Aşk
Gurur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Birinden gururuma, onuruma yaralayan saygısızca bir söz veya davranış gelirse bunu aşkımın hatırına sineye çekmem kesinlikle mümkün değil, bu herşeyden önce özsaygı demek, saygı benim için çok önemli, saygısızlığın hiçbir türüne hoşgörülü ve tahammüllü bakmam.. Çok sevsem de olmaz, saygı bir numara..
Cevap
19Cevap
Gururum daha önemli benim
Yani aşkım belli bir yere kadar gururumun önüne geçer baktım aynı değeri ve ilgiyi görmüyorum o zaman aşk da biter sevgi de
Yani belirli bir yere kadar aşk ama kendimi de rezil rüsva edip aşağılık gösterrcek kadar gurursuz degilim
Aşk hep kaybeder kendinden vazgeçme kimseyi kendinden değerli görme
İnsan gururu, onuru, şerefi için yaşar. Hiç bir şey bunların önüne geçemez
Ben sevince çok arsız oluyorum evet geçiyor gurur murur kalmıyo.. Kışt dese bile hani yani kızar olay çıkarır yine sevmeye devam ederim. Ne demişler fazla gurur kı*a vurur
Sevgili olmak için sürünmeye gerek yok sevgi vulunur ama gururunu kaybedersen kendimi kaybedersin. Gururumla oynayan sevgilimin canı cehenneme
Ben bir kadının kalbine girdiğim zaman gururu yalnızca başkalarına yaparım... Sultanıma yapmam...
Deyeceğini biliyorsam, yapamayacağım bir şey yoktur.
Gururumu kırmak (saygısızlık vb.) gibi bir hataya düşerse bal gibi de gururum önüme geçer. Asla da pişman olmam.
Gurur , bnce kadin kndi prensiplerini çiğnememelidir. Herkes çizgilerini bilmeli bizi biz tapan şeylerden vazgeçmemeli. Aşk gelip geçişi bir heves sadece ….
geçmesin ki sonra kafanızı duvarlara vurmayın
Gururumu ayaklar altına almam
Hayır geçemez
Grurum herşeyin önündedir
Gurur tabiki her şey de sevgi kurtarmaz
Gercekten aşıksam gurur falan kalmaz
Gurur utancın kaynağıdır
Seviyorsam gurur dinlemem
Aşk varsa gurur yoktur
Karşı taraf bunu istememeli bence
Mümkün
yanii evet