İlişkim çok yeni olduğu halde sevgilimin aile ile tanışacağım. Çok erken değil mi?

8 ay önce ingilizce öğrenirken sosyal medyada tanıştık ( sosyal medyadan sevgili olmayı saçma bulmusumdur zamanında ve dalga geçmiştim başıma geldi) her şey çok iyi gidiyor , sanki daha öncesinden tanışıyouz gibi hissediyorum , lakin yurt dışında yaşıyorlar Türkler yabancı değiller, ama aşırı muhafazakarlar , bu ay sonunda ilk kez bulusacaz , buluşmadan ailesine söylemesini istemedim çünkü belki gerçek hayattaki davranışının , konuşmamız , goruntumu beğenmez veya uyuşmayiz diye kendisini zor durumda bırakmak istemedim ki o da öyle istedi , ama gün geçtikçe daha duygusal olarak bağlandık , ailesine açıkladı , annesi adanaliyim diye direk yok yok unut adana uzak flan dedi ( sosyal medyadaki algı yuzunden ) , babası da burada adam mı yik hepiniz Türkiye'den buluyorsunuz dedi , yani ses kaydını gönderdi ordan biliyorum, neyse sonra annesi olmaması için alakasiz şeyler söylüyor kızın aklını celmek için ama sağlam bir karakteri olduğu için etkilenmiyir , babası da tanıyalım , geldiğinde direk benle görüşecek vs demis , daha kızla buluşmadan benden emin olmadan babasıyla buluşmak ne kadar. mantikli , kız belki istemez zor durumda bırakmış olurum neyse, babası demiş madem çocuk ciddi gelsin ailesiyle bı tanışalım, tC kimliğini göndersin araştıracak flan , yani daha 3-5 buluşmadan birbirimizi iyi tanımadan ne aile buluşması ne TC kimliği vermesi bana tuhaf geldi , evet seviyorum ama sosyal medyadan kimse kimseyi ciddi anlamda tanımaz , yan yana zaman gecirmek lazım, neyse bi şekilde hallederiz , bunların aile bağları çok soğuk, babasına kendimi nasıl sevdirebilirim , neler yapmam lazım, nasıl konuşmam lazım , nasil davranmam lazım, lütfen saygı çerçevesinde öğüt veriniz teşekkür.

İlişkim çok yeni olduğu halde sevgilimin aile ile tanışacağım. Çok erken değil mi?