1 veya 2
3 veya 5
5 ve daha fazlası
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İki kişinin karakter olarak uyumu, olgunluğu, ne kadar anlaştığı ilişki açısından önemlidir. Bunun dışında yaş farkının kaç olduğunu umursamıyorum.
Ben kendimden büyük bir kadınla sevgili olmak ya da evlenmek isterdim ama herkesin kendi kararı değişik olur yani kimisi küçük kimisi büyük sever. ama ben aşırı yaş farkı da istemezdim.
Cevap
12Cevap
Bir şey diyemiyorum şimdi, kimin kime aşık olacağı belli olmaz. 5-6 ay önce olsaydı 5 falan derdim ama şimdi diyemiyorum.
Yani tabi orası öyle. İnsan sevdikten sonra bu tarz şeyleri pek sorun etmiyor yani göz ardı ediyor. Ben aşırı yaş farkı olan ilişkileri pek sağlıklı bulmuyorum ya bence 1 veya 2 yaş olması yeterli.
Ben kendi ilişkimde fazla yaş farkı istemiyorum ama başka ilişkilere sınır koymak doğru olmaz.
En az 8-9 en fazla 14-15
Gönül ferman dinlemez sözü tam bu sorudan geliyor gibi insan nefes aldığı sürece aşık olabilir insanların duyguları körelmez hep vardır
Çok fazla olursa uyum sağlamak zor olur
Aynen kafa yapıları uyuşmaz pek yaş gereği. Hem bu gibi sorunlar bence ilerde hep karşına çıkar. Bence ne erkek kızdan küçük olmalı ne de kız erkekten. Aralarında en fazla 1 veya 2 yaş olması yeterli
En fazla 10 yaş olabilir bence daha fazlası sıkıntı olur
Ankasa bildikten sonra ve çok abartli olmaidktan yaş farki çok onemli değil
gönül işi bu ben karışmam
Benim için en fazla 3
Kocasından 9 yaş büyük olan ben🤪
hayda kocan 21-22 yasında mı? tebrikler :D cıtır almıssın
@VolkanSHNN 2002’li 21 olcak kasımda 😌
tebrikler elinde büyür artık :) nasıl sorun olmuyor mu. güzel kadınsın akıllı cocukmus.
Ahaha, çıtır koca ne yaa 😅
20-30 olmalı
Bence bu çok fazla. Ben şahsen bu kadar yaş farkı olan ilişkileri pek onaylamıyorum. Yani bence ilerde ufak tefek anlaşmazlıklar olur o yüzden bence yaşı yaşına uygun olan biriyle olmak daha iyi.
@gaddarım 60 a kadar yolu var ama ömür yetmiyor
@gaddarım hadi iyisin senin ki daha doğmamış
Max 5 aksini iddia eden daha fazlasını bulmustur
en fazla 5 yaş bence sonrası sıkıntı
3 veya 5
10 yaş
4 ya da 5
Gençler yatakta hızlı olabilir yaşlı olan yetemeyebilir
10 yeterli
En fazla 5
Sınırsız
10 olmali