Güncellemeler
+1 yıl
Net eminim daha önce profil resminde nisanlima ait araba vardı aracın plakasından dolayı eminim nisanlimin aracı ben istek attığımda profil resmini direkt kaldırdı *
Güncellemeler
+1 yıl
Söylediğim de kendisine beni paranoyak olmakla suçluyor kavga çıkarıyor
Sen benden ayrılmak için kendi kendine hikaye yazıyorsun diyor
Sen benden ayrılmak için kendi kendine hikaye yazıyorsun diyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Mesaj at. İstek atma. Eğer bu hesap sana aitse seni hayatımdan direkt çıkarırım haberin olsun ben nişanlın yaz.
Engelledi beni o hesaptan fake hesap açtım onun isteğini de kabul etmedi kendisine ima ettim ikinci hesap diye kavga çıkarttım paranoyak misin diye bana bağırdı kendini bastırmak icin sesini yükseltti
Fake hesap aç, mesaj at eğer bu hesap sana aitse senden ayrılacağım haberin olsun yaz
Kendi hesabımı engellediği için yeni hesap açsam da o hesabı bulamıyorum çok zor bir durumdayım gerçekten kendi itiraf etmesi icin ne yapabilirim sence peki
Ayrıl eminsen. Niye çabalıyorsun?
Haziranda düğünüm var düğün olmadan ne haltlar yedigini görmek istiyorum
Net eminim daha önce profil resminde nisanlima ait araba vardı aracın plakasından dolayı eminim nisanlimin aracı ben istek attığımda profil resmini direkt kaldırdı ss almayı akıl edemedim zaten o an
Tamam eminsen bitir diyorum işte
İşte elimde kanıt yok bitirirken aileme ne diyeceğim hesabına girsem tek tek kızlara mesaj atıp ne konuştuklarını öğrensem kanitim. olacak bu şüphe ile evlenemem zaten bitecek eninde sonunda
Buluşunca elinden al telefonu ve bak. Ama yaptığı yanlış. Şimdiden başlamış..
Telefonun şifresi var zaten yanında da alıyorum sürekli ama çıkış yapıyor o hesaptan görünmüyor bu yüzden kendisine söylediğimde beni paranoyak olmakla suçluyor kavga çıkartıyor bana sesini yükseltip bağırıyor
Sen benden ayrılmak için hikaye yazmışsın ne oldu evlilikten mi korktun sorumluluk alamıyor musun diyor bana getiriyor konuyu suçlu psikolojisi ile
Kayıtlı şifrelere ve klavyeye bak klavyede kayıtlı kalır da nasıl bu kadar eminsin?
Net eminim daha önce profil resminde nisanlima ait araba vardı aracın plakasından dolayı eminim nisanlimin aracı ben istek attığımda profil resmini direkt kaldırdı *
Oraya nereden bakılıyor kayıtlı sifreler
Sifre kayıtlı olsa hesaba giriş yapmaya çalıştığımda şifre otomatik kendi kendine yazılır deniyorum ama yazılmıyor
Başka hesaptan eklemeyi deneyin. Takipçileri falan gözüküyor mu peki?
Google hesabına girince gözüküyor. En azından mail adresini öğrenirsin.
Arkadaşımdan ekledim. onun isteği sildi ben kendim fake açtım. onu da sildi şimdi tekrar fake açamıyorum kendi hesabimj engellediği için fake açsam da o hesabı bulamıyorum tümden engllemis çünkü beni
İnstagram kullanmadığım için bilmiyorum.
Onunla baş başa vakit geçirmek üzereyken kandırıp bir şekilde telefonu kurcala
Telefonun şifresi var zaten yanında da alıyorum sürekli ama çıkış yapıyor o hesaptan görünmüyor bu yüzden kendisine söylediğimde beni paranoyak olmakla suçluyor kavga çıkartıyor bana sesini yükseltip bağırıyor
Telefona eğer gidebilirsen dosya kısmına gir orada bazı dosya isimleri oluyor dovload gibi şeyler hepsine tek tek bak resim bir ss olursa belki o telefondan silse bile çıkar
Teşekkür ederim deneyeceğim yarın intadan o hesaptan ss mi almış olması lazim
Bazen bizde yaparız ya eski konuşmalar ya da biri resim atmişsa sileriz ama telefon depolarda saklar bak bir uygulamada vardı sevgilime yapmıştım ben eski fotoğrafları geri getirme deleted diye onu telefona indirince elne varsa çıkıyor hatta sevgilim çok şok olmuştu bı anda elimde çekmişti telefonu
fake hesaptan istek at.
Fareden attım güzel kız fotosu koydum onu da siliyor delireceğim ya
o zaman şey yap onunla konuş söyle o hesapta ne varda benden saklıyorsun de
Diyorum paranoyakmisin ne ikinci hesabı diyor beni suçluyor kavga çıkartıyor
peki sen nerden biliyorsun onun hesabı olduğunu belki onun değil kesin emin olduğunda o hesapta ne olduğunu hiç söylemiyorsa ve kaçıyorsa bırak derim
Biliyorum net eminim gördüm bir defa bir şekilde profil fotosu vardı o hesabın nisanlimin arkadaşı ve parasının olduğu araba profil resmiydi ben istek attığım an profil resmini kaldırdı ss falan alamadım hiç akıl edemedim
Arabasının ve plakasinin*
Klavye değiştirmiş ya
anladım seni yardım edebilirim istersen tabi
Lütfennn
şimdi ben sorumu açık yapıcam bana istek at tamam mı mesajlaşırız
knk hadii
Mesaj atamıyorum seviyem yetmiyormus
ben atarım sen istek at sadece
sen bilirsin sadece yardım edwcektim