Görücü usulüne karsıyım millet sevip evlenirken benim görücü usulü evlenemem zoruma gıdıyor ama hiç çevrem yok tanısıp sevgili olacabileceğim birisini bulmam imkansız ne yapacam ben amnkkk?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Öyle deme belli bir yaşta artık mantık evliliği ağır basiuor bence olması gerekende o. Ben konuştum görücü başta çok zor ama zaten hoşuna giderse devam ediyorsun seviyorsun. Ama sonradan yine anlasamayip ayrilabiliyorsun. Görücü diyince hemen evlencen sevmesende vs değil ki
Orası öyle tabii onda da Bi tanıma süresi var fakat ben sevgilim olduğum insanla evlenmek isterdim
Valla ben o şey için vakit kaybedemem direk bilecek niyetimi sonra evlenemeyi dusnmez vs bana göre değil.
Geçmiş olsun kötü bir durum. Karşı gelip ayaklarının üstünde duracaksib
Askim bu devirde görücü usulü mü kaldı? eğer zoraki bir durum söz konusu olduğunda Kades indir veya en yetkili 155 ararsın, sonuçta reşitsin ve kendi iraden kimsenin haddine değil.
Aşkım kaldı İstanbul'da değiliz sonuçta
Yerin nerde
Var var görücü mantık evliliği kötü bir şey degil
Ne kötü bir şey değil? Karşı tarafı isteği iradesi olmadığı sürece kimsenin haddine düşmez görücü usulü. Seven sevdiği ile evlenmek zorunda
Ya arkadaşım bu işi sen oldu bitti mi saniyorsun bulusup oturup konuşulur sonra devam ya da biter devam ederse biraz bir birilerini tanımak için bulusr vs sonra sevgi vs istek başlarsa tamamı gelir. Direk a tam oldu diye bir şey yok bu durumda
Kimse istemeden sevmeden evlenmiuor yine. Karşılıklı sevgi mantık aradığı kişiyi bukursa evleniuor
Gelip de bana görücü usulünü savunma. Anlaşılan sende o cahil medeniyet yoksul insanlardan birisin. İlk önce kendini geliştir. okuyan ve okumayan insan farkı bu işte.
Sen ne konusuyirsun belli insan givi konuşma yeteneğine bile sahip değilsin direk ısırmaya meyilli yaratık gibi davranıyorsun. Belli kimin ne mezunu olduğu. Lisan mezunuyim ben biraz oku da iletişimi öğren
Ahaahhaahah Ben hukuk fakültesi öğrenciyim. Neyin ne olduğunu benden iyi bilemezsin. İki kelimeyi bile bir araya getirmekte acizsin, gelip de bana laf anlatmaya çalışma yerin dibine giriyorsun. Bence sizin biraz bilgi ve öğretici meyinlere ihtiyacınız var.
Hukukla aram con iyidir seni suya götürü susuz getiririm. Kine ne anlatıyorsun ki bir laf var e.. altın semer vursan e. Yine eşk. Yine eşk. Okumak önemli degil öneli olan o üstündeki e. Atabilmekte. Senin için zamanımı harcayanam bb
Ne yazdığın gram anlaşılmıyor ahahsbhwhshwhzha yazık gerçekten sana cahil insanlarla bu kadar konuşmam bile mucize. Git kendini geliştir ilk önce. Cahil.
Neden se hic şaşırmadım anlamamana. Akşam akşam beni zorladin boşa kendine çevirdin insan olsn önce düzgün konuşur
Sen ilk önce bir diksiyon ve Türkçe yazılım derslerine bak ve yazı yazmayı öğren daha sonra benimle iletişim kur
Senin Türkçeni yerler. Ciddiye almıyorum seni.
Ne tesadüf bende seni
ya da varmış gibi yapacaksın ama bu da çözüm olur mu bilmem
Hayır sevgiliyle evlenmek istiyorum
Belki birazcık insanlara kendini açacaksın yani eğer soğuk mizaçlı biriysen sana yaklaşma konusunda korkuyor olabilirler
Olduğun konum dışına çık önce
Yapabileceğin bir şey yok.
Başa gelen çekilir
Yok öyle bir şey, insanlar kaderini kendisi yazar. Tabi ki karşı çıkıcak.
Anadolu'da biraz zor
Hiç de zor değil insanlara karşı çıkmasını öğrenmesi lazım
Doğru ama biraz zor kabul ettirmesi