Birisiyle çok samimi olursam senle benli konuşuyorum ve ufak espiriler yapıyorum yoksa genelikle sizli bizli konuşurum resmi ciddi yerine göre tebessüm eden kırmızı çizgileri olan ağır birisiyim mantık var duygularımı köşeye bırakıyorum çoğunlukla ama şöyle ki fakültede böyle birisi olmama rağmen bana çıkma teklifi ediyorlar ortalama bir tipim var neden bu karakterde olmama rağmen benimle konuşmak istiyorlar
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Teklifte bulunanlar belki öyle tiplerden hoşlanıyordur illa derin bir anlamı olmasına gerek yok.
İyide bana çıkma teklifi edenlerle oturup doğru düzgün sohbet bile etmemisimdir sürekli derslerden felan konuşuyoruz onlar espiri yapar ben sadece tebessüm ederim yüzlerine gülünce yanlış anlaşıyor yaşadım bu olayı bir ara bir iki espiri yaptım birisiyle samimi oldum saçma konular açmaya çalıştı
Yanii şöyle ifade edeyim ben de ciddi görünürüm çoğu zaman ve bir merak uyandırdığını düşünüyorum. Yani insanlara keşfedilecek bir gizem var gibi bir izlenim oluşturabilir. Ancak sohebet etmeye de gerek yok dediğim gibi yani tanımak tanışmak isteyebilir. Görünüşün hareketlerin onun beğeni algısına hitap eder o da tanımak ister.
Belki egolu gibi olacak ama bana çıkma teklifi edenler benim ideal kafamdaki tipede uymuyor bu yüzden ne onların zamanını çalmak isterim nede kendi zamanımı merak ediyorlar karakterimi olabilirler ama bence daha çok heves ediyorlar insanlar ulaşılmayan şeyleri seviyorlar hırs yapıyorlar sadece
Siz sonradan mi ciddi oldunuz hep mi böyleydiniz?
Yani dışarıdan öyle gözüküyorum yani sert bir ifadem var hatta kavga edecek gibi yürürüm. :D Gereksiz konuşmayı sevmem ancak samimi olduğum insanlarla baya eğlenirim yani beni iyi tanıyanlar neşeli olarak görür. İlk intibada sert bir mizaç bırakıyorum sadece.
Belki dediğiiniz gibi bir hırs da olabilir işte herkes denedi olmadı ben başardım gibi bir mücade içerisinde hissebilirler kendilerini içlerinde.
😶😶 banada birisi kampüsün kafesinde size yemek ısmarlayabilirmiyim demişti dediğim şey samimiyet nerden dedim uzaklaştı 2 cümle tek konuşmuştum sadece ondan bu yana ismim despot kız oldu öyle taniniyorum artık.. bende sizin gibi aynen samimi olduklarim varsa onlarla gülerim onlar bu yanımı görür
Despot kız :D iyiymiş.
Aynen birde buzdolabı derler o dahada berbat
daha yazım yanlışı yapıyorsun. Senle değil seninle. Git saçma sorular sorup durma aq
Ne boş yaptın sanane burası bir platform ve istediğim soruyu istediğim şekilde sorarım mimarlık öğrencisiyim senin ne haddime beni eleştirmek paçoz
Aq yazmış birde atarli ergen bir kant oku tabi anlayabilecek kapasiten varsa kelime haznen gelişir klavye delikanlısı oturduğun yerde yazarsın anca terbiyesiz
Çoğu kişi zorlari sever.
Evet haklisiniz ulaşılmayan kişiyi severler fakat şöyle bir şey de var eğer ben birisiyle çıkarsam bu sefer samimi olurum espiri yaparım pozitif sıcakkanli olurum bu seferde o sıkılır benden ve ayrılır bu yönümü çok samimi olduğum kişiler görüyor yani o yüzden red ediyorum
Mesela ben bu durumu çok severim çünkü bana karşı böyle olduğunu bilirim.
Eskiden çok sıcakkanlı birisiydim fikirlerim değişti realist oldum çokça ondan midir bilmem sıcakkanlı davrandigim zamanlarda kimse umursamıyordu beni yani ne dersek diyelim sonuçta geri konuşur bizle gibi düşünüyorlardı düşünmeden laflar ediyorlardı aşırı kırıldım böyle oldum bende karakter değiştirmek zoe birşeydi başardım
Ben sıcak kanliyim ve durumdan mutluyum. Biraz karşımdakinin de etksii oluyor tabi ama genelde samimi ve sıcak kanliyim. Dediğin gibi bazen zararı oluyor ama soğuk olmanın da faydası çok gibi çünkü rahat olamıyorsun.
