Hayir Hayir
Asla Asla Asla Hayir
Boş kolyem hazir Evetttt
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Fotoğraftaki yazının altına imza atarım. Gerçekten artık ödüm kopuyor gereksiz birine çok zaman harcarım diye. Allah kalbimizi yanlış insanlarla yormasın…
Hayır hazır hissetmiyorum. Zaten uzun zamandır da kimseyi sevemiyorum. Kalbim, ruhum ölmüş gibi sanki. Bir de yanlış insanlara güvenip hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
Birini sevmek için istediğin gibi birisi olmasına gerek yok, ortak yanlarınız olmayabilir, aynı yemekleri sevmek zorunda değilsiniz yani bu anlatılmaz yaşanır diyorum.
Teşekkürler.
Herşeyin nasip kısmet olduğunu anladıktan sonra çokta umursamaz oldum varsa kısmette oluyor yoksa uğraşsanda olmuyor yani akışına bırakmak en iyisi
eig için teşekkür ederim
Cevap
19Cevap
benim seveceğim ya da sevileceğim biri çıkmaz o yüzden istemiyorum.
İstediğim gibi birini bulucam ve sonrada kuruntularım yüzünden kaybedicem onuda.. :s Bence yanlızlığı hak ediyorum demektir.. İstiyorum ama hazır değilim.. İstediğimide istemiyorum gibi.. Allah sonumuzu hayır etsin..
Aramayı çoktan bıraktım nasibim olursa kendisi bulur beni zaten
sevmek çok meşakkatlı iş ya. trip çekeceksin beğendirmeye çalışacaksın mesai harcayacaksın para harcıyacaksın neler neler offfff boş ver takıl gitsin kanka
Valla kendimi hazir hissediyorum. istedigim gibi birini bulursam , oda isterse direk nikah 😃
Ne zaman hazırım desem bir şekilde kalbim kırılıyor artık istemiyorum
Eski sevgilime bu kolyeden yapmıştım içine de anne babasının resmini koydurdum
Hazır ve nazırdım. Erken konuşmamak gerek ama bu sefer oldu gibi yav
Hayat varsa umutta vardır
Düzgünü çıksın alsın canımı sjsjs
Çok istekliyim ama şöyle uzun boylu geniş omuzlu erkek bulamadım gitti
Evet, hazır hissediyor ama doğru karakterde mi bilmiyorum işte.
Evet hissediyorum tam zamanı…
Evet delicesine sevmeye hazırım
hiç risk almaya gerek yok bekarlık sultanlık
İnsan hakkettiğini bulur günün birinde..
Hayır, tek başıma huzurluyum
Yok hazır değilim ben
Evet hazırım ama bulamıyorum
hayır
hazırım
Bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?