Hiç sevilmeyen bir kızı nasıl biri sever? Sakin muhafazakar duygusal narin ince düşünceli. Acaba iyi niyetliyim diye mi sevmiyorlar?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 627 cevap paylaştı. Sevilmek sevilmemek bir kıstas değil, belki birileri yaklaşsın istiyorsun ama acaba yaklaşınca tepkin ne oluyor, söver gibi mi bakıyorsun napıyorsun, ilgin olan birisi varsa bunu belli etmen lazım, bakışlarından karşı taraf ilgilendiğini anlamalı yoksa nasıl yaklaşsınlar ki
011 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle bakıyorum ama elimde değil ki
- +1 yıl
E hakediyorsun o zaman ne diye ağlıyorsun, öyle bakarsan karşı taraf ne düşünür sence, ya sevdiği var der ya ilgilenmiyor der, buna ailen de sebep olmuş olabilir, erkeklerle konuşma etme derken sanki kötü bir şeymiş gibi algılamışsın her ne kadar istesen de bunu icgüdüsel yapıyorsun, aşman lazım bu durumu
Soran+1 yılNasıl
Soran+1 yılBulsam yapardım
Soran+1 yıltamam kızma
Soran+1 yılKes be
Soran+1 yılEvet ama senin dilini
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
14Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. Erkekler sevmez aşık olmaz o seviyor sandığın kızlara bakmalarinin sebebi ucuz şeyler yüzünden
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef öyle...
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. yok apla duygusal olarak kirilgan kadin erkegi korkuttur.. ne istedigini bilmez bilse de soyleemez diye
014 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki
Soran+1 yılDuygusal insanlar mi
- +1 yıl
narin ince dusunceli demek benim sozlugumde biraz bencile es deger oluyor. cunku cok gereksiz alinganliklar yapabiliyorlar.. mesela bulusmaya 15-20 dk gec kalinsa hmen bi surat ya da hdiy almistir karsi taraf cok begenmemistir ve bunu kibarca iletmistir. cok tesekkurler cok hos bir hdiy ama bana hitap etmiyor dese 3 gun aglar
Soran+1 yıl😔 sırf bu yüzden mi cidden
Soran+1 yılBende öyleyim çok duygusalim en ufak bir şey de umursamadigini düşünürüm
Soran+1 yılKimin benim mi onun mu
Soran+1 yılHep böyle yalnızlık içinde mi yaşayacağım
Soran+1 yılNe var algımda peki
Hiç sevilmeyen bir kızı hiç sevilmeyen bir erkek sever.
02 Yorumla
Soran+1 yılNerde bulayım
+1 yılOnun gibi biri tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş denilmeli 😊
07 Yorumla
Soran+1 yılKimse tanışmak da istemiyor
- +1 yıl
Sorunu kendinde aramalı
Soran+1 yılMizacım sert ondan mı acaba
- +1 yıl
Hıımm karşıdan görünüşüne bağlı ama dış görünüşe bakmayan insanlarda var herkes dış görünüşe bakmaz
Soran+1 yılKalbimi kim bilebilir ki
- +1 yıl
Yani işte onun için bir yaklaşan olur mutlaka
Soran+1 yılBilmiyorlar ki yaklassinlar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKulun sevmesine ne gerek var. Cenabı hak olan Allah sevsin.
19 Yorumla
Soran+1 yılAllah aşkı başka o başka
Soran+1 yılİkisini birbirine karıştırmayın
- +1 yıl
Bak bana hiç sevgili tercih etmedim Yunusemre gibi kendimi Allah'a teslim ettim tek sevdamız Allah.
Soran+1 yılBaşka yorumlarını da görmüştüm abi. Emin misin öyle olduğuna
- +1 yıl
Yahu onlara takılma maksat insanları çıldırmak burası sonuçta eğlence platformu fazla da ciddiye alınmayacak bir yer ablam
Soran+1 yılAnladım.
