Eski sevgilim doğum günümü kutlamış ne cevap vermeliyim, cevap vermeli miyim?

İlişkimiz 1 sene önce bitti, ayrıldıktan 2 ay sonra barısmak istedi, yazdı. Ben ona "seni hayatımda istemiyorum artık yazma bana" dedim. Bunun üstüne de hiç yazmadı. Zaten benim de hayatımda birisi vardı.
İlişkimiz kötü bitmişti. Ben onu üzecek bir şey yaptım. Sonra kavgaya dönüştü. Sorunu hallettik sanmıştım. Ama 1 ay sonra aynı sorun yüzünden ayrıldı benden. Yaptığım bazı şeyleri aileme anlattı. Ben de bu durumu affetmedim tabi ki. Güvenim kırıldı. Ama kızın beni çok sevdiğini biliyordum hep.

Mesajı söyle yazmış;
"Yaşadıklarımız için üzgünüm. İkimiz de birbirimizi çok üzdük. Belki de olmaması gereken talihsiz şeyler oldu, ve biz atlatmayı başaramadık. Belki de biz birbirimiz için uygun değildik, bilmiyorum. Ama seni gerçekten çok sevmiştim. Sana zarar verdiğim için çok üzgünüm. Yaptığım saygısızlık için de özür dilerim. Aslında kötü şeyler yaşamış olsak da senin aslında iyi kalpli birisi olduğunu her zaman biliyordum ve senden hiçbir zaman nefret etmedim. Edebileceğimi de sanmıyorum çünkü bazen bana çok değerli hissettirdin. Umarım ben de sana değerli olduğunu az da olsa hissettirebilmişimdir. Hazır unutmamışken doğum gününü kutlamak istedim. Doğum günün kutlu olsun. Nice senelere."

Eski sevgilim doğum günümü kutlamış ne cevap vermeliyim, cevap vermeli miyim?