz
Yani bizim gibi tertemiz duyguları olan insanlar var
Senin büyümeni beklediğine göre düşünüyor. Lâkin o kart horoz olduğunda sen daha menepoza girmemiş olacaksin.
Duymak istediklerini mi yazayım yoksa samimi düşüncelerimi mi?
Samimi düşüncelerini
Bak o zaman darılmaca yok... Bunu kınamak ya da kırmak amacıyla yazmıyorum gerçekten samimi duygularla yazıyorum. Bana göre 35-40 yaşı geçen bir adam kendi yaşıtlarıyla olmuyorsa ne kültürel ne sosyal ne başka herhangi bir şeyde kendini fazla geliştirmemiş kendi yaş grubuna hitap edecek düzeye erişmemiş biridir benim gözümde. Neden biliyor musun çünkü yetişkin bir kadın hayatı çözmüş olur, belli noktalarda kendini geliştirmiş olur, daha akıllıca kararlar alır. Bende büyük değilim yaş olarak, bana da biri ilgi gösterse belki bende etkilenirim çünkü heveslerim var tecrübesizim duygularımız hakim bize hepimiz benziyoruz bu yaşlarda birbirimize. Hayat telaşemiz yok bir kere. Yetişkinlerle aramızdaki fark bu ve bunun benzerleri. Onların bakış açısıyla bizim bakış açımız çok farklı. Ciddi düşünür mü bilemem bir şey diyemem. Hadi 23-24 yaş ve üzeri olsan normal derim ama 37 yaşında biri için 18 yaşında bir genç çok küçük... 19 yaş fark var şu an fazla gelmiyor olabilir ama 10 yıl sonra düşüncelerin aynı kalmayabilir ve bu yaşların geri gelmeyecek...
dusunur tabı ama senın o kafandakı sey cabuk degısecektır
Kafamdaki şey ne anlamadım
olgun hevesın gecer gıder adama yazık olur yanşş
Onu asla bırakmam. Gelip geçici bir heveste değil zaten ondan eminim
gecer tatlım gecer
Geçmez
gecer tatlım gecıcı heves
Allah genç kızlarımıza akıl fikir versin Ailerine yardım sabır versin yazık vallahi
Sana yazık asıl
Durum kendini belli ediyor
Tamam
sizi kınamıyoruz ama o şahsın yaptığı sübyancılıktır.
Bebegm ne işin var o yaş adamla cbebek gibisin kendi yaşına uygun birini bul
18 yaşındaki bir kızın 54 yaşındaki bir adamla birlikte olduğunu gördüm. Buu ne kii
Sen Şaka mısın ya neyin kafası bu komediden başka bir şey değil bu Bunu ciddi ciddi sorduğuna inanamıyorum bir şey soracağım Peki cinsellik var mı
Hayır asla bu konulardan konuşmaz imanlı biri bitık
Ya Geç bunu da şimdi herhalde seni korkutmadan yavaş yavaş ilerleyecek bu adam ne iş yapıyor nereden buldun sen bunu
15 yaşımdan beri tanıyorum onu çok iyi biri bekar ve onu çok sevdim
Yani 3 yıldır seni idare ediyor Acaba 18 yaşına girmeni bekliyor olabilir mi 18 yaşına girdiğinde O da sana girmek olmasın sonuç olarak
Hayır yaa. Asla böyle bir niyeti yok annemde çok terbiyeli bir çocuk diye övüyor onu. Asla cinsellik değil niyeti
Şimdi bak arkadaşım sen 15 yaşından bu tarafa tanıyorsun adam o dönem 34 yaşında kendisinden yaklaşık 19 yaş küçük biri ile yola çıkmaya hazırlanmış bir varlık bu sübyancılık oluyor Aynı zamanda bu bir rahatsızlık oluyor Anladın mı hastalık adam olan düzgün olan niyet Halis olan adam daha çocuk yaşta olan birine karşı içinde bu hisleri uyandırmaz barındırmaz bile gelelim diğer konuya Sen bu adamla nasıl bir gelecek planlayabilirsin annen nasıl böyle bir düşünce içerisine girebilir onu da anlamış değilim annen ya kafayı yemiş ya da bir an önce Senden kurtulmak istiyor ya da zihinsel olarak bitmiş ki sağlıklı düşünemiyor
Ya o beni sevip sevmediğini bilmiyorum ki sadece bana hep yardımcı oluyor ilgileniyor
Sen Detay verecek misin Bu adam kim nedir öğretmenin mi nedir anlamadım arkadaş ya adam gibi soracaksan sor ya Ortaya bir cümle atıyorsunuz Ondan sonra mantıklı yorum bekliyorsunuz ya bu yeni yetmelerin Hiçbiri de doğru iletişim nedir bilmiyor arkadaş ya müneccim miyiz biz arkadaş neyiz biz ya adam gibi neyin ne olduğunu yazarsın düzgünce yorum alırsın
Tamam
dusunur evet ask herseyden ustundur senınburcun ne onunburcu ne
Ben kova o balık
zamana bırak ılgı verıyormu sana
Uyumlu olurmuyuz sence.
olursunuz cunku sana cok ılgı verır aldatmaz hep degerlısn gozunde nesıne asık oldun nesıhosuna gıtdı bastan sona anblaatrmısn bana
Çok anlayışlı biri. Hep ilgi gösteriyor bana. O çok iyi biri gerçekten.
tahmın ettım sohbet edelımmı senınle ıcını dok bana gızlıden cıkıyım ıstersen
Olurrr
tm cıktım
İstek attım
tm
Neredeyse 20 yaş farkı var hani 10 olsa neyse bilemedim yanj
Bence devam et o yasdakikerle hayat yaşanır özellikle cnsellik de çok iyi oluyorlar ayrılma sakın ne isterse yap ve evlen bebek gibi bakar sana yaşatır seni daha ne istiyorsun
Evet düşünür daha iyi hatta
Gerçekten düşünürmü evlilik vs
Evet ben şahsen kaçırmam böyle bir firsati
Kuşak farkı var olmaz
Benim başıma da geldi öyle ben korktum
hayır, seni kullanır atar
Yaa off öyle biri değil
bunu sen bilemezsin, zaten dikkatli ol 😂
Düşünebilir
Eğlenmek için kulanir
Bune kanka cok fazla yaa
Onu çok seviyorum ama napim
Tabiki karar senjn ama cok fazla kanka ya
Düşünmez vurup geçer kimse kimseyi kandırmasın…!
Aklı olan düşünmez
düsünmez
Düşünür
Gerçektenmi
Evet kaç yaşındasın
18
Güzel
Evet cok hemde
evlimi adam
Bekar
Eminmisin birçok evli erkek bekarım diye yalan söylüyor