Sevgilim 22 ben 32 yaşındayım 1 aylık sevgiliyiz her şey çok güzel gidiyor harika bir uyumumuz var ağır basan taraf genelde ben oluyorum yani ilişkiyi yönlendiren.
Sizce ilerde sorun olur mu bu yaş farkı?
Sizce ilerde sorun olur mu bu yaş farkı?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Okurken içimden oha oha dedim, yanlış anlamayın fakat 10 yaş çok fazla. Gerçekten yani şimdi gençsiniz falan ama bi 10 sene sonra böyle kalmayacaksınız. Ve sevgiliniz 32 olduğunda sizin de aynı yaşlardaymış gibi tempoda olmanız gerekli. Gerek cinsellik, gerek eğlence gibi şeylerde.
Ben de 32 yaşıma gelirsem, 22 yaşında ki erkekle evlenicem😂
Aha... Taze seviyorum diyorsan olur 😄
Şimdi değil de belki o zaman sevebilirim
Aaa ben senin yaşı daha yeni görüyorum zaten sen 20 ler de falanmışşın
Evet ama 30 yaşıma sadece 8 sene kaldı
8 sene sonra burada olursan yazıcam vallaha merak ederim buldun mu körpeyi diye 😄
Bulamam bence 20 yaşındaki erkek 30 yaşında kadını ne yapsın ben Shakira değilim ki😂
Haha vallaha öyle bir bulunuyor ki dün akşam benim hatunla dışarıdaydık canlı canlı nelere şahit olduk nelere hatta aklıma geldin görünce 😄
Bence olmaz ya. Benim annem ve babam arasında 9 yaş var bir sıkıntı yok evliliklerinde en azından yaş ile alakalı bi sıkıntı olmadı.
Çok teşekkür ederim yorumun için gerçekten bunu daha iyi anlıyorum yaşadıkça
Bana erkeğin 3-4 yaş büyük olduğu ilişkiler ideal geliyor… herkesin kendi tercihi ama makas çok açılmamalı bence…
18 ve üstü olduktan sonra aşkın yaşı yoktur aksi sübyancılığa girer 😅
Bu düşünce ve bakış açısı en doğrusu sanırım ya teşekkürler monarosa 🌸
Rica ederim ne demek
Sorun olmaz. Bir an önce evlenip, yuva kurmanız daha mantıklı. Tabii kız gerçekten iyi biriyse
Evet yaşıyla orantılı olarak kıpır kıpır çok enerji dolu bir kız ama aynı zamanda da yaşına göre ya da yaşıtlarına göre oldukça olgun
Kafalar uyuyorsa sorun değil
Teşekkürler o kadar saçma yorumlar var ki yok sapık yok şu bu
Uzmanlar 10 yıl diyorlar..
Hocam bizde +2 var sorun olur mu
Sizin yaş farkınız çok bence.
Teşekkür ederim yorumun için ama gerçekten çok güzel bir uyumumuz var oda bende eğlenceli enerjik insanlarız ve kafa yapımız birbirine çok yakın
Ama siz sorun etmemişsiniz ki
İyi ki de etmemişiz benim başlarda çok cekincelerim vardı hep kontrollü davrandım ama şu an çok doğru bir karar verdiğini anladım
Hayir yaş uyumunuz çok güzel bence
Teşekkür ederim gerçekten şimdi okuyorum yorumları detaylı olarak da yok sapık yok şu bu saçma saçma yorumlar
Kalpler yaşıt olsun yeter :))
Yaş farkı var bence
İlişki olarak çok güzel gidiyor uyumluyuz ama ilerde sorun olur mu acaba diye düşünüyorum
Olabilir
Ne gibi mesela hemşire hanım? Teşhis var mı?
Kafa yapilariniz alışkanlıklarınız gibi
Şöyle ki ben daha ağır kalıyorum tabi ki ama o da yaşıtlarına göre çok daha olgun sizin kuşak biraz tuhaf biliyorsun
Bence sorun olabilir ya tuhaf değiliz bence. Sen büyük kalıyorsun iyi degil
Nasıl tuhaf değilsiniz ya sizin kuşağın yüzde 80'i okumuyor araştırmıyor öğrenmeye kapalı varsa yoksa gezmek ve Instagram Twitter takılmak vurdum duymaz ve ekstra rahatsınız bence biraz sanal yaşıyorsunuz.
32 yaş bence gayet normal önemli olan karakter ve kendini geliştirmek
O zaman niye 22 yaşında biriylesiniz
İşte yukarıda da söyledim ya onu sizin kuşaktan ayıran şey dünyaya daha olgun bir bakış açısı ile bakıyor olması
Yuh sapık
Sapık ne alaka ya bu nasıl bir kafa?
Bence olur
İlişki mi olur sorun mu olur
İleriki zamanda sorun olur.
Ne gibi mesela sorunlar olur?
Yetemezsin bence sen ağır başlı kalırsın yanında
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?