- +1 yıl
Sen burada ciddi mi takılıyorsun ki jssj
Soran+1 yılOlduğum gibiyim
- +1 yıl
Birilerini ararsan ancak genelde kötü ve seninle uyuşmayan insanlara denk gelirsin. Her güzel şey tesadüfen gerçekleşir.
+1 yılİlgisini gören insan seven şu an gördüğünüz insanları da emin olun hiç kimse sevmiyor
08 Yorumla
Soran+1 yılGörüyorum seviyorlar
- +1 yıl
Hiç bir şey senin gördüğün gibi değildir gördüğün her şey gördüğün gibi olsaydı eline aldığın deniz suyu mavi olurdu ayrıca insanların yaşamlarına göre bir şeyler istemen bir nevi hevestir
Soran+1 yılBir bakıştan anlar insan
- +1 yıl
Gördüğün hiç bir ilişki senin hayalinde ki gibi değil senin gördüklerin herksin sevgilisi var herkes mutlu bir hayat yaşıyor böyle algılıyorsun hayalini görüyorsun sen onlarin ilişkilerini görmüyorsun
Soran+1 yılGörüyorum. Cidden böyle insanlar yemin ederim ki var
- +1 yıl
Yok arkadaşım gerçekten yok içlerine girsen düşündüğün gibi olmadığını göreceksin
Soran+1 yılAma öyleler
- +1 yıl
Değiller
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılya çok güzelsin. bu kız bana bakmaz diyorlar. ya da çok çirkinsin. beğenmiyorlar.
05 Yorumla
Soran+1 yılGüzelim
- +1 yıl
ondandır.
Soran+1 yıl😔 benim tek suçum güzel olmak mı
- +1 yıl
öyleymiş. dediğin doğruysa.
Soran+1 yılDoğru maalesef
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden istemediğini karakterini yazarak ortaya koymuşsun bu zamanlarda erkekler sanırım nerde pislik kız var onları seviyor anlamış değilim
06 Yorumla
Soran+1 yılBende anlamıyorum. Sonunda bende onlar gibi olacağım
Cevap sahibi+1 yılKendinden taviz verme sakın ya bırak seni olduğun gibi kabul etsinler
Cevap sahibi+1 yılSeni tanıyabilirmiyim?
Soran+1 yılEtmiyorlar bakmıyorlar bile. Hayır.
Cevap sahibi+1 yılAnladım peki sağlık olsun selametle
Soran+1 yılOlsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılOn numara kız aq ama sevilmiyorsan bunun sebebi biraz cevrende sevecek erkek olmamasindan biraz da dis gorunusunden olabilir
035 Yorumla
Soran+1 yılGüzel kızım ama
Cevap sahibi+1 yılGuzellik gorecelidir senin guzel oldugunu dusunmen onemli degil ama eger gercekten guzelsen bircok erkek bana bakmaz diye dusunur
Soran+1 yılTek suçum güzel olmak yani..
Cevap sahibi+1 yılHayir ucuz malin alicisi coktur ama senin farkin ucuz gorunmeyerek bu kisileri kendinden uzak tutman bu yuzden diger kizlarin aksine sana yazan 10 erkekten 6-7 si sapik degildir ancak sen de kendine adim atilacak alan olusturmuyor olabilirsin bir erkek seninle sirf ayni ortamda bulunuyor diye kolay kolay adim atamaz cunku ayni o abazanlar da yapar ve abazan olan birinin senin yanina yaklasamayacagi bellidir bu yuzden sana yurumek isteyen kimse sana oyle bir izlenim vermek istemez
Soran+1 yılBana kimse yazmıyor ki bir kişi bile
Cevap sahibi+1 yılSana bir erkek niye yazsin? Dusundugunun aksine erkeklerin cok buyuk bir kismi durduk yere gidip de gururunu ayagi altina alip sana ask ilani etmez
Soran+1 yılAşık olmak gurursuzluk mu
Cevap sahibi+1 yılAsik olan sana merhaba der seninle konusmaya calisir. Konusulacak birseyin yoksa bunu yapamaz. Ne desin -merhaba +merhaba -ben sana asigim mi? Once birinin ilgisini cekersin sonra o kisi gelir seninle tanisip seninle yakinlik kurar sonra belki o kisi seni daha iyi taniyinca sen de onun hosuna gidersen sana asik olur daha sonra da sana adim atmaya baslar
Soran+1 yılÖyle demesin tanışalım mı desin çok mu zor öldürecek miyim
Cevap sahibi+1 yılHahah sen kimse sana adim atmiyor diye oyle dusunuyorsun ama diger kizlar icin bu cok bos bir laf. Tanismak isteyen zaten direk konuya girer tanisir seninle is basvurusu yapar gibi tanisalim mi demez
Soran+1 yılNe yani komik mi
Cevap sahibi+1 yılsenin yas kacti ya
Soran+1 yıl18
Cevap sahibi+1 yıltam sevilecek kizsin da disil enerjin pek yok gibi
Soran+1 yılNapabilirim ki bunun için? Sırf disil enerjim yok diye mi...
