Komik bir mesaj bana biri böyle yazsa kahkaha atarım😄 kendini ne kadar da ciddiye almış diye bir de kıyamam sana üzülüp kendini şrfsz falan yapmış. İnsanlara değer vermek sevmek bunlar güzel duygular belli sende sevmişsin "ama" bak bu ama önemli iyi dinle bir insanı en iyi ayrılırken ve ayrıldıktan sonraki 1 hafta içinde tanırsın neden? Menfaatleri biterken aklındaki bütün pislikleri bu süre zarfında bir bir dökülmeye başlarlar, kendilerine tutunacak dallar bulur ve o kılıfı giyerek aslında gerçek karakterini ortaya koyarlar. Sen bu sahneyi çok önceden tahmin edemediğin için hayal kırıklığı yaşarsın.
Analiz ve gözlem sevenler ise yine her şeyi önceden gördüm diye kendine hayranlık duyarız. Hayal kırıklığı yerine koca bir tatmin gelir... Şu an nasıl bir pisliğin içinden çıkıyorsun farkına var ve o bataklıkta ki açan gül ol! M*nyak olmayanın bu kadar şu sözleri okuyunca insan güler ve mutlu olur 😄
Bazı insanların mayası bozuk oluyor maalesef. Özellikle erkek denilen canlılar da sadakat denilen şeyi bulmak çok zor.
Senin şu yaşadığın olayı evli ve çocuklu olan bir çok kadın yaşıyor ve çoğu çocukları için ihaneti yutup o evde oturmaya devam ediyor yani sevgili tarafından ihanete uğramaktan çok daha vahim bir durumu yaşıyorlar.
Onu bir daha hiç göremeyeceksin ve hayatına yeni bir sayfa açabilecek konumdasin. Hiç bir şerefsiz için mahvolmaya , üzülmeye gerek yok. Bu adam ilerde o kadını da aldatacak buna emin olabilirsin , böyleleri düzenli ve tek eşli bir hayatı yaşayamaz ilerde kurduğu yuvayı da yıkacak
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Of çok acı bir şey. Allah kolaylıkla aşabilmeni nasip etsin. İnşallah çok yakın dostların vardır acını paylaşabileceğin. Böyle durumlarla ben baş etmek için beni anlayan dostlarımla toplanır çay eşliğinde sigara içer şarkılar dinlerdik. Tek de olur acı olsun yeterki. Ben lisedeyken yaşadım böyle bir şey hem de omzunda onun için ağladığım arkadaşımla onu öğrendim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Adam dalga geçer gibi bitanem güzelim yazmış bu kadar yüzsüz olunirmu lan, ikisinede baş engeli bak önüne tamam üzücü olay ama artık dünya kopsa hiç bir şey canını yakmaz daha güçlü biri yapar bu olay seni o ikiside merak etme illaki bulacaklar Allah'ın dan, ilerde nasıl bı beladan kurtulduğunu çok iyi anlayacaksın
@Amedli78 niye sitem etdiniz kıza bu kadar? bende TC kızı değilim, dünyanın hangi yerinde olursak olalım bu tarz kendini bilmez insanlar çıkıyor karşımıza lütfen birini bilip bilmeden yargılamayın
Ogkk mesaji okurken bu ne kdr igrenc bi insan dedim allah onu bildigi gibi yapsin. Senin icin ne acidir ya ama merak etme. Beni mutsuz etti o mutlu olur sanma. Gun gelir devran döner insan yasattigini illa yasar icin rahat olsun Allaha havale et
çok kolay. senin önem ve değer verdiğin en yakın 2 kişi sana bunu yapıyorsa demek ki senin değer yargılarında sorun var. Bu yüzden bugüne kadar değer vermek istemediğin kişilerle yakınlaşmayı değerlendir.
Aysunda aynı mesaji ona atar, zamanı gelince. Kocacım biliyorum ... Arkadaşın ama çok çekici dayanamadım. Birdaha arkadaşlarını düzgün seç. İnşallah ta yazar
Ya güzelim kahroldum diyosunda kurtulmuşsun tabiki yapılan kolay degil ama bırak ne halleri varsa görsünler bugün sana bunu yapan aysuna kaç boynuz ekler bakma ardına