AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Sağlık parada kıymetlidir
Çünkü şöyle düşünebilirsin sağlık olmadıktan sonra dünyaları senin olsa neye yarar
Ben sağlık hariç dedim soruda soruyu iyi okuyun lütfen
Ya sorduğun soruyu sen anlamıyorsun ki verdiğin örnek Afrika'daki biriyle ilgili örneklerden anlamadan soru soruyorsun ve cevap veriliyor onu yargılıyorsun önce sorduğun soruyu anlatsana 😒🙄🙄 bu şekil kimseyle anlaşamazsın
Para çok şeydir ama her şey değildir bence
Bazı yerde hayır asla açmaz
Hangi yerde mesela
Açmaz
Evet hatta bazen sağlık içinde para lazım
Hayır açmaz Afrikalı simsiyah kapkara zenci bir erkek sana 900 milyon dolar verse 1 saat yapalım dese hayır diyeceksin demekki para her kapıyı acmiyormus
Ben demem bir başkası der kanka
Ama soruyu sana sordum sen kendi açından cevapladin sen demezsin bak demekki acmiyormus sana göre
Sen ne kafa yaşıyorsun ya verdiğin örneğe baksana o tür ilişki nerede hastalık oluyor zaten sonra tekrar o kazandığın parayı sağlığın için harcamak zorunda kalacaksın ne anladık ki biraz mantıklı örnekler ver
Hastalık ne alaka millet o kadar zina yapıyor hastalık olmuyor evliliksiz falan hastalık nerden çıktı simdi
Ufff ne boş soru sormuşsun cidden
O kadar parası olan adamın etrafı boş mu kalır zaten zekaya bak
Yahu adam sana bitiyor demek illaki seni istiyor takıntılı biri öyle düşün?
Beni isteyen adam böyle basitlik yapmaz.
Farzetki ülkesine dönmek zorunda son 1 haftası gidecek yani göç edecek Türkiye'den sana böyle bir teklif sundu ısrarcı
Afrikalı veya başka bir ırk fark etmez para karşılığı bide kendimi mi satıcam. Az biraz mantıklı soru Sor.
Satmak ne alaka millet aşığım birbirinizi seviyoruz ayağına sevgili ayağına birbiriyle yapıyor sorsan hoşlanıyoruz diyor birbirlerinden ama ayrılıyorlar bir gün neticede öyle veya böyle buna ne demeli
Ben öyle birisi değilim
Böyle biri olsaydın kabul eder miydin Afrikalı yi ve o parayi
Kes artık ya
Açar
Hayır açmaz Afrikalı simsiyah kapkara zenci bir erkek sana 900 milyon dolar verse 1 saat yapalım dese hayır diyeceksin demekki para her kapıyı acmiyormus
Tövbe estağfurullah
Yani ama hayır dersin demekki para her kapıyı acmiyormus
Hayır derim evet haram olduğu için afikra değil mevzu o yüzden geri alıyorum AÇMIYOR
Bir dakikaaaa yoksa evet diyebilir mıydın düşünür müydün biraz 😅
Asla haram haram sen hangi kafadasin ya
Heee şimdi anladım mesele Afrikalı olması değil türkte olsa yine yapmazdın yani evlisin galiba ondan haram dedin
Yok evli değilim
Hee ziina olduğu için yani haram olduğu için dedin peki sana soru haram olmasaydı o zaman düşünebilir miydin peki 900 milyon dolara
Yok dusmem babamın başını egmem iyi günler
Valla helal olsun delikanlı dürüst kızsın vesselam duruşun varmış
Seninle evlenecek erkek çok aşırı derecede şanslı olur sen erkeğinin ömrünü uzatirsin
Ömrü gec sadakat önemli kim ne halt edecekse evlenmesin
Kanka önemli eyvallah ama sen iyisin evet karsindaki insan bakalım iyi olacak mı herkrsi kendin gibi zannetme
Farzetki evlendin Allah muhafaza aldatıldın (Allah korusun kimsenin başına gelmesin tabi) napcan
Zannetmiyorum anlık hata yapacak kadar mal değilim hem merak etme Allah dağına göre karını verir
Büyük konuşuyorsun bence
O anı yasayan bilir o anki kinle öfkeyle insan neler yapmaz ki
Bence acimayana acımayacan acirsan acinirsin oyunu kuralına göre oynamak oluyor bu
Valla oturup ağlayacak affedecek halim yok eğitimi aldım mesleğim elimde kendi kaybeder benim gibi birini bulamaz gider kendi gibi birini bulur kendi de aldatilir
Aldatilir derken aldatirdin di mi eğitimle ne alaksi var bunun şimdi
Yok Allah da ona yaşatır ben yapmam dusmem o kadar
Kinci biri değilsin o zaman anladim
Yapacak olsaydin mesela kimle nasıl aldatirdin
Tövbe estağfurullah sabah sabah damarıma basma lan aldatmam
Ohaaaa bu ne sinir lan demeye başladın tamam abla saygılar sakinn 😅😅😅