Cevap sahibi+1 yılUstte yazdigim gibi imkan vermiyorsundur kimseye
Soran+1 yılKimse gelmiyor ki imkan vereyim
Cevap sahibi+1 yılGelenlere degil gelmeleri icin imkan vermelisin zaten yoksa niye gelsinler
Soran+1 yılBen bir şey yapmıyorum ki. Gelen oldu da geri mi çevirdim. Mesajlarım bile açık instagramda ama bir kişi bile yazmadı 😢
Cevap sahibi+1 yılArkadas canlisi olman lazim soguk insandan degil erkekler her insan cekinir zaten insanlara seni tanimalari icin firsat vermezsen kimse tanimaz dolayisiyla da sevemez seni
Soran+1 yılBen her insanı hayatıma alıp herkesle kaynaşan biri değilim. Hep böyle yalnız mı olucam yani 🥹
Cevap sahibi+1 yılYav hayatina al demiyorum bilakis daha once sevgilin olmadigi ve zor bir kiz oldugun icin sevilecek kizsin diyorum ama disaridan bakan senden korkmamali
Soran+1 yılKorkuyorlar. Sert mizacım var mesela.
Cevap sahibi+1 yılRahat ol, daha arkadas canlisi gozukmeye bak. Saf temiz kiz en cok sevilen kizdir zaten. Arkanda 47728 tane erkek yoksa ucuz olmadigindan
Soran+1 yılSaf temiz kız en sevilesi ise ben niye yalnızım ya delireceğim 😭😭😭😭 gidip atcam kendimi o kadar kotu hissediyorum ki
Cevap sahibi+1 yılSert mizacli kiz disaridan pek disil gozukmez iste. İceride boyle birisi oldugunu disaridan bakan goremiyor. Mesela ben boyle birisi oldugunu bilsem yuksek ihtimalle yururdum ama disaridan bakinca anlamazdim
Soran+1 yılNasıl birisi olduğumu anlamadım onu
Cevap sahibi+1 yılİcinde sevilecek feminen birisin ama disariya gostermiyorsun
Soran+1 yılElimde değil ki. Aslında cıvıl cıvıl Çocuksu bir ruhum var. Ama yaşadıklarım beni hissiz duygusuz birine dönüştürüyor
Cevap sahibi+1 yılO yuzden diyorum ya en sevilecek sahiplenilecek kizsin ama sevecek kisiler bile seni tanimadan anlayamaz sevemez
Soran+1 yılBen yalnız mı olucem yani 😭😭😭
Cevap sahibi+1 yılLan hayir ya bana yazar misin bi
Soran+1 yıl🥺 niye kızıyorsun ne dedim sanki. Burdan konuşalım
Cevap sahibi+1 yıl40 tane yanit oldu ondan dedim
Soran+1 yılOlsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim küçüklük halim :( senden 5 yaş büyüğüm ama aynıyız hala da aynıyım hiç değişemedim
07 Yorumla
Soran+1 yılNolucaz biz ya
Cevap sahibi+1 yılTatlım biz zor seviliriz ya bu yüzden kariyerine önem ver en iyisi
Soran+1 yıl🥺 saldim biliyor musun
Cevap sahibi+1 yılSakın öyle bi saçmalık yapma
Soran+1 yılYaptım ama ders çalışmayı sevmiyorum hiç biliyor musun. Buna rağmen notlarım orta. Ortalamam 81
