Aşk İlişkileri Dünyanın en iyi sevgilisini ben kaptım sanırım 🥺😮💨🩷 sizin aşkınız var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yiahhh onun için her şeyi yaparım 💫 onu iyi ki tanımışım beni her şeyimle seven ilk kişi benim mutluluğumun geri gelmesinin kaynağı 🥹 onu çok seviyorum Dünyanın en iyi sevgilisini ben kaptım sanırım 🥺😮💨🩷 sizin aşkınız var mı? Cevapla En İyi Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yaw he,, he... Adam yabancı olmasaydı böyle dermiydin. Paragöz seni 0 0 Yorumla
TatlıMivyalı Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Duygulandım ne mutlu size ablam 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 🩷🩷 Yorumla
_m0Onlight_ Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 993 cevap paylaştı. mutluluklar benim henüz yok 🙂 0 0 Yorumla
YoğurtluCikolataa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Mutluluklar, ask yok bizde növv 0 0 Yorumla
mustibequit10 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Ne aşkı bizi seven yok 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Çıkar elbet Yorumla mustibequit10 +1 yıl Zor çok zor Yorumla Soran +1 yıl Benim gibi birisi seviliyorsa eminim sevilmek isteyen herkes sevgi için biraz özen gösterip sarf edebilir Yorumla mustibequit10 +1 yıl Sevmeyene bile en iyi şekilde değer verdim abla kimse sevmez beni Yorumla
Girlgrolgrül Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Darısı başıma 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gelir gelirr Yorumla
therapeutic Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Nazar değdiricen kız 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Öyle şeylere inanmıyorumm Yorumla therapeutic +1 yıl Bende dndnd Yorumla
RuhsuzErgen Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 639 cevap paylaştı. darısı bana 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu mu yani 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Her seyi mi atayim whdhehdhd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hee Yorumla
istanbulromantiği Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl Benim yok 😔 0 2 Yorumla Soran +1 yıl nedenn Yorumla istanbulromantiği +1 yıl Bilmiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yaw he,, he... Adam yabancı olmasaydı böyle dermiydin. Paragöz seni
Hayır benim aşkım yok. Mutluluklar
Duygulandım ne mutlu size ablam
🩷🩷
mutluluklar benim henüz yok 🙂
Mutluluklar, ask yok bizde növv
Sevgilin yabancı mı?
Ne aşkı bizi seven yok
Çıkar elbet
Zor çok zor
Benim gibi birisi seviliyorsa eminim sevilmek isteyen herkes sevgi için biraz özen gösterip sarf edebilir
Sevmeyene bile en iyi şekilde değer verdim abla kimse sevmez beni
Darısı başıma
Gelir gelirr
Nazar değdiricen kız
Öyle şeylere inanmıyorumm
Bende dndnd
Yok aşkım maşkım
darısı bana
Bu mu yani
Her seyi mi atayim whdhehdhd
Hee
Benim yok 😔