+1 yılBunu başta insanın kendisine verdiği değer belirliyor. Kendimize ne kadar değer veriyorsak karşımızda ki insana verdiğimiz değerinde karşılığını o kadar görmek isteriz. Kendimizle kurduğumuz duygusal değer ve yakınlığı karşı tarafla paylaşmaya başladığımızda, o da kendisiyle kurduğu değer ilgi ve yakınlığıyla bizim istek ve ihtiyaçlarımıza eşlik edebilmeyi sevmeli. Kendisini çok iyi anlamayan ve kendisine değer ve yakınlık beslemeyen biri, diğerinin sevgi ve değer olarak gördüğü hiç bir derinliğe karşılık bulamaz. O nedenle ortak beklenti istek ve ihtiyaçların örtüşmesini sağlayan temel değer kişinin kendi değer ve duygularının farkında olmasından başlar. Ne kadar değeri kendinle karşılayabiliyorsan bir başkasıyla o kadar çok ortak yönünü paylaşabilirsin, çoğaltabilirsin ve geliştirebilirsin. İlişkilerde karşılıklı doyum böyle ortaya çıkar. İlişkiler bu nedenle iki kişiliktir. Tek taraflı olamazlar. Biri diğerini her zaman etkiler. Ya aşağı çekilirsin ya da ileriye gidersin. Bu nedenle birbirimize eşilik edebiliyor olmayı sevmek çok önemli. Çünkü birbirimizi tanımak, keşfetmek eğer bu ilişkide olmayı seviyorsak belki bir ömür hep sürer. Sağlıklı dengeli karşılıklı ilişkilerin formülü de benim bildiğim budur. Her şey önce kendimizden başlar. Kendimizi ne kadar geliştirirsek seçeceğimiz veya sahip olduğumuz ilişkilerde o yönde ilerler. Aksi halde her şey sığ ve basit bir seviyede çok kısır duygular içinde kalır.
Ben, karşılıklı sevgi ve değeri önemseyen; kendisinin istek ve ihtiyaçlarının farkında, hak etti değeri her zaman hep almak isteyen birinin hayatına daima en güzel karşılığı olacak şekilde eşlik edebilirim, onunla evlenebilirim ve kendimi daima geliştirebilirim. Birbirimizi tanımayı sevmek, düşünce ve anlayışlarımızın benzer yapıda olması ve duygusal derinliğe birlikte sahip çıktığımız bir ilişki isteğinin olması yeterli. Ben kendim buyum ve doğru karşılığım da bu çünkü.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Valla sende bu kibir ve ego varken boşa kürek çekersin Sadece damsalak abaza düşük sınıf ezik sünepe seçeneksiz zavallı meriç kadın yalakası Erkek demeye bin şahit isteyen tipler varya ancak onlar seninle olur. Kendine saygısı olan gururlu kendini geliştirmiş Özgüvenli ayağı yere sağlam basan karakterli Güçlü hiçbir Erkek belki başta tanımıyorsa bilemem ama bu kafada biriysen çok gečmeden sana tekmeyi basıp yollar. Bu soruyu kendine sor kendini geliştir. Sonra gelen gelir zaten
00 Yorumla
Normal insansin ne hak edeninden bahsediyorsun? Kadınlarda kendilerini bulunmaz Hint kumaşı sanma devri başladı ab. za herifler yüzünden.