Cevap sahibi+1 yılBi tane çocukla konuşmalarına bakıyorum yemin ederim ki aynı bensin 😅 sesli konuşmak beni geriyor ama alıştım artık bu halime tek kariyerime odaklı ilerliyorum
hiç sevilmeyen bir kiz ufak ilgiye gönlünü kaptırır nerden biliyorsun diye sormayın
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende öyleyim sonra da üzülüyorum
+1 yılBen de sen gibiyim bilmiyorum ya bizi neden sevmiyorlar
01 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü iyi kalpliyiz
Hayır canım erkekler cinsellik için birilerini arıyorlar yoksa sevilecek kızlarız biz
05 Yorumla
Soran+1 yılOnlar dışındakiler de sevmiyor...
Soran+1 yılKolayken istemiyorlar zorken nasıl istesinler
Soran+1 yılNapcam peki
+1 yılBende öyle erkeğim hiç sevilmedim
01 Yorumla
Soran+1 yılNolucaz
Yok ben severim
046 Yorumla
Soran+1 yılHerkes sen değil ki...
Soran+1 yılKötü insanlar seviliyor hep..
- +1 yıl
Kendim için söyliyim ben sevince çok güveniyorumdum aklıma ondan başka bir şey gelmiyordu nerdeyse her dakika onu düşüyordum. Sabah günaydın yazınca bütün günüm mutlu geçiyordu gün içinde düşünüyordum acaba iyi mi rahatsızlığı var mı falan diye, mesajıma geç baktığı zaman üzülüyordum beni umursamıyor mu diye. Böyle tatlı ve safça sevdim kötü yönlerini göremedim, ondan beridir birini sevmeye korkuyorum çünkü sevince bana bundan oluyor 😂😂😂 yani aşık olunca kötü yönlerini görmezden geliyorsun ya da direk hiç görmüyorsun
Soran+1 yılBiliyor musun bende öyleyim
- +1 yıl
Bizim gibi sevenler hep kaybediyor çünkü kendimiz gibi birini bulamıyoruz çok değer veriyoruz ama karşılığını asla alamıyoruz. Ondan habersiz kendimizden bazı fedakarlıklar yapıyoruz ama o sadece kendini düşünüyor… Kendim gibi seven birini bulamadıktan sonra ömür boyu yalnızlığı tercih ederim
Soran+1 yılBen şimdi niye ağladım
- +1 yıl
Bilmiyorum ama kabullendim artık, biliyorum ki kimse benim sevdiğim gibi beni sevmeyecek. Her dakika beni düşünmeyecek, günaydın yazdığımda tüm gün mutlu olmayacak, gün içinde bir şeyim var mı diye aklına gelmeyeceğim, iyi geceler tatlı rüyalar yazınca gerçekten tatlı ve güzel rüyalar görmeyecek…
Soran+1 yılBende hislerimi kaybettim 🥺. Ben ondan sadece bunları istemiştim o ise farklı şeyler istemişti vermeyince gitti. Bıraktı gitti hiç arkasına bakmadan. Benim gibi birini hemde...
Soran+1 yılBende öyleyim. Korkuyorum artık
Soran+1 yıl18
Soran+1 yılHayırlı teskereler. Memnun oldum 🙂. Umarım.. sanmıyorum ama umarım
Soran+1 yılOldum bile
Soran+1 yılEmin misin bence tam tersi...
