Partide tanışılan kişiyle ilişki olur mu?

Arkadaşlar ben bu çocukla partide tanıştım aynı kurumdayiz ve bir yaş büyük ama kurum içi hocam sayılıyor. Partide yakınlaştık Instagram istedi vermedim. Bir hafta boyunca yüzyüze geldik ama konuşmadık. Bir haftanın sonunda istek attım onaylamadi. İlk buluşma ortak arkadaşlar sayesinde kahve içmeye gittik topluca o şekilde oldu orada istegimi onaylattirdim konuştum. Sonra biz çok hızlı şekilde yakınlaştık buluşmalarda yanyanayiz o sarılıyor elimi tutuyor öpüyor falan ve ilk flörtümsu sevgilisi olduğunu söyledi daha önce hiç olmamıs ( başta inanmadım sonra gerçek olduğunu anladım) biz böyle olunca hoşuma gitti ama hiç ınstagram'dan sevgili tarzı düzgün konuşmadık yazmazdi ben de yazmazdim. Sonra bir gün arkadaşlarının yanında elimi tutarken snap attı ben şaşırdım erken olmasına sonra arkadaşları iki üç sene sürer derken ben yok daha neler demiştim o da ömür boyu tarzında bir şey demişti yani ciddi şekilde konuştu. Yanında bana bir şey getirmişti ayrıca hoşuma da gitmişti bir tık inandim bana gerçekten değer verdiğine. Sonra birlikte buluşmak için gün ayarladık ve o gün kafede oturduk konustuk kendi dertlerinden sıkıntılarından bahsetti ilişkiden beklentiler tarzında o gün güzeldi yemek yemeye gittik gül aldı birlikte maç izledik sarıldık falan o günün akşamı bana ciddi düşünmediğini yazarak söyledi ama yine de birlikte olabiliriz seninle zaman geçirmeyi seviyorum dedi sonra aşkım dedi kalp attı yani kafam karıştı düşüneceğim dedim ve arkadaş kalabiliriz dedim sonrasında bana üzüldüğünü söyledi. O gün mesajlardan sonra yüzyüze gelsek bile konuşmadi ve yazmadı. Ben bugün konuştum ilk defa ve bana yüz vermeyen tarzda yazdı konuştu sebebini sordum istemiyorsan konuşma dedim ve hiç bir neden söylemedi istedigin şekilde yazabilirsin dedi ve hocası olduğumu belirtti? Her neyse sonra ben sen benle konuşmak istemiyorsun anladım sorun değil by yazdım ve bana sadece "👍🏻" bunu atınca takipten çıkardım o da hesabını kapatmış sizce neden böyle oldu anlamadım biri aydınlatsin.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaş kalamayiz dedikten sonra hesabını kapatan erkek?
Partide tanışılan kişiyle ilişki olur mu?