Sabiha Gökçen gibi çalış, emily bronte gibi kitaplar yaz kendine değer kat ki akıllı adamlarla olasin 👍
01 Yorumla
Soran+1 yılBol bol kitap okuyorum zaten
Herkesin kriterleri kendine göredir. İlk önce kendini tanıman gerekir o zaman kriterlerin oluşur ve öyle birisi geldiğinde sevmeye başlarsın. İlk önce kendini tanı kendini sevmeyi öğren ancak o zaman bir başkasını sevebilirsin ve sevilirsin. Kişiliğin tam oturmamış gibi geldi bana. Bunları yapmadan sana uygun birini bulman imkansız
03 Yorumla
Soran+1 yılSadece kendimi sevemiyorum sorun bu
- +1 yıl
Bunu zaman içinde öğreneceksin acele etme kendine nazik davran. Bir psikologdan yardım almak sana yardımcı olabilir. Ergenlik 25-27 yaşına kadar süren bir yolculuk ve kendini yeni keşfetmeye başlamışsın. Kendini sorgula hayatı sorgula farkındalığını arttır kendini tanıdıkça insanı tabiatımzı anladıkça sevmeye başlayacaksın. Psikolojiyi öğreneceksin. Kendini tanımaya başlayarak kriterlerini sınırlarını değerlerini oluşturacaksın. Ve kişiliğin zaman içinde oluşacak. Zor bir süreç ama cesur olmalısın. Aynı zamanda güzel de. Hayatının ipleri senin elinde
Soran+1 yılDoğru farklı bir noktaya değindin kendimi yeni keşfetmeye başladım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
150Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Kimse hakettiğini bulamıyor zamana bırak :D
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılkriterine kendin karar vermen lazım. zaman içinde bulursun
00 Yorumla Kadınların tipik kibir ve egosu beni hak edeni nasıl bulurum beni hak edecek misin beni hak et yani kendisini değerli şeyi gibi görüp karşı tarafın kendisini hak etmesini bekliyor sen de karşındaki insanla aynı şeylere sahipsin hatta bunu yazdığın için var olan değerin bile daha da düştü bir de kendine şunu sor sen karşındakini hak ediyorsun veya sen kendini ne zannediyorsun da kendini çok değerliymiş gibi görüp karşındakini seni hak etmesini bekliyorsunsen de karşındaki insan gibi etten kemikten duygulardan ruhtan düşüncelerden meydana geliyorsun aranızdaki tek fark senin kendini kibirli görüp değerli zannetme aslında değilsin
60 Yorumla
+1 yılBiraz zor ama imkansız değil sana önerim kriterinde en başta yaşa bakman yönünde olacak akranın sayılabilecek biriyle özel ilişki kurarsan mutlu olabilirsin, diğer bir önerim her güzel konuşan erkek dürüst ve Efendi değildir hızlı bağlanma ama karşı tarafıda incitecek bir şey yapma... kalbini aşka kapatma sadece çok dikkatli ve seçici ol, son uyarım bir kaç meslek dalında çalışan erkekler genellikle ş*r*fsiz olur o mesleklerden uzak dur parası ne kadar iyi olursa olsun paraya bakama
1. Avukat
2. Savcı
3. Hakim
4. CEO
Bunlarla birlikte olman demek sadece özel iliski değil arkadaşlık dahil kızları kazandıkları parayla SATIN ALABİLECEKLERİNİ her zaman düşünürler bu mesleklerde olupda aksini düşünen erkek yoktur...10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBi kagıda yaz kriterlerini. Sonra da bu kriterde birini hakediyo muyum diye kendine sor haketmek için ben nasıl biri olmalıyım de ve kendini ona göre yetiştir. Benim mesela o sekilde 63 maddelik bi listem var 😅 objektif bi şekilde baktıgımda o kriterlerin cogunu hakettimi birkaçında kendimi geliştirmem gerektiğini farkettim. Şimdi kendimi o kriterdeki kişiye hazırlıyorum ve ona göre kendimi yetiştiriyorum
14 Yorumla
Soran+1 yılO listeyi yaparsam ömrüm sonuna kadar bekar kalmaktan korkmuyorum 😂😂
Cevap sahibi+1 yılHenry cavill yakısıklılıgı elon musk zenginliği gibi uç şeyler yazarsan evet bir miktar sıkıntı 😅 benim listemde daha çok manevi kriterler yazılı ama sonuçta duayı alemlerin Rabb'ine ediyoruz. Neden daha azını isteyelim ki sadece burada kendini bilmek önemli. Ben neyim ve benim yanında nasıl biri olmalı?
Soran+1 yılBencede dimi uçuk olsada bazı istekler Rabbimden istiyoruz
Cevap sahibi+1 yılYani sadakatli, ahlaklı, dürüst, ilgili, çalışkan birini istemek cok uç kriter olmamalı bence 😅
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖncellikle bir masasın etrafına dünyanın en soylu 10 ailesinden birer erkek temsilci topla. Daha sonra bu masanın karşısına yeni bir masa kur. Bu masaya da dünyanın en feminen 10 kadınını topla. Sonra bu 10 kişiyi birbirleriyle çiftleştir ve onlardan bir erkek çocuğu meydana getirttir. Ortaya çıkan babası en soylu, annesi en feminen 10 erkek bebeği dünyanın 10 farklı bölgesine gönder. Bu çocuklar 18 yaşına geldiğinde tekrar bir araya getir. Şimdi elinde farklı kültürlerle yoğrulmuş, annesi en feminen, babası en soylu 10 tane 18 yaşında erkek var. Sonra bu 10 erkeği kafes döğüşüne sok. Bir kişi muhakkak galip gelecektir. O bir kişiyi al evinde beklet. Seninle sevgili olmak isteyen her erkeği o çocukla kafes döğüşüne çıkart. Yenen erkek seni haketmiş olacaktır.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılT9 sistemiyle yapılan yazım hatasını şimdi farkettim. Özür dilerim. Döğüşmek değil dövüşmek olacak.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeni hak eden, diye başlayan cümleden aladığım kadarıyla, kendini çok bişey sanıyorsun, ve o beni hak etmez, bu bana laik değil, diye seçicisin sanırım. Önce kendini üstün görmeyi bırakcaksın, sonra erkeklere şans verip, tanıyacaksın. Kafanın uyuştuğu, anlaşabileceğini düşündüğün biriyle, evlenmek istersen, öyle biriyle evlenmelisin. Yoksa işin zor. Halende zor. Genelde bu kafayla zor,
00 Yorumla
+1 yılSoruyu nerenizden anlıyorsunuz acaba! Kız gayet normal bi soru sormuş. Kendi seviyemde birini nasıl bulurum diye sormuş diyerek mealini yapmış olayım. Belki öyle anlarsınız. Kibirden, egodan kudurmayin hemen
02 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle evet ya ego kibir diyip durdular
- +1 yıl
Klasik*leşmiş beyinler işte boş ver
+1 yılKriterlerin ;
- Sevgi
- Aşk
- Saygı
- Karakter
- Uyum
- Tatminlik
Olmalı. Ben bununla yaşadım olmalı. Egosu olmamalı naif olmalı.
