Güncellemeler
+1 yıl
kızım sen delirdin mii ölmek mi istiyorsun icin paramparca olur seyleri cok büyük onlarin bu güçlüler kendinden gecersin feryat figan ciglik atarsın zenciyle gözünden yas gelir isin kötü tarafı boslmakta bilmezler onlar
soru net para sağlık hariç her kapıyı açar mı
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Açar istediğin yerlere gidersin zamanin olur insanlara da verebilicegin icin sevdiklerinde yaninda olur hatta ve hatta ölüm haric sağlık kapisini da açıyo bak misal bende kist vardı devlet hastanesine gittim doktor ben bunu alamam diyo baska hastaneye yolluyo orasi da aylar sonraya randevu veriyo eğer param olmasaydi acilar içindeyken beni eve geri yolluyolardi özele gidemiyo olsaydim yani son care özele gidebildim demek ki para her kapiyi acar
hayır acmaz mesela kapkara simsiyah Afrikalı bir zenci erkek sana 900 bin dolar verse benle 1 saat yap dese hayır diyeceksin ee bak demekki para her kapıyı acmiyormus
900 bin dolar mi ver 🙃
neeeeeee sen ciddi misin kabul eder miydin cidden 🙄 Afrikalı aşırı simsiyah kapkara zenciyle bir saat yattar miydin
Evet o paraya değer bence 😄
vay bee yemin ederimki şaşırdım peki sevgilin varksn hayatında böyle bir teklif gelse sevgilinden gizli kabul eder miydin ondan sonra o adami daha ömrün boyunca gormeyeceksin zenciyi yani
Hayır sevgilimi aldatmam.
sevgilinin seni aldattığını farketsen ama sadece başka kızlarla yazismis oldugunu anladin buluşmamis ama hiç neyse tamda anladigin zaman yani bunu bu teklif gelse intikam icin kabul eder miydin peki
Hayır
son bir soru sorcam ondan önce sey dicem harbiden dürüst kadınsın bak için dışın birmis çoğu kiz kabul etsede 900 bin dolara evet demezdi 😅 soruyu sorayım kabul ettin diyelim gittiniz eve ya peki seyi çok aşırı büyük cikarsa cok uzun korkmaz misin evden kovmaz misin
onlarınki cok aşırı büyük soba borusu gibi dizlerine kadar sarkıyor 😅
Korkmam baska soru yoksa uyuycam zenci sevgili yaptircan zorla bana
kiz yok yaaa istemem asla 901 bin dolar bulayim sana vereyim yine de onlarla yapma 😭😭😭😭
Niye sizinki canda onlarınki degilmi hemen zenci manita yapacam 😄bari birini sevindireyim
hayır yaaa istemiyorum tas gibiyiz bizim suyumuz mu çıktı istemiyorum ya ne o öyle onlaar kapkara simsiyahlar bir türk kadınını onlarin altinda görsem kahrolurum depresyona girerdim ☹️😭 onlar gitsin simsiyah kadin bulsunlar
Işin ilginci hic siyahi yazmiyo bana iranli hintli rus ingiliz oldu siyahi olmadi daha bekliyoruz bakalim onlara da ben mi yazsam ki
hayir ya yazma sakın yatakta canını çıkartırlar ezerler kalipli güçlüler bir de seyleri ne öyle onların upuzun soba borusu gibi aci cektirirler
E zaten ezsinler güçlu olsunlar zayif erkeklerin bi duruşu olmali hissettirebilmeli kendini
kızım sen delirdin mii ölmek mi istiyorsun icin paramparca olur seyleri cok büyük onlarin bu güçlüler kendinden gecersin feryat figan ciglik atarsın zenciyle gözünden yas gelir isin kötü tarafı boslmakta bilmezler onlar
yanlışlikla sana yazacagima guncelleme kismina yazdım bunu 😂😂😂😂
Sağlık hariç her kapıyı açar