Buyuk bir tartisma sonrasi annesi gile gitse.. cok da seviyorsunuz. Naparsiniz?
Gurur yapip bekler misiniz?
Ozleminiz mi agir basar?
Gurur yapip bekler misiniz?
Ozleminiz mi agir basar?
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Öncelikle kendime bir bakarım. Gerçekten annesinin evine gidecek ne yapmış olabilirim diye. Eğer bir kabahatim varsa gidip özür dilerim ve evine dönmesini isterim. Ben zaten eşimle bu kadar ileri derecede tartışmak istemem. Ama öyle en ufak bir tartışmada hemen anasının evine gidecekse gurur yaparım. Kalsın, yatsın orada aşağa :)
Hahaha dogru
Tartışmayı saçma buluyorum haksızsam kabul ederim bir suçum varsa da versin cezamı. Haklıysam da tartışmanın sonuna kadar giderim ama evi terketmekte neymiş eğer bir tartışma yüzünden evden çıkıp gidecekse izin vermem ben çıkıp giderim o kalsın evde. Ha olurda çıkıp giderse de peşinden gitmem diye düşünüyorum bana göre böyle şeyler ayrılmak istediğini gösterir ne kadar tartışsamda aynı yastığa baş koymaktan yanayım. Normal zamanda sarılarak yatıyorsak tartışınca arkamızı dönüp yatabiliriz. Söz konusu boşanma olmadıktan sonra o evi terkedip gitmek olmaz
Ben münakaşadan hoşlanmam. Emin olmadığım ya da haksız olduğum yerde sözü uzatmam. Uzatmışsam haklıyım demektir. Haklıysam da peşinden gitmem. Nasıl gittiyse öyle dönmeli. Özlemimi bastırır yine de gitmem.
diye düşünüyorum bekar halimle.
Seviyorum sizin gibileri
Eksik olma. Neremizi beğendiğini de söyleseydin keşke. Neyse. EİG için sağ ol.
Gerekince sevdiginin pesinden giden gerekince adam gibi prim vermeyen 😄
Anladım. Eyvallah!
www.atakumhaber.com/.../MOLOTOF.jpg
Bir molotof atar mutluluklar dilerim
evlilikte guru olmaz arkadaşım kadın giderse evinden o iş biter erkek giderse tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer misali olur
Niye oyle?
kadın giderse olay biter çünkü kadın dayanır son ana kadar sabreder düzelir diye sürekli bekler sürekli en son noktada gider erkek öyle değildir.
Kadın hiç bir zaman terk etmez erkek gider. Alır ceketini çıkar yakar bir sigara içer içkisini.
Haklıysam ne özürdileyim ama haksızsam sinirim geçince farkeder ve özür dilerim
Eyvallah edilecek durumlardan biri. yok karşılıklı anlaşma varsa duruma göre değişir
Gerçi evli değilim ama öyle birşeyde alırım cipsimi elime açarım maçımı bakarım keyfime. Beklediğin anı bulmuşsun daha ne olsun?
Eve başka bir kız çağırırım değişiklik iyidir arada.
Eğer o haklı ise gider gönlünü alırım ben haklı isem de biraz zaman geçmesi lazım ve evi bırakıp gittiği içinde baya bozulurum.
Evi terk ettiysen gurur yapma evine dön birileri mutlaka alttan almali
arkasından kamyon kamyon taş dökerim. o evi terk ettiği anda, aşkım da biter sevgim de.
grup yapıp bekler misiniz okudumya la orayı :) niyetim çok bozuk ahahaha
Sevgi bir yere kadar..
Bir yerden sonra sevgi de yetmiyo.
varlığımın değerini bilmeyeni yokluğumla adam ederim! ne beklemesi hemen yenisini alırım.
Uğurlar olsun derim !!
Hay aptal kafam derim.
Ani evlilik bu fedakarlık yapmak lazım
umrumda olmaz boşanırım
Bir cikip giderse bidaha gelemez geri.
Giderse ekime kadar dönerse dikime kadar
Ben de terkederim. Napcam ben o evde yalnız yalnız
O terkedemez ben terkderim
Yatar uyurum.
Mecbur geri gelecek
Yenisini bulurum
Yenisini alirim