Maddi yönü sana kalmış.00 YorumlaKarşınızdakini iyi tanımaya çalışın. Biraz zaman buna yardımcı olacaktır. Neye inanıyorsanız çoğunlukla da onu çekersiniz. Sizi aldatıcı kriterlerin ne olduğunu öğrenmeye çalışın; bir örnek, sizi parasıyla etkilemeye çalışanlar...
00 Yorumla
+1 yılÇok zor bir şey ama imkansız değil insanlarla sohbet etmeye özen göster doğru kişiyi genelde hissediyoruz. Kriterlerinde kesinlikle sana seni iyi hissetirecek değer verdirecek şekilde olmalı
02 Yorumla
Soran+1 yılHissediyorum ama hayatında birisi var
- +1 yıl
Anladım çok sıkıntı pes etmek yok yenisine geç 😅
Aşk İlişkileri konusunda 702 cevap paylaştı. Bazıları dünya üzerinde beni hak edecek partner yok demiş haha tamam bana bir touch blue hadi :)) neyse soruna gelirsek hayal kurmak istediğin de nasıl bir karakter geliyor aklına neler doğru neler yanlış geliyor sana bunları filtrele ^^
00 YorumlaKarşındaki insanda olmasını istediğin özellikleri sen kendi hayatına uygula
52 Yorumla
+1 yılEsra ezmeci kitabı oku kendinde olan yanlış şemalardan nasıl kurtulacağını anlatıyor en basitinden daha bir sürü faydalı ve işine yaricak bilgiler şiddetle tavsiye ederim her genç kıza!!!♡
00 YorumlaÖnce ben neyi hak ediyorum diye sorman lazım. Beni hak edecek diyerek kendini direkt mertebelendirmişsin gibi geldi bana :D. Kimse özel değildir.
00 Yorumla
+1 yılYani bu özellikle aranıp bulunabilecek bir şey değil. Öncelikle siz kendinizi nasıl bir insan olarak tanımlıyorsunuz aslında kriterlerinizin ortaya çıkması da buna bağlı denilebilir.
00 Yorumla
+1 yılBu devirde nasip kısmet ya zor denk gelmesi maalesef ki arayarak bulunan bişy değil pek bu işler
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılkriterlerini kendin belirlemelisin. artık ne hissettiğime değil ne hak ettiğime odaklaniyorum ben de.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen neysen öylesini bul ne kendini yor ne başkalarını yor kendin yerlerde sürünürken kalkıp da ben yükseklerde istiyorum demen saçma olur zaten
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen hak etmeyenin bile bulamıyorum gelecekteki hayatıma girecek kişi nasıl büyü yaptıysa insanlarla bile tanışamıyom
00 Yorumla Önce insan kendine sormalı acaba ben hakediliyor muyum diye onun için çokta kasmamak gerek denk gelir biri elbet
00 YorumlaBence ben bu yorumu ve soruyu okuduktan sonra sen beni bende seni çoktan hak ettim bile
013 Yorumla
Soran+1 yılYapma ya 😂😂
Soran+1 yılHerkese şans veren biri değilim ki
Soran+1 yılO ne demek
Soran+1 yılSon söyledin söz
Soran+1 yılMesaj kutunu ac
+1 yılOnu hiçbir zaman anlamazsin seni hakediyor mu yıllar bile geçse belkide yanlış kişi hakediyor zannedersin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. aşkı mı kastediyorsun. kısmet bu işler. öyle bir formulü bi metodu yok. radarları acman gerek sadece
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Seni hakedeni derken sen insanlar tarafından hak ediliyormusun diye derler adama ego göklerde beyin yerlerde
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılDoğru kişi olmakla mükellefiz 👍 doğru kişiyi aramak yerine doğru kişi olduğun zaman zaten gönlüne göre oluyor.
