Bu yaş farkı cok bir yaş farkı değil ki, ikiside 20 Li yaşlarda, erkekler zaten kızlara göre daha geç olgunlaşıyo tam denklerdir bence, yani cocuk ciddi düşünüyor olabilir neden düşünmesin
Sen katılıyorsun da soruyu soran hala anlayamadı millet takılmalık yaklaşıyor dedi diye inanmış onlara 😂😂 herkes saçma sapan yorum yapıyo Allah akıl fikir versin hepsine
Ciddiye alma kesinlikle, özellikle erkekler takılmalık dedi diye kafan karımış anlamıyorum ama onlar bilerek öyle yorum yapıyor zaten sallamasyon cevaplar veriyorlar, ilişkş uzmanı bile 10 yaş yaş farkı olabilir diyor
Onları anlamak zor normalde karşılarına kendi yaşlarında kadın çıksa kabul etmez 20 yaşında kız ararlar şimdide takılmalik diyorlar Allah'ın cezaları ne istiyor bunlar
bi erkeğin ciddi düşünmesi sevdiği anlamına gelmez. bu yüzden bu adam benle ciddi mi düşünür diye kafayı yormayın bu adam bana aşık mı değil mi diye bakın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Bu yaş farkı cok bir yaş farkı değil ki, ikiside 20 Li yaşlarda, erkekler zaten kızlara göre daha geç olgunlaşıyo tam denklerdir bence, yani cocuk ciddi düşünüyor olabilir neden düşünmesin
katılyorum
Sen katılıyorsun da soruyu soran hala anlayamadı millet takılmalık yaklaşıyor dedi diye inanmış onlara 😂😂 herkes saçma sapan yorum yapıyo Allah akıl fikir versin hepsine
pardon ben neden atlamışım harbi :D
Erkeklerin yorumları kafamı karıştırdı
Ciddiye alma kesinlikle, özellikle erkekler takılmalık dedi diye kafan karımış anlamıyorum ama onlar bilerek öyle yorum yapıyor zaten sallamasyon cevaplar veriyorlar, ilişkş uzmanı bile 10 yaş yaş farkı olabilir diyor
kişiden kişiye göre tabi
Onları anlamak zor normalde karşılarına kendi yaşlarında kadın çıksa kabul etmez 20 yaşında kız ararlar şimdide takılmalik diyorlar Allah'ın cezaları ne istiyor bunlar
Ben olsam kız bulamamış diye düşünürdüm ya da sübyancı diye düşünürdüm ama tabiki ben değilim :)
eski kız arkadaşımla birebir aynı yaş aralığımız vardı ve her zaman olduğu gibi ciddi düşünüyordum.
Yaşa memlekete boya takılmayın…. Yüreğine bak iyi yğrekli mi değilmi …
bi erkeğin ciddi düşünmesi sevdiği anlamına gelmez. bu yüzden bu adam benle ciddi mi düşünür diye kafayı yormayın bu adam bana aşık mı değil mi diye bakın
Bu soruyu yaşa bağlamak yanlış , her ikisi de olabilir doğru Analiz etmek istiyorsan yaşlarınızı değil ilişkini değerlendir lütfen
İnsandan insana değişir. Ama benim bildiğim insanlar 25 yaşından sonra seçici oluyorlar. Burcu ne erkek arkadaşının?
Yaş ile ilgisi yok
ciddi olması gerekir
Bunun yaşla ne alakası var?
Kendine sormakta yarar var.
Saçmalık biz nerden bilelim yahu kids
Evet olabilir
Bu ikisi arasındaki duruma anlaşmaya bağlı ki
İkisi de olabilir
Bunun yaşla ilgisi yok
Bunu sen anlayabilirsin biz nereden bilelim aq
Davranışları belli eder.
21 yaşındaki kızın anlaması lazım
Takılmalık
Neden 28 yaşında bir kadınla mı olmalı
Takılmalık düşünüyordur evlenen görmedim
Bu evlenen erkeklerin hepsi 40 yaşında mi o Zaman
Evet 😂😂😂😂😂
Kişiye bağlı
Takilmalik
Yaşı gelmis ciddidir heralde
Takılmalık
Kişiye göre değişir
Ciddi
Takılmalık.
İkisi de olabilir
Kullanma amacli
Neden
Nasil
Yani neden 21 yaşla ciddi düşünmez ille 28 yaşında kadın mı olması gerekiyor
Hmm
Takılma
ciddi değil
Takılmalık
28 yaşındasın, neden bu yaşta bir kız takılmalik oluyor 28 yaşında kadın mı olması gerek
Yaz özelden anlatıyım
Yazamam buradan yaz
Peki
seviyor ise evet
Yaş sadece bi detay
Yaklaşımı nasıl
Kıza göre