Güncellemeler
+1 yıl
Lan burasa gelip bende diyip sonra senin de mi gic olmadi diyince bir kere iki kere oldu falan demeyin. Ulan benim gençliğim sıfır lan iyi kötü şeyler yasamizsiniz ben 28 yıllık ömründe bir kadın elini tutturmadi bana elini. Ot gibi gençlik geçirdim lan. Bundan sonra çıkacak olan çıkmasın. Gençliğim en gusel, en enerjik yıllarım gitti bana. Git spor yap diyenler damlar şimdi Bench barı g**tüme de soksam bir daha 18-27 yaşında olamayacağım.
Güncellemeler
+1 yıl
Bana saçma teselli cümleleri vermeyin.
"Ulan yaşıtların çoluk çocuğa bile karustu senin eline kız eli değmedi" diyin.
"Ulan ağaç kütüğü olsan 28 yılda bir şey yaşar insan senin hayatsizligini *" diyin.
Ulan yaş olmuş 28 kılların agirmis hiçbir zaman 20'lik delikanlı iken çatır çutur hızlı yaşlarını yasayamayacaksin" diyin.
"Ulan yaşıtların çoluk çocuğa bile karustu senin eline kız eli değmedi" diyin.
"Ulan ağaç kütüğü olsan 28 yılda bir şey yaşar insan senin hayatsizligini *" diyin.
Ulan yaş olmuş 28 kılların agirmis hiçbir zaman 20'lik delikanlı iken çatır çutur hızlı yaşlarını yasayamayacaksin" diyin.
Güncellemeler
+1 yıl
. ...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Biz flörtü Batı'dan almışız. Onlar cinsel ihtiyaçlarını gidermek için flört ediyorlar. Biz ise flört müessesesini kendimize uyarlamışız. Bunu yaparken de en zevkli kısımlarını törpülemişiz. Bizim flörtümüz kuru laf kalabalığı. Konuş, konuş da nereye kadar. Günün birinde fikir ayrılığına düşüyorsun, yatağını da paylaşmıyorsun ki geri dönebilesin. Ayrıca güzel bir kızla flört etmek için şekilden şekle giren, büyük özverilerde bulunan erkekler de beni irite ediyor. Bunları şunun için söylüyorum. Ülkemizde flört etmeyerek hiçbir şey kaybetmiş olmadın. Aksine zamanını boşa harcamamış oldun.
Senin politik dogruculugunu seveyim kardeşim hadi işine.
Lan koskoca gençliğim
Boyunca elime kız eli değmedi ya. Sen gelmiş bir şey kaybetmedin diyorsun. Hayatımın en genç güzel yillwrim ot gibi geçti lan yok batida şöyle yok doğuda böyle git idine. Sonuçta bir seyket yaşıyorsun
Yazdıklarından pek akıllı olmadığın anlaşılıyor. 27'de gençtin de 28'de yaşlanmadın. Ama bu kafayla daha uzun yıllar yalnız kalabilir, bugünlerini arayabilirsin.
Olum ha 28 yaş ha 35 ha 50. Asla 18-27 olamaz. Olum Z*kerim yalnızlığı benim üzüntüm yalnız kalmak mı yalnız gençliğim bitti lan. Evet 27 genç 28 kart. 27 yaş 25'e yakın bir yaş 28 30'a yakın kart bir yaş. Bundan sonra çıkmasın ulan karşıma kadın. 28 yaş bildiğin ksrt yaş lan o kadar spor yapan sporcuların bile 28 oldu mu enerjisi azalıyor. Hücresel yikim diye bir şey var lan genetik kodlarında yazılı insanın.
Bundan sonra yalnız kskirsin diyor ölüm benim gençliğim bitti full yalnız çok korktum ya. Olm 28 yaşından itibaren erkeklere dayı deniyor lan dayı dayiii genç delikanlı yıllar 18-27'de kalıyor. Dayı ne demek lan "dayı" genç insana neden dayı densin. 20 yaşında erkek dayı dediği 28'lik erkeğin karısını yatakta altına alsa haklı ki kadında bunu arzular. 28'lik kart yüzlü kocası yerine 18-27 arası erkeğin altında önlemek ister.
33 olacağım dert etmiyorum..
Hiç mi sevgilin olmadı
Oldu bir kere hiç de iyi bitmedi ama Alex gibi değilim yani.
Lan o zaman ne akıl veriyorsun bak bir kere olsa bile yaşamışsin. Be. Genç bir erkek ike. Bunu yaşamak ne demek bilemiyecegim. Ben hayatımın askini bulamadım diye dert yanmiyorim ki hiç bu duyguyu yaşamadım diye üzülüyorum.
Boş konuşma yani.
Ben "genç bir erkek olmak'' ne demek bilmiyorum lan sen bana oldu ayrıldım diyorsun. Olsaydu bu duyguyu tatsaydim lan genç bir erkekken ayrılıyor mu, başkasına mı veriyor, kamyon mu çarpıyor orası hikaye. Koskoca gençliğimde bir kadın elini bile tutturmadi lan 28 olduk kartladik.
Ne konuşuyorsun sen
O zaman sağ eline iyi bak..
Has söyle dürüst olun işte kardeşim. Sağ eline iyi bak diyin, ulan kalas olsan 28 yılda bir şeyler yaşarsın diyin, senin ot gibi hayatını s**yım diyin bırakın pembe teselli cümlelerini.
Sağol kardeşim böyle dürüst ol işte cansın
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!