Eşimden soğumak istemiyorum, ne yapabilirim?

Biz yeni evliyiz daha 7 ay oldu. Aslında aramız iyiyken o kadar seviyorum ki görünce heyecanlaniyorum falan. Ama kendisi evliliğimizin başında bir hata yapmıştı. Ablasiyla benim hakkimda konusmalarini görmüştüm. Ailem hakkında ve benim hakkinda bazi olumsuz düşüncelerini paylaşmışlar karşılıklı. O zamana kadar sonsuz guveniyodum. O andan sonra güvenim kırıldı ona karşı. Kendisi bana o an ablasina uyup konuştuğunu ama gerçekte asla öyle düşünmediğini bir daha beni hayal kırıklığına ugratmaywcagini defalarca söyledi. Ben de unutmaya çalıştım. Ama şimdi en ufak bir tartışmada o kadar öfkeleniyorum o kadar uzaklaşıyorum ki ondan. Çünkü hep o anın da öfkesini çıkarıyorum sanırım her defasında. Ve böyle böyle birbirimizden uzaklaşıyoruz. Kendime psikolojime söz geçiremiyorum. En ufak bir ters lafında on katı tepkiyle karşılaşıyor benden. Dün ilk defa uyurken inşallah sarılmaz dedim. Ve sabah düşününce bu beni çok rahatsiz etti. Çünkü normalde kavgali da olsak sarılsın gelsin isterdim. Soğumak istemiyorum eşimden. Sizce nasıl çözebilirim aşabiliriz bu durumu?

Eşimden soğumak istemiyorum, ne yapabilirim?