Soran+1 yılBen cebe hiç bakmadım inanır mısın
Soran+1 yılYemin ederim bakmadım hiç. Ben hiçbir şey istemedim sevdiğimden sadece sevgi istedim. Maddi yönden hiçbir şey istemedim. Nerdesin ki
Soran+1 yılBu iyilik suistimal edildi ama. Uzakmış
Soran+1 yılBen mesafe ilişkisi yaşadım. Bugün evet dersin yarın ise yok. Ben kendimi tekrar üzemem. Üzgünüm...
Soran+1 yılZor çok zor biliyor musun... Ne yapıyor kimle hiç emin olamıyorsun. Sürekli yalan söylüyor gibine geliyor. Dokunamıyorsun ona bakanlara kızamıyorsun Ben onunum diyemiyorsun kimseye😔
Soran+1 yılBen sevmem mesela konuşmayı simdi suçlu mu oluyorum
- +1 yıl
Suçlu olmuyorsun da şöyle örnek vereyim, benim gizlim saklım yok ben foto da atarım görüntülü de ararım Instagram hesabınıda veririm ama aynı hassasiyeti karşıdan da beklerim. Gerçi karşımdakinin instasını falan isteyip girmek için çok tembelim hiç uğraşmam fakat istediğim zaman da vermeli. Benim telefon şifremi arkadaşlarımda ailemde bilir hırsızlardan korkmasam şifre bile koymam, o derece gizli saklım yok.
Soran+1 yılBen baskıcı bir ailede büyüdüm...
Soran+1 yılArayıp nasıl konuşayım... sevmem orası ayrı zaten de
- +1 yıl
Neden konuşamayasın isteyen zaman bulur, sabah okula giderken veya okul çıkışında konuşursun, dışarı çıkarsın konuşursun. Tamamen bahane bence bunlar uzak mesele ilişkisinde de öyle seven gidip görür zaten bazı şeyleri gözünde büyütme, yapmak istedikten sonra insanlar neler neler yapıyor.
Soran+1 yılBen mesajla daha iyim konuşurken heyecan yaparım anneme bile böyleyim
- +1 yıl
Olabilir bunlar normal şeyler, demek istediğim insanlar gerçekten istedikten sonra yapabiliyorlar yani. Söylersin karşındaki insana sadece mesajlaşalım siye anlayışla karşılarsa devam edersin eğer istemezse dünyanın sonu değil. İlişkiniz ilerlerse seni görmesi için kendi şehrine de çağırırsın seven insan müsaitse gelir zaten. Azda olsa görüşürsünüz kendi işinizi elinize aldığınızda artık nişan ayrı ev falan konuşulur.
Soran+1 yılOho oraya kadar hemde
Soran+1 yılBen sığınmamıştım hiç..
Soran+1 yılOlduğum gibi sevilmiyorum ki 😔
Soran+1 yılEvet doğru. Korkuyorum sadece... umarım
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hiç sevilmediğini düşünen başka bir erkek.
030 Yorumla
Soran+1 yılNerde bulucam onu
Soran+1 yılSafım ve iyi niyetliyim
Soran+1 yılZeki miyim bilemem ortalama ama çalışmadan iyisem çalışsam çok daha iyi olucak bunu biliyorum
Soran+1 yılAnlamadım? Kötü bir şey mi algılamam gerek
Soran+1 yılNe anladın merak ediyorum? canımsın biri onu demek istedin bana yani
- +1 yıl
Sana bunu sordum: Geri kalan her şey normal yani. Güzellik, Fizik, Zeka, Eğitim vs?
Bana bu şekilde Cevap verdin: Zeki miyim bilemem ortalama ama çalışmadan iyisem çalışsam çok daha iyi olucak bunu biliyorum.
Zeka dışındakileri neden cevaplamadın? Böyle sorayım o zaman. Ben bir şey diyeceksem derim. İma etmem rahat ol.
Soran+1 yılÇünkü onlarda bir sorun yok.