00 Yorumla
+1 yılYani, kriterlerini sen biliyo olman lazım.
Bana burdan denk geldi. karşılıklı, bitik durundaydık ve evlendik
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,9b cevap paylaştı. Ne olursa olsun dürüst bir kişi olsun, yüzü, aurası ve hareketleri ile sana huzur veren biri olsun. Gerisi kolaydır.
00 Yorumla
+1 yılBulsanda o kişi seni sevmeyebilir belki. Ven buldum ama beni sevmiyor o kişi. Başkasını seviyor.
10 Yorumla
+1 yılSen doğru kişiyi beklemeye devam et o bir gün seni bulacak.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Türk kezbanı pazara çıkmış, etikete ne yazsam diyor.
12 Yorumla- +1 yıl
Konuştu bal kabağı 🤣
+1 yılAnlayışı yüksek olan biri. Sevginin kıymetini bilen
10 Yorumla
+1 yılSeni gerçekten sevdiğine şüphesiz inandığın birisiyle olmalısın
10 Yorumla
+1 yılBulmadım dünya üzerinde beni hak edecek erkek yok çünkü
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen bulamadım kendime göre birini umarım sen bulursun
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBulamazsın kanka. Erkekler hep şerefsiz olmuş
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı. Kimse hak ettiğine ya da dengine düşmüyor çok kasma ya
00 Yorumla
+1 yılNasibiniz de vardır umarım istediğiniz kriterlerde birisi 🙃
00 Yorumla
+1 yılBebeğim fazla kibirli gözükmüyor musun sence de
00 YorumlaHak eden var diyelim nasıl anlayacaksın? Konuşarak tâbi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 930 cevap paylaştı.
+1 yılBu nasıl soru ya? Senin meziyetlerin, faziletlerin neler 😁
00 Yorumla
+1 yılkanka bunu sen biliceksin kendini hic mi tanımıyorsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Ben daha bulamadım kendimi beklemeye aldım kaderime yazılı insanı bekliyorum dua ediyorum
00 Yorumla
+1 yılSeni kimin hak edeceğini önce senin bilmen gerek.
00 Yorumla
+1 yılSeni seven seni olduğun gibi kabul eder sever Sayar saygı gösterir özel hissettirir ☺️☺️
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı. Ben fazlasıyla hakediyorsam fazlasını nasıl alabilirim
00 Yorumla
+1 yılKaderinde seni hak eden kişi varsa eğer seni bulacaktır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Biraz mütevazi ol, biraz da doğal. Gerisi nasip ve kısmet. Çokta zorlama olmayacak şeyleri.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇevrene bak, sana iyi davranır değerini hak eden.
00 Yorumla
+1 yılKriterlerine sadık kalarak söylemesi kolay yapılması zor aklını dinleyeceksin ve aşık olmayacaksın
00 YorumlaHakettiğimizi bulduğumuz konusan bir çok insan bulamadığını düşüne bilir
00 YorumlaKriterleri bir zahmet kendi yaşam şekline uygun sen tercih et
00 Yorumla
+1 yılEgonu bi kere bırak yoksa egonla başbaşa uzun bir hayatın olur😎
00 YorumlaHak eden bulunmuyor be. Ne kadar el üstünde tutsak suçlu oluyoruz
00 YorumlaYanlış anlama da ne artın var biri seni hak etsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgisini gerçekten hissettiren, belirsizlikte bırakmayan, sorumluluk almaktan korkmayan, güvenebileceğin, yanında kendin olabileceğin biri.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTek kriterin var. Seni olduğun gibi olduğun hâlinde kabul eden biri olması. Her insanın hak ettiği bu bence.
00 Yorumlaçok detaylı kriter oluşturursan kb bakma ama zor bulursun belli konuların baz al örn: iyi insan olsun anlayışlı olsun hayvranları sevsin kibar olsun vb vb sonrası pusuya yat bekle sabırla gelen ilk fırsatıda da düşür :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendine bak durust ol bak kednini kandiramazsin boyun kac tipin nasil? Paran ne kadar buna gore sana uygun biri elbette vardir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Mesela seni nasıl hak edebilirim. Bende bunu sorayım kriterlerin nedir senin
00 Yorumla- Devamını Gör (142)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat