4 aydir sevgiliyiz sürekli kavga ediyoruz ayrilma noktasina geliyoruz özürler dileyip yalvariyo ayrilmayalim diye barisiyoruz ama her kavgamizda çok ağır kelimeler söylüyor (sen nasıl erkeksin, hadsiz, kendini acindiriyorsun ki hayatimda asla kendimi acindirmadim ve nefret ederim bundan, vsvs) son kavgamizda yeter yoruldum dedim tamamen bitirdim ama insan gibi ayrilmak istedim bu surekli ariyor hazmedemiyor ayrılığı en son arkadasima yazdigi mesaj bu (sondaki resim) yüzüme bunu vuramazsin dedim bu gercekler diye uzerime yürüdü. Şimdide hamile olma ihtimali varmış 2 haftadir regl olmuyormuş ben bununla evlenirim hamileyse ama hayat ona da bana da zindan olur bana bu laflari diyen birini ben sevemem
Bu kız sana resmen psikolojik şiddet uyguluyor. Kızın belki hamile olduğu bile yalan ama gerçekse de tamam çocuğuna sahip çık tabii ki ama sırf bu yüzden evlenme bence. Çocuk hem anne hem babasıyla görüşür ama aynı evde huzursuz büyümemeli. Ayrıca ben hiç ikna olmadım hamile olduğuna. Madem hamile kanıtlasın sana. O kadar toksik bir insan ki anladığım kadarıyla uzak dur derim. Bu iş kesinleşince de bağını tamamen kopar bırak istediği kadar yalvarsın.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Gecmis konusmalarimizi inceledim 23 aralikta regliydi simdi dediğine göre de iki haftadir regl olmuyormus ee 2 hafta once ay başıydı sen zaten ay sonu regl oldun akli sıra bu laflari diyip beni peşinde köpek yapmak istedi ama olmadi hamile felan değil bu laflara karşılık da ben dayanamadim çok ağır bir laf edip bitirdim. Farkli numaradan kopekten betersin havlama devam et yazmis bende yalvardigin gunlere say dedim
Ne görüş ne bişey yap bu kızla. Kızın kuyruk acısı belli sana sarıyor izin verme sessiz kal istediğini desin sen cevap verirsen oda arsız gibi üste cikar. Kimse kimsenin hastalığı ile ilgili bırsey diyemez bir saygısızlık edemez her ne olursa olsun bu. Seviyorum demekle olmuyor zaten bu işler sana kız mı yok bissürü kız var dışarda. Ay sinirlendim ben şuaaaaannn
Valla ortak arkadasimiza dedim eger öyle bir şey varsa aldiririz aldirmam derse evlenirim ama hayati zehir ederim vurma siddet felan bana ters ama psikolojik olarak hayati zindan ederim
Yok hamilr degilmis dalga gecmis bunu da surdan anladim aralik 23 de yanina gitmiştim regliydi simdide 2 haftadir regl olmuyorum dedi takvime bir baktım ee zaten 1 haftasi var iste akli sıra beni surundurmek istedi başaramadı
Bu senin gösterdiğin kısımlar bide kızdan dinlemek lazım aşağıda birine hamile ihtimali de var demişsin sen masum değilsin Belliki bir kız bu kadar atarlandıysa muhtemelen bir şey demissindir ayrılalım falan
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben sık sık ayrilmaktan bahsediyordum zaten sinir hastası konusmalarim devamını da atabilirim sikinti yok bu kisimlar anahtar kisimlar diye buraları attım
Zorla birsey olmadi tam tersine oldu ki bunun kanitlari da var ileride birgün yüzüme vurursa diye benim istemedigin onun kopek gibi istediği konusmalarimiz halen duruyor 38 yasinda kuzenimi kiskanip 2 gun boyunca bana tirip atip en son ben dayanamayıp olmuyorda ayrilalim dedigimde kalbi kiriliyorsa bu beni baglamaz dimi bacım
Şimdi bu kızı bırakıp namuslubkiz isteteceksin annene demi eğer o kız hamileyse senin hiç bir bahanen olmaz kendinizi istedi sen yok diyecektin kendini geri çekecektin
Hocam bunun zoruna giden senin ayrılman Bak görürsün en ufak kızlar hakkında bir şey biliyorsam sen ayrıldığın için böyle yapıyor hazmedemiyor o benden nasıl ayrılır diyor Sakın barışma engelle her yerden
Bugun itibariyle bitti okadar ağır lafa karşın bende ağır bir söz söyledim herkes brni haksiz buldu yanlid yaptin dememeliydin felan ama muhim değil içimde kalmadı en azından
Elden ayaktan dusmeden boyleyse aynen oyle ama vasiyetimdir elden ayaktan düşersem bu tarz laflar duymamak için ötenazi istedim yasak ama bir miktar para ayirdim iyi bir para beni öldüren alır diye
Ayrılık acısından bunu yapıyor zaten benim amacim insan gibi ayrılıp kalp kırmamaktı. O bunlari yazinca bende bir ufak saldırı da bulundum ağır bir laf ettim baya ağlamış sinir krizi felan geçirmiş