27 yaşındayım, hiç sevgilim olmadı. Hala üniversitede okuyorum (ikinci bir bölüm) okulun whatsapp grubundan bir oğlan ders notları istedi ben de özel mesaj yoluyla attım notları, teşekkür etti, sırf bunun için bile heyecanlandım... Ne kadar acınacak bir durumdayım değil mi 😔
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Belkide önceden bastırdığın duygularının pişmanlığını yaşadığın için böyle oluyor. Eğer herşeyi zamanında yaşasaydın yokluk hissetmezdin
Bazen hayat herkese güzel davranmıyor. Herkesin birşeylere ihtiyacı var. Bazen duygusal basın fiziksel önemli olan senin uygun kişiyi bulman güzelim.
Gayet insanı bir durum. Sevmek sevilmek ihtiyaçtır. Allah gönlüne göre versin. Muhakkak biriini nasip edecektir
amin, inşAllah
Bunun sebebini bulmakla başka feminen enerjini yükselt
feminen enerji saçmalıktır. yok öyle bir şey.
Sosyalleşebilirsin, instagramda yeni kişiler tanıyıp, flört edebilirsin. Arkadaş grupları edin, dışarıya çık gez.. illaki çıkar birileri.
@kikikiixx Instagram var mı senin
Nişanlıyım.
Neden burdasın o zaman
Soru, cevap. Burada olmak arayışta olmak gibi bişey mi var?
çok fazla arkadaşlarım var zaten, okulda kolayca bir sürü kişiyle arkadaş oldum ve hala oluyorum. Ama hepsi kız, okudum bölümde erkekler yok denilecek kadar az. Arkadaşlarımın da tanıdıkları erkekler yok. instagram sevmiyorum, bi ara denedim ama aktif kullanmadığım için ordan da hiç yazan olmadı...
Bölümün ne
psikoloji
Senin konuşkan olmsn lazım
Yani sosyal medyadan tanışma olasılığın yüksek olur aslında, deneyebilirsin ama bu tarz platformdaki insanlarla değil.
Buradan zaten istemem ama Instagram falan da benlik değil. Oralarda ilgi görebilmek için çok aktif olmam lazım ama o ortamdan gerçekten nefret ediyorum.
Ya işte gençler olarak sosyal medya aktif ve oradan tanışıp, takipleşiliyor ondan dedim.. okulda yoğun kişiler olsa. O durum sıkıntı
Hiç teklif eden oldu mu
hayır, eskiden 2 defa oldu ama bu kadar ☹ Sürekli çok güzel olduğumu duymama rağmen neredeyse hiç denilecek kadar az ilgi gördüm. Karakter olarak da kendi halinde, sakin biriyim. Eskiden çok utangaçtım ama son bi kaç senedir çok sosyalleştim, buna rağmen değişen bir şey olmadı
Bana mesaj atabilirsin istiyorsan
teşekkür ederim, çok iyisin ama burada dertleşmek yeterli geldi zaten daha fazla konuşarak çözüleceğini sanmıyorum...
abi çok korkunç 27 yaşına kadar sevgili olmamak benim de yok lan 19 um daha derhal birini bulmalıyım
*büyük ihtimalle o yaşıma gelinceye kadar kız arkadaşım olmazasa pavyonlara giderim umrumda da olmaz
Flört etmek isteyenler oluyor mu
hayır
Asosyal olabilir misin
Sosyal medyadan konuşmak isteyenler olmuyor mu
aksine, çok sosyalim, okulda çok kolay arkadaş ediniyorum ve çok kişi tanıyorum ama bunlar hep kız. Sosyal medya kullanmıyorum, eskiden vardı ama çok aktif değildim ve o zamanlar da çok nadir yazanlar olurdu
Sosyal medya kullanmalısın
Artık çoğu ilişki ordan başlıyor
ya arkadaşlarım da hep böyle söylüyor ama denedim, benlik değildi Instagram falan, millet her şeyi çekip paylaşıyor, aşırı saçma. Ayrıca ben gerçekte biriyle tanışmak istiyorum ama işte zor...
Senin orada bişey paylaşmana gerek yok sadece sayfan olsun
Belki yüz yüze cesaret edemeyen ordan ilk adımı atacak
bişey paylaşmazsam da gören olmuyor. Sayfam var zaten, fotoğrafsız ama, işte bi ara fotoğraf koydum ve hiç kimse yazmadı. Benden 10 kat daha çirkin olan arkadaşlarıma bile her hafta onlarca kişi yazıyor ama bana yazan yok. Aktif kullanmadığım için kimse profilini görmüyor diyorlar
Fotoğraf koy ve arkadaşlarını takip et o zaman görürler
400 takipcim ve takip ettiğim arakdaşlarım var zaten... işe yaramıyor :(
Olumsuz düşünme ben yardımcı olacağım sana
Acınacak değilsinde bu kadar ilgi istiyorsan insatadan erkolara at kesin yazarlar ya da nude at ilgi mantarı yaparlar
Instagram kullanmıyorum, sevmiyorum. O tür şeyler de yapmam tabiki
O zaman o kadar ilgi göremezsin
Senin aşka ihtiyacın var
Benimde hiç olmadı, acınacak bir durumuda yok
Vay be böylesini ilk defa duydum hayret
27 yaş... nasılsın olmaz ya
İlginç bu yaşına kadar kimseyle konusmaman
Öyle düşünme bence
yani biras durum vahim:))))
çok çirkin olabilir misin
hayır böyle olmadığından eminim. Sokakta yürürken modellik teklifleri bile aldım. Zaten kendimi bildim bileli hep iltifat alıyorum dış görünüşümle alakalı. karakter olarak da normal biriyim işte, kolayca arkadaş ediyorum gittiğim ortamlarda ve seviliyorum da. Ama tek sorun, karşı cinsten ilgi almıyorum. Benden 10 kat çirkin arkadaşlarımın bile bir sürü talipleri var ama benim yok. Bunun nedenini bir anlayabilsem
sosyal medyanın, etrafındaki insanların sana söylediği şeylerle onların istedikleri şeyler çok farklı olabilir maalesef. Mesela atıyorum çene yapın modellik yapmak için uygundur etrafındakilerde bu konuda sana iltifat edebilir ama bi erkek için belki fazla maskülen olabilirsin o sana iltifat eden insan senin gibi birini istemeyebilir vs. Ya da gerçekten çok güzelsin ve çoğu insan seninle bi şansı olmadığını düşünerek seninle konuşmuyor ki, bu bilimsel olarak kanıtlanmış bir şey. Ama sanmıyorum çünkü öyle bi dönemdeyiz ki özellikle türkiyede ilgi görmeyen kız yok gibi bir şey
anlıyorum ama maskülen olan falan bir yerim yok. Yani staj yaptığım okuldaki çocuklar bile çok güzelsin, prenses abla falan diyorlardı ve bu iltifatları başka stajerlere yapmadılar, çocuklar yalan söylemez. Yurt dışında yaşıyorum, avrupa da...
anlamıyorum ilgi görüyorsun işte?
tam olarak istediğin şey nedir anlamıyorum
Abazalıktan ölüyorsun mq
abazalık cinsellikle alakalı yalnız, benim söylediğim şey tamamen farklı. Kendi ihtiyacını başkalarında da var sanma istersen 😒
Biraz sosyalleş o zmn
Ciddiysen tanımak isterim.
yurt dışında yaşıyorum maalesef...
Almanya da mı?
oraya yakın, her neyse zaten bu siteden kimseyle tanışmak istemiyorum
Bi şans versen olmaz mı?
Tuhaf
Yoo normal
ne alaka