Hiç sevgilim olmadan yaşlandım? Genç bir erkekken sevgilini. Olması nasıl bir duygu?

Merak ediyorum nasıl bir duygu. 28 yaşındayim bu saatten sonra sevgilim olsa bile ", genxken bu duyguyu tatmak nasıl bir duygu" bilemiyecegim. 18-27 arasında sevgilinin olması nasıl bir duygu.

Güncellemeler
+1 yıl
Lan burasa gelip bende diyip sonra senin de mi gic olmadi diyince bir kere iki kere oldu falan demeyin. Ulan benim gençliğim sıfır lan iyi kötü şeyler yasamizsiniz ben 28 yıllık ömründe bir kadın elini tutturmadi bana elini. Ot gibi gençlik geçirdim lan. Bundan sonra çıkacak olan çıkmasın. Gençliğim en gusel, en enerjik yıllarım gitti bana. Git spor yap diyenler damlar şimdi Bench barı g**tüme de soksam bir daha 18-27 yaşında olamayacağım.
Güncellemeler
+1 yıl
Bana saçma teselli cümleleri vermeyin.

"Ulan yaşıtların çoluk çocuğa bile karustu senin eline kız eli değmedi" diyin.

"Ulan ağaç kütüğü olsan 28 yılda bir şey yaşar insan senin hayatsizligini *" diyin.

Ulan yaş olmuş 28 kılların agirmis hiçbir zaman 20'lik delikanlı iken çatır çutur hızlı yaşlarını yasayamayacaksin" diyin.
Güncellemeler
+1 yıl
. ...

Hiç sevgilim olmadan yaşlandım? Genç bir erkekken sevgilini. Olması nasıl bir duygu?