Bende eskiden sizin gibiydim şimdi sadece samimi olduklarima böyle yine belli seviyede samimi sıcak davranıyorum yanlış anlaşılmak istenmem ama sıcak kanlı olduğum zamanlarda karşı cinsten arkadaşlarım vardı sınıf arkadaşlarım beni hep yanlış anlıyorlar kibar ve komik espirili olunca basit bir kızmış gibi algılıyorlar erkekler kızlarda gennelikle agzina ne gelirse düşünmeden söylüyor..
Evet bu düşünce var ama öyle biri olmadığını zamanla anlıyorlar zaten. Ben sıcak kanliyim, samimiyim bu durumu seviyorum. Karşımda ki soğuk olur sorun değil ama çok soğuk olduğunda beni de etkiliyor. Bana karşı samimi olanlara basit gözü ile bakmıyorum.
Herkes aynı değil işte genelikle basit bakıyorlar benim çevremde
O orta dengeyi kurabilmek önemli
Aynen öyle dengeyi bulduğun da sorun olmuyor ama senin yaptığın daha değerli mesela sen herkese samimi değilsin. Samimi oldukların bunun değerini bilmeli.
Ya öyle dışardan gıcık gibi gözükürüm ama gülümseyen birisiyimdir odun birisiymiş gibi gözükürüm aslında romantik birisiyim yerine göre sadece söyleyeceğim cümlelere değecek birisi olmalı karşımda şuana kadar da duygularıma bir duvar ördüm kimsede kıramadı değer verdiğim arkadaşlarım bana değer veriyor mu bilmiyorum sürekli onların derdini dinleyip çözüm bulan realist bir robot gibiyim onların gözünde bence
Aynı durum bende de var. Benim bazı duvarlarım var mesela dertlerimi anlatmam, kötü durumda olsam bile belli etmem. Her dertlerini dinlerim ama ben anlatamam. Değer veririm, değer göremem. Romantik biriydim ama artık değilim çünkü kime öyle olsam hep gitti. Samimi olurum, karşımdakini iyi hissettirmeye çalışırım. Kimin peşinden koştuysam hep gitti.
Bazi insanlar özellikle aşk konusunda ilgi gostermedigin değer vermediğin zaman daha çok hırs yapar ve peşinde koşar ilgi gösterirsen en başında ulaşılmış bir hedef görürler umursamaz cepte görürler herkes aynı değil tabikide ama birisine ilgi göstermek için uzun bir zaman sonra sevgini ilgini göstermelisin bence karşıdaki kişi o sevgiyi ilgi için çaba göstermeli kim hangi değeri hak ediyorsa o değeri ver fazlası insana yük oluyor haketmeyen değer verince şımarıyorlar benim hiç konuştuğum sevgilim felan olmadi şuana kadar ama birisi ya şöyle oldu bana bunu dedi sevgilim diyince hemen ne yapmak istediğini anlıyorum analiz ederim çok insanları böyle olmak daha aşk meşk uzak dursun derdimi kendim çözebilirim insanlar koz olarak kullanıyor yeri geldiğinde ıyiki ben şefafim öyle gizli saklımda yok derdimde yok öyle
Evet başta dediğinde haklısın ama sonradan ilgi verdiğimde gidecekse baştan ilgi veririm öyle gider en azından zaman kaybım olmaz. ben zaten herkese ilgi veren biri değilim, enerji olduysa, hoslandiysam ilgi veririm. benim sevgilim oldu konuştuğum da çok oldu artık taktik yapmıyorum. Hoşuma gidene ilgi veriyorum hakediyorsa kalıyor, haketmiyorsa gidiyor. Derdimi bende kendim çözüyorum başkasına ihtiyacım olmuyor zaten derdimi anlatmıyorum. Ben öyle drama seven biri değilim. Enerji seviyorum, eğlence seviyorum.
Haklisin orada da ne diyeceğimi bilemedim aşk bana göre zaman kaybıdır hep onun yerine kitap okuyun...(Fuara gittim de 4 kitap aldım onun etkisindeyim)
Onun yerine spor yapın spor. Vücuda sağlık verir. (Bugün spora başladım). Senden çaldım ama hakkını helal et. 😂
Sorun değil şimdi gördüm yorumunuzu 🤣
Hiçte görünmez gibi biri de değilim hâlbuki 😅😅
Bak beni seni hemen gördüm 😂
Sınavlara çalışıyorum o yüzden fazla bakamıyorum buraya
Ve bugün yine karakterim tarafından eleştirildim 🤦♀️ o yüzden moralim kötüydü
Kusura bakma ama s! ktir et boş ver, moralini bozma. Değerini bilemeyecekler.
Şey istersen ekleyebilirsin
Burayı da kapatacagim zaten gerçekten elestirilmekten baya biktim 1 yılım kaldı şurda almanca öğrenip gideceğim ülkeden
İstersen bir şekilde sohbet ederiz.
Şahsen sohbet etmek isterim
Istek attim