Aşk İlişkileri Sevgilime bunu atıp seni çizicem yazdım alındı niye? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Şaka yaptım sadece oje sürmüştüm nasıl olmuş demek yerine ironi yapiyim dedim Sevgilime bunu atıp seni çizicem yazdım alındı niye? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Oje Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Ne güzel olmuş aslında mutlu olması lazımdı 0 0 Yorumla
Simurg_4 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Sevgilin alıngan olmak yerine biraz alttan alıp durumu idare edebilirdi. ufak bir gönül alma olabilir. Durumu düzeltmek adına. 0 0 Yorumla
MaviŞapka Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Mutlu olması gereken yerde neden alinganl yapar ki 0 0 Yorumla
Emreeeee06 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 68% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı. Siyah daha mı iyi olurdu ne? :D 0 0 Yorumla
Aesir Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ne canım... neyse ya.. 0 0 Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl salla tripli erkek cacık olmaz 0 0 Yorumla
Hakan28Giresun Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. güzel duruyor 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı. Ters anladı demek ki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ne güzel olmuş aslında mutlu olması lazımdı
Sevgilin alıngan olmak yerine biraz alttan alıp durumu idare edebilirdi. ufak bir gönül alma olabilir. Durumu düzeltmek adına.
Mutlu olması gereken yerde neden alinganl yapar ki
Bence rengi beyenmemiş.. :p
Siyah daha mı iyi olurdu ne? :D
Ne canım... neyse ya..
salla tripli erkek cacık olmaz
bana söylesen anlardım
İşiniz gücünüz boş işlerle uğraşmak
güzel duruyor
Ters anladı demek ki