Evli kişilerle sevgili olup, ilişki yaşayıp birde beklenti içerisine giriyorlar nedir bu beklenti, o insanın boşanıp kendisiyle evlenmesinimi hayal ediyorlar.
Bunu neden sordum genelde bu tarz sorular çok düşüyor önüne
Evli kişilerle sevgili olup, ilişki yaşayıp birde beklenti içerisine giriyorlar nedir bu beklenti, o insanın boşanıp kendisiyle evlenmesinimi hayal ediyorlar.
Bunu neden sordum genelde bu tarz sorular çok düşüyor önüne
*Ego tatmini ( seçilmiş olanin onu sectigine inanması),
*rahat ilişki içinde olmak istemesi ( evli adam/ kadın ona karışmaz vs.)
* Eşimde beni aldatıyor o da yaşasın mantığı ( yaptigina vicdan rahatlığı saglamak istemesi, suçu başkasına atma, yaptığı hatanın oranını hafiflettigini sanma)
*Duygusal boşluktaydim vs denmesi (güya duygusal, fiziksel, ruhsal ihtiyaçların onu bu duruma itmesi)
* Ben evli değilim, benim sorumlu olduğum kişi yok karşı taraf sınır koysun ben neden koyayim vs. denmesi.
Bu KS de gördüğüm aldatma sorularına verilen rast geldigim cevaplardan bazıları..
Bana göre evet insan hata yapar ben de yapabilirim insanım cennet cehennem sahibi hiç değilim, kinamiyorumda ama insan hatasını bilmeli evet yaptim. nefsime uydum pismanim, bir daha yapmamak adına elimden geleni yapıyorum falan der.. burada genelde herkes yaptigini güzelleme derdinde, bir de bu arkadaşları destekleyen kesim var.. Evet hata yapariz, dislamamaliyiz ama bunun hata olduğunu ve doğru, normal olmadığını soylemeliyiz.
Bu insanım kendisine, gelecekteki eşime , şu an evliyse eşine, karşıda ki insanın eşine, coluga çocuğa vs saygısızlık..
Cevap
3Cevap
Ben aşık olmak ve sevdiğim kadının da beni sevmesin isterdim.. ama aşk diye bir şey de kalmadı maalesef
Barış 👋👋
Cevap yanlış olmuş olabilir mi?
Kusura bakma soruyu yanlış okumuşum 🙏 ben evlilikten beklenti nedir diye anladım..
Evli kişi ile hayatta işim olmaz.. bunu yapanlar da karaktersizdir
👋👋👋
Güzel bir soru çünkü bu insanlar gerçekten günü birlik yaşayan insanlar ve büyük felaketlerin kendilerini beklediğini bilmiyorlar.
Kimse eşini bırakıp size gelmez. Boşluklarını sizle dolduruyorar siz de kabul ediyorsunuz. Etmeyin.
Konuyu yanlış anladınız sanırım, burada okuduğum sorular hep bu tarzda o insanlara soruyorum beklenti nedir diye
onlar okur diye yazdım ya zaten..
Onlar görmezler 🤣
gerçi görseler evliler ile olmazlar :D
Aynen onun için dedim görmezler diye
Evli olan biriyle asla olmam
Evet öyle düşünüyorlar ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?