- +1 yıl
Bak beni yanlış anlama. Zeki, Güzel, fiziği düzgün ve eğitimli bir insanın sadece saf ve iyi niyetli olmasından kaynaklı sevilmemesi imkansız. Başka bir problem yoksa. Çünkü ortalama zekası olan biri (Sen yazdın bunu) bir kaç hata yapsa bile tekrarlamaz ve mutsuz olmaz aynı hatadan dolayı. Eğer başka sebepler varsa tabiki anlarım saygı duyarım. Ancak bunların hepsi normal yerinde ama sevilmiyorsun. Pek gerçek gelmiyor kusura bakma lütfen.
Soran+1 yılYalan mı söylüyorum yani?
Soran+1 yılNe gibi bir sorunum var yani? Ne demek istiyorsun?
Soran+1 yılSert mizacım var bu olabilir mi? Sert bakıyorum dışarıdan yani. Böyle düşünmen üzdü açıkçası.
Soran+1 yılSert mizacım var dıştan öyle gözüküyorum ama içim de öyle değil. İnsan dıştan bakıp kalbimi göremez ki
Soran+1 yılAnladım kötü birisin diyorsun. Pekim
Soran+1 yılBunu insan dışarıdan göremez ki
Soran+1 yılDışarıda öyle düşünmez kimse
Soran+1 yılPeki.
- +1 yıl
Nedense herkes kadın-erkek sürekli sevilmediğini düşünüyor. Bakıyorsun resmine kendine her şey normal görünüyor. Fakat ilişkide insanlar ne yazık ki görüntünün ve normalliğin dışında davranabiliyor. Bunu da genellikle biten ilişkilerinin ardından (yapabiliyorsa) öz eleştiri yapıp fark ediyor. Peki neden bunun düzelmesi için çaba harcamazlar? Neden sevilmeme kısmına takılıp kalırlar?
Soran+1 yılSert mizacım elimde olan bir şey degil.. kaç kez gulumseye çalıştım ama gülemiyorum.. kırılgan yapim da öyle. Ben sürekli üzülen ağlayan biriyim çünkü sürekli canim acıyor
Soran+1 yılMSÜ girmek istiyorum sicilime işler diye korkuyorum. Hissizleştim zaten. Evet öyle maalesef
Gizli Üye(18-24)+1 yılKendin gibi biri sever daha önce hiç ilişki yaşamamış temiz hayırlı biridir
014 Yorumla
Soran+1 yıl😔 kendimde arıyorum hep hatayı
Cevap sahibi+1 yılAcele etme yiğidim
Soran+1 yılBende sevilmek istiyorum çok bir şey istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasın
Soran+1 yıl18
Cevap sahibi+1 yılDaha erken zaten yeni yeni olur bisiler
Soran+1 yılOlmuyor ama
Cevap sahibi+1 yılOkul vb var mı hep evde misin
Soran+1 yılVar
Cevap sahibi+1 yılSen şimdi hiç erkek eli de tutmamışsındır
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılOlması gereken bu
Cevap sahibi+1 yılBak şimdi merak ettim seni
Soran+1 yıl😕🙂
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Sen hic kimseyi sevdin mi?
013 Yorumla
Soran+1 yılSevdim...
Soran+1 yılVardı ama istemedi bıraktı gitti sırf bana dokunmasına izin vermediğim için deli gibi sevdiğim insan bırakıp gitti...
Soran+1 yılBen öyleydim işte ona
Soran+1 yılTanımak istemiyor kimse
Soran+1 yılGiyiniyorum ama kapalıyım ben
Soran+1 yılBende güzelim ama olmuyor işte. Bilerek instangram mesaj kutumu açık koydum belki bir mucize olur biri yazar diye ama olmuyor işte
Soran+1 yılDeğil
+1 yılAllah im bu, bennnn🥲😅😅 off ya
21 Yorumla
Soran+1 yılZiyan oluyoruz...
+1 yılSevende gidiyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılSeven gitmez ki
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. İnsana benzeyen biri
08 Yorumla
Soran+1 yılKomik değil
Soran+1 yılGülmedim ben
Soran+1 yılNeden ki özür dilerim o zaman