Size başımdan gecen bir olayı anlatıcam bu kanuda düşünceleriniz nedir bundan 20 yıl önce İstanbul'a araba almaya gittim gelirken kuzenlerimin eşlerini ve annesinde gezmeye memlekete getirdim misafir ettim bir ay sonra gittiler aradan 15 gün sonra kuzenimin eşi beni aradı teşekkür etti bir kac defa daha aradı aslında bişeyler seziyordum ama batıda yaşadıkları için normaldir diyordum sonra mesaj felan derken duygularını acıkladı bende böyle bişey duymamış olayım dedim her defasında eşini övdüm heçiştirdim hep çünkü kuzenim zamparanın içkicinin tekidir bir gün tası tarağı topladım o şehre gidip yerleşecek tim 4 tane kuzenim var sırtım yeremi gelir dedim gittim fakat beni kullanmaya paramı almaya çalıştılar sonra ortak iş yaptık sermaye benden di fakat parayı alıp borclarına dağıtmışlar kuzenimin eşi beni uyarmıştı ama ben ona inanmadım sesinide kaydetmiş amacı benim paramı alıp beni göndermek parayıda az az ödemekmiş 5 yıllık birikimim di o benim ben parayı isteyince bana baldızını yönlendirdi konuştuk fakat buna kuzenin eşi kızdı sinirlendi neyse ince takibe aldım bunu kuzenim baldızıyla ilişkisi varmış yattığı kızı bana ayarlamış baldız bacı demek benim için baktım ki bu adamda namus şeref yok eşide sürekli beni arıyordu aşık oldugunu söylüyordu bende intikam için benimle konuşuyor dur derdim yatağıma kadar geliyordu köşe kuytu bir yer olsa sarılıp öpüyordu git gide bende sevmeye başladım birşeyler yaşadık boşanacağını söylüyordu sonra ben cektim geldim oradan iş yeri actım hayatıma devem ettim bu sırada gene konuşuyorduk paramı almak 1 yıl sürdü boşanmıyordu aklımda hep acaba intikam için mi benimle konuşuyor akrabalar ne der boşansa birlikte olsak akrabalar yüzümüze bakmaz onun bir kızı vardı babasız kalırdı ya da annesiz kalırdı bende kendimce bir karar aldım yuva yıkanın yuvası olmazmış dedim kaderin dediği olur dedim onu terk edip bensiz ne yapacak diye seyretmeye karar verdim aylarca beni arama dedim olmadı artık bir daha ararsan kızının gününü görmeyesin dedm
Film konusu olur bu anlattıklarınızdan. Önünüzde artık engel yoksa evlenin bence. Hepimiz yanlış seçimlerimizin kurbanı olabiliyoruz. Zaten duygular da karşılıklı gibi duruyor.
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben de bunu istiyorum fakat ondan bekleyeceğim cünkü arada üniversite okuyan bir genc kız var diyetleri kücük belki sorun olmaz düşüncem ortak karar verim bir şehre taşınıp orada yaşamak umarım oda benim gibi düşünür ikimizde bu hayatta sevgi göremedik ikimizinde evliliğindeki şahıslar saplantılı ruhsuz vurüun duymaz insanlardı
Bu anlattıklarım devede kulak kalır ama artık kim kimden konuşmaz kim kime küser sulale birbirinemi girer hiç umrumda değil kader bizi tekrar konuşturdu bakalım kaderimizde ne var 14 Şubat 'ı bekliyorum eğer bir sorun olmaz ise ilk defa sevgililer günü kutlayacağız
Aynen genctik cahildik insanları düşündük hepsi boşunaymış düşündügümüz insanlarla 17 yıl konuşmadık bile ben kendi ailemle 6 yıl konuşmadım kardeşimin yüzünden hapis yattım biz bunları için mi aşkımızdan vaz gexmişiz diyorum hep
Aynen biz tercübe edinene kadar atı alan Üsküdarı geciyor yaşta gitti 40 yaşadım geclik gidince hiç bir şeyin tadı yok bide o benim konuştuğum ilk kadındı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Film konusu olur bu anlattıklarınızdan. Önünüzde artık engel yoksa evlenin bence. Hepimiz yanlış seçimlerimizin kurbanı olabiliyoruz. Zaten duygular da karşılıklı gibi duruyor.
Ben de bunu istiyorum fakat ondan bekleyeceğim cünkü arada üniversite okuyan bir genc kız var diyetleri kücük belki sorun olmaz düşüncem ortak karar verim bir şehre taşınıp orada yaşamak umarım oda benim gibi düşünür ikimizde bu hayatta sevgi göremedik ikimizinde evliliğindeki şahıslar saplantılı ruhsuz vurüun duymaz insanlardı
Yazık olmuş size. Umarım her şey güzel olur sizin için bundan sonra
Bu anlattıklarım devede kulak kalır ama artık kim kimden konuşmaz kim kime küser sulale birbirinemi girer hiç umrumda değil kader bizi tekrar konuşturdu bakalım kaderimizde ne var 14 Şubat 'ı bekliyorum eğer bir sorun olmaz ise ilk defa sevgililer günü kutlayacağız
🙏 bu saatten sonra kimseyi takmayın zaten
Aynen genctik cahildik insanları düşündük hepsi boşunaymış düşündügümüz insanlarla 17 yıl konuşmadık bile ben kendi ailemle 6 yıl konuşmadım kardeşimin yüzünden hapis yattım biz bunları için mi aşkımızdan vaz gexmişiz diyorum hep
Değmediğini çok geç anlıyoruz, biz insanlar böyleyiz. Ama geç olsun güç olmasın sizin için artık :)
Aynen biz tercübe edinene kadar atı alan Üsküdarı geciyor yaşta gitti 40 yaşadım geclik gidince hiç bir şeyin tadı yok bide o benim konuştuğum ilk kadındı
Kalbinin sesi ne diyosa kalanını boş ver
Bugün konuştuğu biri olduğunu söyledi