Evlilik teklifi alacağım ama yüzüğü beğenmedim. Beğendiğim yüzükleri bilmesine değiştirmedi, değersiz hissetmem normal mi?

Erkek arkadaşım evlilik teklifi edicek, ama yüzüğü hiç beğenmedim, cocukluğumdan beri hayalini kuruyorum bir yüzüğün?

Merhaba arkadaşlar, uzun yıllardır sevgilimle beraberim ve evlilik teklifi alıcağımı biliyorum yakın zamanlarda. Bana teklif ediceği yüzüğü göstermişti önceden hatta parmağımada takmıştı, aradan bir kaç yıl geçti tabii. Ama ben o zamanda yüzüğü değiştirmesini istemiştim, güzel değil çünkü.. Hangi yüzükleri beğendiğimide bilir kendisi, bildiği halde yüzüğü degiştirmemiş olması beni ÇOK üzüyor. Küçüklüğümden beri gelinlikten önce yüzüğümün hayalini kurardım ben. Organizasyonmuş vln hiç umrumda değil, hatta sahte yüzük olsa bile olur, sadece benim beğendiğim tipte olsun, değerinin hicbir önemi yok. Benim yüzüğü beğenmediğimi bilip, değiştirme zahmetine girmemiş olması beni çok kırdı ve değersiz hissettiriyor.. siz ne düşünüyorsunuz?

Evlilik teklifi alacağım ama yüzüğü beğenmedim. Beğendiğim yüzükleri bilmesine değiştirmedi, değersiz hissetmem normal mi?