Birakç ay önce görüştük bu adamla, ondan once konuşuyorduk telefonda. Görüşmede bir şey yaşayamadık diye yani ya! mak istemedim diye, alındı mı ne oldu😄😄
Tamam hoş biridir hoşlandım ki zor hoşlanıyorum uzun zaman yalnızım, ama diyelim ki görüşmeye başladık e ne olacak? Takılmak ne yani 1-3 kere y@tmak mı?
Kii adam biliyor yalnız olduğumu öylesine kimseyle görüşemediğimi. Red yedikten sonra kabalaştı, önceden seni üzerim diyordu şimdi kaba resmen
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Onun için dünyanın en değerli kadını olmamışsan amacı farklıymış demek. Köylü kurnazı gibi geldi amacı oynaşmak
Onun için en değerli olamadım çünkü kendisi değerli değil. İlk selam verrken de güzel kardeşim. Niyeti belli. Bir kadından diğer kadına. Azcık adamlık olsaydı sapık duruma düşmezdi sanki a. görmemiş da hemen olacak. Ben de yemedim diye zoruna gitti
Bence bunadam yokluktan çıkmış ve seni ikna edebilmek için ilgi gösterip seni kendisine çekmeye çalışmış akıllı kızsın fark etmişsin
İşte sonunda biri anladı galiba. Baştan bile dedim ona fb mı arıyorsun, yok ben roboy değilim yok ben duygusuz sevmem fb aramıyorum. Daha yeni konuştuk dedim ne oluyor hani fb aramıyordun, şimdi arıyorum diyor.
şu an mı dedi sana bunu yok zaten başından belli anladığım kadarıyla ilgisi herseyi seni kullanmak içinmiş uzaklaş ondan belliki yaş olaraktansen büyük nerde nasıl davranması grektiğini iyi biliyo akıllı kızmışsın
Baştan ben birşeyler farkettim diye sen fuc₺ buddy mi arıyprsun dedim? Yok dedi ben roboot değilim duygusuz sevmem vs vs hatta dedi ki sevişs3k ve güzel olursa zaten sana aşık olucsm sen istemezsen bile. Tabi tabi dedim sona oyayladım bunu arada ve bir şey yaşamadık. Yaşamayınca da bana bakmadın bile dedi. Sonra ben zaten kendimi açıkladım ben heç çekingen biriyim hem tanışmam lazım o ne oyle hemen. Onun zoruna gitti sanırım hemen istiyor :) daha yeni konuştuk ve onun davranışlarına göre dedim e hani sen fb aramıyordun? Ne oldu? Artık arıyorum dedi. O zaman ben kaçar dedim iyi günler sana
Kendisi 34 olacak, ben ise 28 yaşındayım
İyi yapmıssın yol vererek keske tam tanımadan cinsel konuda kendini açmasaydın ona enazında bakire bilsindi seni zaten yanaşmazdı dir düşünüyorum erkenden kendini belli ederdi
Neyse yapman gerekeni yapmışsın
Yani bakireyim deseydim beni daha fazla olaylardı sanırım daha masum role girerdi. Böyle diyor kız bende once sevgili yapmış yaşamış ama bana bakmıyor ve triplendi. oylrsine de gerçek yüzü ortaya çıktı sanırım. Çünkü ben ona yaşadım yaşamadım demedim. Zatene sevgilim vardı 1.5 sene once ayrıldık ve daha da sevgilim olmadı dedim.
Kusura bakma ama şu an çoğu erkek cinsel konuda aç birsey diyemiyorum yani ama genel olarak seni haklı çıkarıyorum kendimi omadamın yerine koyuyorum belki aktif cinsel hayatım olmasa bende sabırsılanırdım beraber olmak için ama öyle aceleci olmazdım tabiki
Sapık durumuna düşürmüş kendisini
Evet bende onu düşündüm sapık gibi o ne oyle kız istemiyorsa bi görüş bi otur ye iç sohbet et tanış sanki yapmazsa ne olacsk. Ama bjnjn niyeti birkaç kere yatıp kalkmak ya da kendisi istediği zamanda gelip yaşamak
Peki neden çoğu erkek cinsel konuda aç? Ben anlayamıyorum mesela böyle saçma davranışlara yapmasaydı duzgun adam olsaydı sevgilim olsaydı yaşamayacaktı mı yaşayacaktı. Ama bu istyor ki arada baika kadınlarla yaşayim..
Aynen öyle fb ilişkisi yaşamak istemiş yani
Şimdi sana bunu anlatmaya başlarsam ohoo. Saat 7 olur
Bu biraz hemcinslerimden kaynaklanıyor
Ay çok anlamak isterdim ama nasıl hemcinsten
Soruuyu beğnsm özldn yzrmsn?
Bi nevi kendi yaptıklarını buluyorlar yani
evet beğen yazarım
Beğendim
Garip bir durum diyemiyeceğim.
Niye niyeti belli mi yatıp kalkmak anca dimi
Aynen. Başka bir izah aramaya gerek yok.
