Ailesiyle tanışmak için erken mi?

Şimdi şöyle başlayalım benim 1 senelik bir sevgilim var işyerinde tanışmıştık 1 senemiz allahın hergünü birlikte geçti dışarda olsun evde olsun şöyle gireyim soruma ben daha sevgilimin ailesini tam olarak tanımıyorum evlenmekten ne zaman bahsetsem borclarım var diyo tamam eyvallah borcun var peki neden ailesiyle beni tanıştırmıyo sizce annesi sadece benim ismimi biliyor oysaki benim annem babam kendisini tanıyor ve güveniyorlar.. Beni ne zaman ailenle tanıştırıcaksın diyorum en yakın zamanda diyo hayır benimle oynuyormu onu anlayamıyorum. Seni ilk ablamla tanıştırıcam zaten dedi geçen gün gidicektik ablasına beni tanıştırıcaktı sözde ama beyfendi uyuya kaldı o gün telefonları kapalıydı ertesi günüde bir ton yalvarmalar affet beni demeler haftaya söz verdi götürücekmiş ablasına sonrada annemle tanıştırıcam sözlenicez diyo ya ben anlayamadım sırf suçlu oldugu içinmi böyle dedi diye düşünmekten alamıyorum kendimi önümüzde evlilik içinde hiçbir engel yok askerliğini yapmış işi var evi var arabası var zaten birbirimizide seviyoruz ama iş aileyle tanışmaya geldimi daha erken diyo daha babasına bile söyleyemedi ya ben anlamıyorum cidden görüşleriniz neler söylermisiniz
Ailesiyle tanışmak için erken mi?