Grzekalıı Seninle asla asla ama asla olmaz dedi.
İstemiyorum asla olmaz da diyebilirdi?
Grzekalıı Seninle asla asla ama asla olmaz dedi.
İstemiyorum asla olmaz da diyebilirdi?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Sinirlenmiş
Başka sebebi yok mu? Sadece bu mu?
Evet
Dedim hesabını aç açtı. sonra dedim teşekkür ederim o da yazdı ki sen kimsin ki ben senin için hesabımı kapatacam
La kızda anormalik var
Seviyor olabilir mi beni?
Aslında ola bilir
Kızın Arkadaşı var aramızda kalsın.
Aramızda kalmadı bakan herkes gorucek 😂
😆😆 kızı serbest bıraktım şu an onada söyledim sen yazarsan yaz yazmasan yazma. O da anlayışla karşıladı tabi
İyi ne güzel benle ne ilgisi var ben yazıyorum ya 😂
😂 gel ikna et kızı yaz ona.
Benim yapamadigimi sen yaparsin 😆
Hesabı ne ki
Ben verirdim sana ama senn konuşursan sinirlenmez mi hem arkadaşı da var zaten?
Kıskanırım demek istiyosun 😆
Yani kız kıskanırmı
Demek istiyorsun
Kiskanir mi acaba. Bunu hiç dusunmedim. sen konuşsan bir şey değişir mi ki? Onu bilmiyorum
Kıskanma ihtimali yüksek 😄
O zaman sen yazma kıza 😆 aramızi bozma zaten zor düzelttim en son sen kendin bilirsin diyerek...
Sence ne yapsam sözümü tutup da kızı salsam mi yoksa üstüne mı gitsem.
Hangi şekilde iyi olur
Sen kıza napiyon ki
Kızın hesabına Yazıyorum.
Ne yazıyosun
Görüşmek istiyorum. beni seni asla bırakmıyorum seni istiyorum yazıyorum.
Yaz
Senle evlenmek isteyen birini geri çevirme diyorum
De bakalım
Yaz derken üstüne mı git diyorsun?
Git ama kız sana ne dedi onu söyle
Ona göre devam et ya da etme dicem
Sen benimle hiçbir zaman olmayacak misin o zaman hesabını kapat dedim dedim o da seninle asla asla ama olmaz artık bana yazma nerenle anliyorsun sen kimsinki senin için hesabımı kapatayım dedi. Kapatmadı yani hesabını. Bu kadar en son böyle konuştuk
Bende seni bırakmayacam dedim ben istiyorum dedim
En son böyle konuştuk
Rahatsız ediyor beni diye şikayet ediyor bu da var.
La sen niye kıza hesabını kapat diye emir verdin
Kapatsın yazmiyim diye düşündüm
Ee bu duruma göre üstüne gideyim mi gitmiyim mi kararin ne?
Git eğer terslerse deki tamam sen bilirsin de normal konuş sonra sonrasınada yazınca karar veririz
İşte sorun da orada bir şey yazmadan engelliyor kız beni yazmaz yani onu diyim sana
O zaman gitme o ne derse öyle davran ki bi ihtimal ısınsın sana
Anladım bende zaten benden sogumasin kızın diye dediğini yapıyorum. Yazmıyorum falan. Acaba kız bana ısınmak için mi böyle olmasını istiyor? ya da sevmedigi için
Olur yazmıyorum
Ya şimdilik böyle yap bakalım noluyo
Olur. Kızın bana nasıl baktığını gördüm. beni sevdiğini hissettim eskiden bana öyle bakmıyordu bakislari değişmiş
Oo😆
😆 evet bakışları guzeldi farkettim aşık olmus gibi bakiyordu. ama neden bana öyle davrandigini bilemiyorum veya neden görüşmek istemeyi yazmadigini
Seviyo ya bak ben kendimden biliyorum beni seven çocuğu sevmiyomus gibi yapıp azarlıyodum o yinede beni seviyordu ve benim için arkadaşlarına kızıyordu ben yine ona kötü davranıyodum ama onu görünce de kalbim yerinden çıktı çıkacak oluyordu sonra başka şehire tasinicaklardi beni sevdiğini bilmiyomus gibi davrandım 2 yıl söylemedi çünkü ve gitmeden önce ağlayarak baktı kalbim paramparça oldu ya of
Seviyor peki neden benle görüşmüyor ki sence?
Adına üzüldüm ama sen sevmiyorsan boskoy senin için önemsiz olur çünkü
Hayır ya seviyodum ama bilerek kötü davrandım ama hala ismini duysam heyecanlanıyorum😂
Anladım şu soruma da bir şey der misin Seviyor peki neden benle görüşmüyor ki sence? Ben anlayamadım gitti cunku
Belki tam emin olmak istiyo
Emin olunca napacak?
Konuşur sonra belki ısınır
Anladım. Kızın üstüne gide gide baglatmisim Kendime desene. baksana bakışları değişmiş kızın 😂
Artık benimdir bağlanmıştır bir defa o
Ola bilir 😂
4_5 gün önce Kendime bir hesap açıp yazdım ki kendin bileceğin şey istersen görüş ister gorusme ben bunu yazar yazmaz hesabını açtı. 😂
Oo seviyo ya bence
Bencede seviyor çünkü bakışlarından anladım bir kere. 😆o arkadaşını bırakınca inşallah bana gelecek. eğer bana gelirse ilk başta sarılmak istiyorum yanlış mı olur sence.
Önceden sevmiyordu evet ama şu an seviyor gibi görünüyor
Geçen gün yazdım beni seviyor musun dedim bir şey yazmadı neden acaba?
Yo
Bir kız baglandimi sevdimi kolay kolay vazgeçer mi acaba sence? Aşık olduysa bana mutlaka gelecek mıdır
Hayır geçemez
Bence o kendine baglatacak diye korkmustur ondan bana yaklaşma yazma diyordu
Ola bilirr
Ama bağlandı zaten geri dönüşü yok istedigimi yaptım 😆😆 .
Şimdi sabah akşam beni düşünüyordur umarım
Düşünür
Ben ne zaman yazacam ki ona 1 ay geçse yeterli mi acaba
Ben ne bilim
Beni şikayet etti ama pişman oldu vazgeçti bunuda diyim sana
Kısa bir zaman önce oldu bu
😂👍
Niye güldün ki 😂
Pişman oldu dedin ya
Ben annemi aradım dedim anne git kizla konuş şöyle çocuk diyor şikayetini geri çeksin Annem konuştu kızla dedi şikayetini cek kız demiş birdaha yanıma gelirse ona 15 sene veririm geri cekecem
😆😂
Gerçek şikayetmi 😅ben bu uygulamadan şikayet sandım lan 😂bana günaydın diyelim
Gerçek tabi. Sence seviyor mudur buna rağmen?
Seviyodur
Kızin yanına gittim bana köpek dedi 😆😆
Yanıma bir defa daha gelmiştin köpek dedi
Bana çekiniyor dayak yemekten demişti Ben dedim senin için herşeyi göz alırım sen merak etme yazmistim hoşuna gitmiştir kızın belkide