Amacı sadece cinsellik
Peki neden triplendi da Kendini dınyanın en değerli kadını falan sanıyorsun diypr, onunla bir şey yapmak istemedim diyr mi
Evet onunla ilişki yaşamadın diye böyle demiştir 10-15dklık zevk için dediği şeylere bak ayıp be
Ay bu resmen cinseliğe aç mı? Anlayamadım? Ne demek istedi o cümle ile tam olarak?
Seni sadece * için kullanacak bence
Evet o belli kendisi zaten herkese öyle yürüyor, sanki baştan ben senden hoşlandım ama evet şimdi fb arıyorum.. Baştan hoşuma gidiyorsun diyor seni istiyorum senden hoşlandım ama robot değilim duygusuz istemiyorum 😂😂😂😂
Yol ver gitsin 😅😅
güzel kardeşim resmen bide boşuna yakışıklıdır aç kalmış doymamış 😂
Allah doyursun 😅
😂😂😂😂😂😂😂doymazzz o iğrenç yani. Karşına kadın geliyor çekiniyor utanıyor seni adam yerine koyuyor, ben rahat değilim diyor senden hoşlandım ama yaklaşamam sen gibi. Sen de git en saçma adsm ol
İnsanlar çok tuhaf be akıl ful uçkurda
Evet ne yazık ki... yapacak bişey de yok. Kimse oturup nasıl saçmaladığını bakmıyor düşünmüyor, üstüne bide alınıyor kızıyor... neden vermedim diye 😂😂😂😂😂
Ver gitsin toprak olup gideceğine ahahahhahah 🤣😅🤣😅🤣😅🤣
Yaa tabi kendimi öyle a. m görmemiş insanlara harcatmam gitsin başka kapıya köpek olsun aciz.
😅😅😅😅
üzmüş işte
Kim kimi üzmüş 😂😂😂
yalandan gülen kimse onu
Offf ben adamı reddediyorum diyorum, adama gel desem gelir. Aylarca oyalanıyorum onu bi oku da anla
madem öyle gel desen gelir, sorunun amacı ne bunu anlamadım. Ya saçma kezboş egonu okşuyorsun ya da şu an sana yaptıkları zoruna gidiyor. Sonuçta biz senin tanıdığın kişiler değiliz ve sorun soru değil.
Neden sorum soru değil? Bana yaptıkları neden oluyor mesela neden Kendini dınyanın en değerli kadını falan sanıyorsun dedi? Onu yine istemedim diye, ne ego yapacam. Adamdan hoşlandım dedim ayrlarcs konuştuk bir şey yaşamadık. Öylesine bir şey yaşamadık istemediğim için reddettim. Birkaç kere olunca o cumleyi söyledi. İlla hemen kötüleşmeniz gerekmiyor. Güzelce sordum alındı mı ne oldu anlayamadım
şu an bana bile ukala bir tip geldin. Yani bana yazdıkların öyle bir hava katıyor sana ve bunun farkında değilsin gibi ama bir yandan da kendini sorgular gibi bir halin var. Kimse sana durduk yere kaba davranmaz. Dünyanın en değerli kadın demeside bunun bir örneği. Öylesine bir şey yaşamak istemediğin adamla konuşmanda ayır bir ironi olsa gerek. Sana o ladları edince alınıyorsun ama kendine laf edilice kaldıramıyorsun
Peki neden o adam duzgun oturup da bu kız tek gecelik bir şey istemiyor duzgun konuşma yapayim da anlaşalım? Gel de bunu söyle. Kadınlara nefret mi ediyorsun ne oluyor anlayamadım. Kendimi sorgulamıyorum adsmı Mayıstan tanıyorum. Guvenli geldiyse eğer sormazdım zaten. Ben ona karşı dürüst davrandım zaten benim 1.5 sene ilişkim olmadı. Bunu da biliyor. Kolay kooay da beraber olamam o istedi diye kendisini tutsmıyor diye. O lafları edince alınmadım o lafları anlamadım bile çünkü hiç ona hava atmadım. Sadece dedim senden hoşlandım ama ben bunu öylesine yaşayamam. İnsanlar durduk yere de kaba davranabilir. Bu adam aylar once benime yatsaydı bunları demezdi. Yapamam diyince egosu duştu bana bakmadın bile dedi. Senden utandım dedim senin gibi rahat olamıyorum dedim. Daha ne söyleyim sana. Arada konuşmadık onunla, yeni konuştuk diye merak ettim. Adamı seviyor değilim. Hayatımda uzun r sure kimse yok ve biraz hoşlandım bu kadar. O yüzden anlamak istedim
Baştan bile dedim ona fb mı arıyorsun, yok ben roboy değilim yok ben duygusuz sevmem fb aramıyorum. Daha yeni konuştuk dedim ne oluyor hani fb aramıyordun, şimdi arıyorum diyor.
Günah işleme düzgün birini bul
İşlemedik diye böyle dedi 😄😄 düzgün birine denk gelmedik..
Herkes cinselik amaçlı artık nasır bir devire geldiysek artık
Tanişabiliriz isterseniz